Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aminat
tag
válasz szaboi6512 #2500 üzenetére
Nekem nem frissül most sem. Lehet, hogy az is számít, hogy PCXMIXM vagy PCXEUXM rom van fent.
-
aminat
tag
válasz szaboi6512 #2502 üzenetére
Ez lehet a gond mert nekem meg a másik.
-
Tökimanó
senior tag
Kb 2 hete itt van a telefonon de nem mertem frissíteni mert elég sok negatív dolgot olvastam a MIUI 12-ről. Ma rászántam magam hogy mégis frissítek ,erre kiderül hogy még nem is a 12. viszont frissíteni sem tudom. Wifit kér ,pedig rajta vagyok. Próbáltam harmincszor újra, ú jraindítottam a telefont,lecsatlakoztam a wifiről aztán vissza. Eredmény ,ugyanaz. Mi a bánatot csináljak vele hogy a frissítés elinduljon és ne wifizzen már.
-
MeroM
senior tag
válasz hellboy4591 #2505 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
MeroM
senior tag
válasz cidalain #2507 üzenetére
Bocsánat , szóval a munkám ide belépek fotokat csinálok tobb menupontba. Majd elküldöm. Ha két fotó közt több idő telik el / vagy beletelefonálnak kiléptet a login képre. Ezzel nincs is baj. A baj az hogy eltünnek azok a képek amiket addig csináltam, és kezdhetem elöröl a képek készítését. Pár hete csinálja a teló chrome böngészőből (eddig nem tüntek el, visszaléptem az oldalra és folytathattam)
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
A chrome-on belül készíted a fotókat is? Nem lehet a Galériából berakni a képet? Elkészítenéd a fotót a kamera alkalmazással, és utána a Chrome-ban csak feltöltenéd. Sajnos az androidos Chrome újratöltődik háttérből visszahozva, és elfelejti, amit az oldalon csináltál, hogyha más alkalmazásnak kell a memória.
-
cidalain
veterán
szerintem ki kell lőni a chrome alól az akkukímélőt, esetleg még le is lakatolni, hogy az android ne zárja be. valószínűleg az a gond hogy kell közben más alkalmazásnak a hely a memóriában, és akkor ezt kilövi.
3 GB vagy 4 GB-os a telód?
kb mennyi képről van ilyenkor szó, mert az ekkor mind a memóriában tárolódik>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Joe1
tag
Üdv!
Kijelző beállításához, kalibrálásához kérnék segítséget.
A feleségemnek RN8T-je van, én a RN5-öt RN8-ra cseréltem, főleg a led kijelző miatt, amit már meg is bántam. Nem gondoltam, hogy ilyen eltérés van a 2 típus kijelzőjénél, a T-hez képest a 8-as elég silánynak tűnik.
Azonos fényerőnél a RN8 kijelzőjén a fehér inkább a krémszínhez hasonlít (halvány), de a többi szín sem olyan élénk, mint a T-n, bármilyen színsémát, vagy témát használok.
Mit és hol lehet állítani, hogy jobbak legyenek a színek, vagy más panel lehet a 2 készülékben?
Aki tud, kérem segítsen. -
housejoy
tag
Sziasztok ! segítséget kérnék. mostanában észrevettem hogy a telefonom (Note8T) cirka 1 nap alatt lemerül minimális használat miatt.régebben ez 2-3 nap volt ugyanezen programok használata mellett. meg lehet valahogy nézni nem e tönkre ment az akku ? ráadásul még garis.... [kép]
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Elégnek kellene lennie.
Megnézném, hogy a futó alkalmazások mennyi memóriát zabálnak, lehet hogy csak egy nemrég telepített app a bűnös (vagy annak friasítése)
Mindenesetre a Chrome-ot kivenném az energiagazdálkodás alól, és használat előtt le is lakatolnám>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
Nem hiba. Feature :)
Viccet félre, az android az éppen nem használt alkalmazásokat a háttérben simán bezárhatja ha más alkalmazásnak, vagy a rendszernek erőforrásra van szüksége. De ezt te felülbírálhatod, ahogy írtam. És akkor nem zárja be.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Zoli bácsi
őstag
Észrevettem hogy pár új alkalmazás lett. Ali expressz. Amazon, Mi store. Tuti nem én raktam fel.... Másnak is települtek kéretlenül? Ja, és sz Opera sem volt eddig....
-
Tomek0108
csendes tag
válasz Zoli bácsi #2519 üzenetére
Régióváltás okoz ilyen jelenséget. Törölni kell, amikre nincs szükséged.
A dolgok bonyolultsága abban áll, hogy nem bírjuk felfogni egyszerűségét...
-
Zoli bácsi
őstag
-
Kaisi
csendes tag
Sziasztok. Valami híre valakinek a Miui12-ről és a 10-es androidról szeretett készülékünre?
-
hellboy4591
csendes tag
válasz Zoli bácsi #2523 üzenetére
Szerintem októberben sem lesz belőle semmi, ha így haladnak, de ne legyen igazam. Megint elhalasztották, mert instabil volt a béta, szóval odébb van még az mikor ebből lesz valami, ráadásul a Note 8t-re még béta sincs, mert kínában csak a sima Note 8 jelent meg és azon tesztelgetik jelenleg az új rendszert.
-
Cyrin
addikt
Tegnap megjött a telefon.
Eddig semmi gondom vele (a súlyán kívül de ezt is tudtam).
A noled nem megy rajta.
Bootloader nyitást megkértem, miui launcher utána repülni fog, szokás szerint. -
Cyrin
addikt
válasz Flowtation #2526 üzenetére
noled.apk
Keress rá
Értesítő led nélküli telefonokra.
Barátnőm Samsung A40-es telefonján tök jól müködik. Itt nem -
hellboy4591
csendes tag
-
Cyrin
addikt
válasz hellboy4591 #2528 üzenetére
Nem erőltetem, csak kipróbáltam, mert ha megy akkor viszont tökéletes a feladatra.
-
Kaisi
csendes tag
válasz Zoli bácsi #2523 üzenetére
Köszi. Akkor várok....
-
cidalain
veterán
válasz hellboy4591 #2530 üzenetére
annyira nem bonyolult, viszont van egy kínja, ami miatt nem vettem meg. de a free verziót továbbra is használom
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
kaosz86
aktív tag
mi értelme az ilyen értesítési led helyettesìtő appoknak olyan telefonon aminek ne m amoled a kijelzője?
-
foxymaci
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak vettem ezt a telót és neki is ez a probléma hogy random elnémítja a mikrofont hívás közbe. Elég kellemetlen ha tényleg a közelség érzékelő ennyire érzékeny erre nincs valami kényelmesebb megoldás édesanyám rengeteget telefonál.
Előre is köszi!
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
cidalain
veterán
válasz foxymaci #2535 üzenetére
A telefon teteje legyen a fülénél, és így a képernyő közepénél lesz a szája, oda beszéljen. Ha a teló alja van a szájnál, akkor a teteje (a közelségérzékelővel együtt) bőven fül fölött van, nem lesz jó a hajnál nem csodálkozom hogy behülyül a szenzor.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Kettő készülék közt vacilálok.
Redmi 9, Redmi Note 8TÚgy tudom, h fő különbség kamera illetve üzem idő. Mi a véleményetek mennyivel készít szebb képet Note 8T, illetve mennyivel bírja hoszabb ideig a Redmi 9?
Melyik telefont vennétek és miért?
Köszönöm. -
miqlas
őstag
Nem is a Mpx, hanem a pixel binning technológia dob nagyot a dolgon. Teljesen más ligában játszik egy 8T ez miatt, mint a Redmi 9. A R9-be az Omnivision fõszenzora jutott, ami khm. sz@r. A Note 8T-be, meg a Samsung Isocell GM2 vagy GM1. Az utóbbiak tényleg nagyon faja fotók készítésére képesek mind nappal, mind éjszaka.
A RN8T másik elõnye ezen a téren, hogy van rá rendesen mûködõ Google Camera port, a R9-re a MediaTek chip miatt nem biztos, hogy lesz és ha igen, valószínüleg egy bughalmaz lesz.Persze ezek az állítások csak a fõszenzorra igazak, a többi a RN8T-ben is az Omni hulladéka!
42
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest