Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolinggg
tag
Üdvözöllek benneteket!
Redmi Note 1-2 után, hosszú idő elteltével térek vissza a Xiaomi táborba. Mit mondjak, sem akkor, sem pedig most nem csalódtam, mint 8 pro tulaj. Két kérdésem lenne. Valamit nagyon elügyetlenkedhetek, mert a hangoknál beállítható "Esemény" hang nem akar megszólalni. A google naptárban beállítok egy eseményt és csak az email hangértesítés jön meg, a beállított hangüzenet helyett csak egy felugró néma ablak jelez, amit csak akkor látok ha véletlenül megnézem a telefont, hogy mi van. Egyáltalán milyen esetekben jut szerephez az "Esemény" jelzőhang?
Az Óra alkalmazásban az Időzító hangját nem lehet megváltoztatni tetszőlegesre? Időzítőnek nekem nagyon gyengécskének tűnnek! -
coolinggg
tag
gond van. nincs is időzító csengőhang opció nálam ugyanitt!!
-
coolinggg
tag
1 hete kaptam meg, azonnal frissült a 11.0.3 stabilra. bárcsak ne tettem volna!!
-
coolinggg
tag
és ez ponosan ugyanott van nekem ahol a video mutatja.
-
coolinggg
tag
válasz twollah1976 #2933 üzenetére
Köszönöm. Akkor miért is nem az van ott ami a videón?
-
coolinggg
tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét! Android 10 után jó lett. twollah1976 egyszerűen hiányzott az "Időzítő csengőhang" menüpont mindenestől! A türelmetlenségem pedig abból adódott, hogy sürgős és fontos ez a mód számomra. (bár csak ne lenne az...)
Még egy kérdés, légyszi ne verjetek meg, hogy itt kérdezem: Note 8T-re is ez a rom kell ami pro-ra?[ Szerkesztve ]
-
coolinggg
tag
válasz twollah1976 #2947 üzenetére
OK
-
coolinggg
tag
Sziasztok, a második asztal használatával kapcsolatban szeretnélek benneteket kérdezni. Van valakinek esetleg tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy ha az egyik asztalon elnehezedik az oprendszer feje pl. az agyontelepítésektől, akkor az kihathat esetleg a második asztalra is? Konkrétan történt, hogy témázgattam a miuit és 5-6 téma után alig észrevehetően, de döcögősebben ment az oldallapozás. Eltűnt a teljesen laza, könnyed, légies gördülékenység, mintha egy gyengébb hardveres készüléken lettem volna évekkel ez előtt. A témák törlése sem segített, sem semmiféle tisztítás. Mivel nagyon zavarta a szememet és a tudatomat (hogy nem ezt tudja a készülék) kénytelen voltam alapba visszaállítani a rendszert és kezdhettem belakni újra az egészet.
-
coolinggg
tag
mlakat gondoltál már rá, hogy az a megbízható, korrekt, gondos német úriember, cigányosan becsapott, átvert, palira vett? Egyből rájött hogy szériahibás és nem szervizbe vitte, hanem hitvány módon csőbe húzott valakit?
Amúgy okos ember tudja hogy mikor kell valamit abbahagyni![ Szerkesztve ]
-
coolinggg
tag
Akiknek nagyon tetszik ez a fajta élő háttérkép, azok esetleg nézzék meg ezt is, ha nem ismerik:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.afkettler.earth&hl=en_US[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs