Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Sokszor csak akkor jön az értesítés új emailről, amikor felébresztem a képernyőt. Ez ellen mit lehet tenni? Valamint az előző kérdésem még mindig aktuális: kocsiban, ha a kihangosítón van a teló, nincs hangja a bejövő sms-nek. Tegnap aktíválta a Vodafone a voltét, nem tudom kikapcsolni a beállításokban. Ha kikapcsolom, kilépek, majd vissza, megint be van kapcsolva. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Gps-nél ugyanezt csinálta, nem tudtam a csak készülékről a nagyon pontosra tenni, állandóan visszaugrott. Aztán egyszercsak úgy maradt.
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan 3D-9D üveget ami nem gyüjti nagyon az ujlenyomatokat?
A matt talán ilyen, arról mit tapasztaltok? -
Gery1987
őstag
Sziasztok!
A mai napon csatlakoztam a csapathoz, egy ilyen készülékkel. Egy Redmi Note 5-öst váltott amellye alapon nem lett volna gond de a kijelző (ami sarkalatos pontja) elkezdett beégni elég rendesen, csak kikapcsolt kijelző alatt tűnt el de az is inkább éjszaka alatt, illetve már elkezdett laggolni is.
Bevallom konkrétan nem terveztem ezt a típust, bementünk a Telekomhoz és mivel új állásom is lesz így részletre bementünk választani és az eladó berakta a javasolt 3-asába. (Huawei P30 lite, és Samsung A51 volt még, utóbbi vaskos plusszal), és a márka miatt mert alapon bejön a Xiaomi ezt választottam. És kaptunk egy kis kedvezményt
Elsőre nagyon tetszik, mindent még nem próbáltam ki, de kíváncsian várom ez hogyan teljesít mert az 5-ös frankó cucc volt de pont a gari lejárta után kezdett a kijelző megkotlani és a közelségérzékelő is vacakolt, nem működött rendesen."A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
z123456z
őstag
Gcam-nál mit kell konfigurálni? Tettem fel kétfélét is, hát nem tudom. Az egyik, ami az összefoglalóban is szerepel,a másikat is itt ajánlotta valaki, az sokkal egyszerűbbnek tűnik, de valahogy egyiknek sem olyan a képe, mint amiket megosztotok. Kezdek kételkedni benne, hogy valósak e azok a képek. Vagy be kellene állítani valamit?
-
FunkyMyki
csendes tag
Sziasztok!
Redmi 8t az alany. Màsnàl is előfordul hogy hívàs közben sokszor benyomódik a némítás gomb, vagy random szétkapcsolja a vonalat és nem elérhető mobil hàlózatot ír? Nem az első Xiaomim volt màr Note4 és 5-is. Egyiknél sem jelentkezett ilyesmi.
Köszönöm -
kisjaki
csendes tag
Köszi. Átnèztem... De ez nekem kicsit magas tèma
Gyakorlatilag szeretném visszakapni a miui tárcsázót és a gyári hangrögzìtőt. Gari nem èrdekel... Esetleg valaki aki ezt megoldaná Kecskemét vagy közelében? Köszi -
kaosz86
aktív tag
Valamely csoda folytán sikerült végre nfcvel vásárolni egy pennyben. Ellenben a kórházi automatákból nem sikerült nfc-vel innivalót venni...no mindegy
-
Zoli bácsi
őstag
válasz szabolcs77 #2164 üzenetére
Föltettem, aztán ezzel frissítettem, szerintem ez a legújabb: [link]
Sajnos a hívásszűréses rész nincs benne, azt nem lehet valahonnét letölteni hozzá? -
Tökimanó
senior tag
A MIUI kezdőképernyőt próbálgatom. Elég karcsú beállítási lehetőségek sora. Érdekelne például hogy át lehet e nevezni az alkalmazásokat? tudom hülyeség de engem idegesít a Messages. jobban szeretem az üzenetek nevet. A másik ami érdekelne hogy a mappa háttérszínt lehet e változtatni? Most alig lehet észrevenni hogy a Google alkalmazások mappában vannak,annyira beleveszik a képernyő háttér színébe. Még a mappához tartozik a következő kérdés is. Ha a mappában belépek mondjuk a fordítóba és használom,kilépés után nem a kezdőképernyőre lép,hanem vissza a mappába. Ezen lehet változtatni? Na meg azt sem bánnám ha az alkalmazások ikonjait cserélni tudnám valamilyen ikon pakkból.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Tökimanó #2170 üzenetére
Más témában más a mappa alapszíne is,azt pedig,hogy ne a mappába lépjen vissza, nem tudod változtatni,mint ahogyan az ikonfeliratokat sem (legfeljebb új mappánál). Megoldás lehet még custom rom felrakása,van olyan amelyben üzenetek az üzenetek... mellesleg emlékeim szerint a xiaomi.eu romban sem messages-ként szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Stylewars_kp #2172 üzenetére
Másik launchert nem is mertem említeni...a Nova az egyik legjobb,anno én is megvettem.
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni a fórumban, de nem találtam semmit.
Szóval szeretnék fotót törölni (ami az sd kártyán van), de azt írja, hogy a Galériának engedélyre van szüksége a hozzáféréshez és a törléshez.. Azt hol tudom beállítani (engedélyezni) ?Köszönöm.
"A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
pumpa007
tag
Nos, adott a barátnőm Redmi Note 8-asa. Eddig nem szól róla semmit de most nyaralás alkalmával láttam hogy nem lehet 4G-re kapcsolódni. APN-t többfélét is próbáltam, kipróbáltam SIM1-ben és SIM2-ben is a kártyát. Szolgáltatói oldalról nyilván minden rendben van, előtte a Note 7-el ment tökéletesen. Nem volt rootol-va sem a teló. A legújabb global stabil ROM van rajta. A telefon megbízható helyről jött, tehát Globar verziós.
Beállítások rendben. Olvastam több fórumon is hogy másnál is akadnak ilyen 4G gondok.
Sajnos abszolút nem is kapcsolódik a 4G hálózatokra...
Mi lehet a gond? -
pumpa007
tag
Igen, nekem is azonos SIM kártyával és MI 8-al mindig mindenhol jön. Több országban is ki lett most próbálva. Nekem LTE/LTE+ , neki H+ a maximum. Minden beállítás stimmel. Olvastam az összefoglalóban erről, de ez nem tiszta teljesen hogy melyik ROM milyen és hogy mi a nevükben a különbség.
"Kicsit ellentmond ennek, hogy a RN8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha a készülék csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. " -
pumpa007
tag
Időközben végre megoldódott a problémám. Volt egy factory reset és egy rom újratelepítés és már működik is a 4G. A fene sem tudja a konkrét okot...biztos valami bug lehetett.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mennyire használható ma ez a készülék? Értesítések megjönnek rendesen? Stock rommal menne, nem akarok mókolni mert nem értek hozzá.
-
törölt tag
válasz spiderpig820 #2183 üzenetére
Remek hír, mert közben el is döntöttem, hogy ez lesz
-
törölt tag
válasz szaboi6512 #2185 üzenetére
Mert nincs értesítési LED?
-
Blamazs
senior tag
válasz szaboi6512 #2187 üzenetére
Nekem is nagyon hiányzik. Nekem azért érdekes ez a telefon. Előtte Redmi5 Plus volt és bevallom őszintén jobban szerettem mint ezt. Stabilabb volt mint ez. Gyakran megszakad a hívás, fülemen tartom és azt veszem észre nyomkodom a gombokat. Szerintem a megszakadás is ez miatt lehet... Képernyő elforgatás halál az 5-höz képest. Kapcsolgatni kell a funkciót állandóan, mert forog ha kell ha nem. Lehet nem értek hozzá majd jönnek a kommentek de redmi 3 pro-val kezdtem amit még kinából rendeltem anno. Nagyon jó telefon volt az. Utána jött az 5 plus és most ez. Sokat hezitáltam a note9 és ez között, ezt választottam. Lehet a 9-et kellett volna. Vastag is ez meg a tok is rátesz egy bő lapáttal. Én megbántam.
-
viktorhu
veterán
válasz Blamazs #2188 üzenetére
Nem hibátlan, de a Galaxy S8-am bugosabb volt új korában, az tényleg olyan volt, hogy néha a kukába vágtam volna. Nagyon hosszú idő volt ott is, mire mindent javítottak. Emlékszem, amikor mindig aggódva vettem ki a lezárt telefont a zsebemből, aggódva, hogy épp üzenetet készült küldeni valakinek, vagy csak egy random ébresztőt állított be. Volt, hogy előadásom közben megszólalt az ébresztő, amit magának állított be a zsebemben. Emellett melegedett, az akku nálam kb. semeddig sem tartott.
Mostanában döbbentem rá, hogy nem tudom, hol van a power bankom, ami nélkül a samsunggal nem indultam útnak, de most nincs már rá szükségem, mert ezt a telefont nem tudom csak úgy lemeríteni út közben. Az egész napos előadásaim alatt a telefonról irányítom a prezentációt, vagyis folyamatosan be van kapcsolva a kijelző, mégsem kerül már elő a gyorstöltő a délután során a táskámból.
Nem hibátlan a telefon, engem is bosszant ez az arccal gombnyomogatás például, meg a random belassulások, de ha az árát is figyelembe veszem, sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az előző választásommal.
-
cidalain
veterán
válasz szaboi6512 #2187 üzenetére
Bakker de ez előre tudható volt, hogy nincs rajta. Az nem a telefon hibája, hanem user error, hogy neked szükséged lenne rá, erre megveszel egy olyan telót, amin nincs.
Szoftverrel egyébként elég jól megoldható az értesítési fény.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Blamazs
senior tag
válasz viktorhu #2189 üzenetére
Igen ez az arccal nyomogatás megőrjít. De míg a több mint 2 éves 5 Plus ehez képest hibátlan volt, en Note sorozat, hogy gyengébb legyen az gond. Közben rájöttem hogy a google tárcsázót is utálom, mert minek elforgatni a tárcsázó képernyőt pl. nem értem. fel is raktam a miui gyári tárcsázót és már jobb barátok vagyunk
-
viktorhu
veterán
válasz szaboi6512 #2192 üzenetére
Most azon sértődtél meg, hogy feltételezte, hogy igazat írtál korábban? Egyébként nekem pl. az órám jelez, ha kapás van, de én is megnéztem alaposan a specifikációkat vásárlás előtt. Jó lenne, ha ezt az általános elállási jogot megszüntetnék, mert nagyon sokan visszaélnek vele, utána meg a kereskedő nem tudja, hogy mit kezdjen a kibontott telefonnal.
-
cidalain
veterán
Pedig te mondtad, hogy amiatt
[link] Ez alapján jogos volt az oktatás. De elnézést kérek, ha ezt bántásnak vetted.
Nyilván, ha akkuzabáló lenne a szoftveres megoldás, nem ajánlanám.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz szaboi6512 #2195 üzenetére
Nálam az Always on edge nevű app elég jól szuperál. Free verzióban is elég jól beállítható.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Blamazs
senior tag
Alapértelmezett tárcsázót le lehet cserélni valahogy?
-
handrash
őstag
Pedig megérdemled, minimális utánanézést igényelt volna!
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest