Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz MolnarZolee #1750 üzenetére
Mindent gyalul, belső tárhelset is, kivéve az SD kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
banda1981
aktív tag
válasz MolnarZolee #1746 üzenetére
Én maradnék a 12.5.9 verzionál!
Én is most tettem vissza ezt a verziót,igaz EU-s rom!
Nem jó a miui 13 android 12 frissítés........
Sok a bug!
Talán majd a következő frissítés jó lesz!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
jimmedly
senior tag
válasz banda1981 #1752 üzenetére
Egyetértek. Nincs kedvem romolgatni, így marad. a13, de a 12 jobb. Ez butított verzió. Eltünt a sötét módból az apponkénti külön beállítás, plusz akármit csinálok, ha nem nyulok hozzá egy idő után lecsatlakozik a wifiről. Ha felébresztem akkor lép vissza. Még jó hogy nem gond a mobilnet, de engem nagyon ingerel! Ha egyszer az van beállítva hogy wifi, akkor ne bíráljon felül!
Nyomorult fejlesztés lett a 13! -
MolnarZolee
tag
válasz MolnarZolee #1750 üzenetére
Már csak azért is kérdezem, mert a filekezelő a 128gb-ból csak 115-öt "lát".
-
Maist
senior tag
válasz MolnarZolee #1754 üzenetére
A 128 GB van felosztva természetesen a rendszer számára is van rajta partíció, de attól még, ha felrakod a romot először, akkor nincs választási lehetőség, teljes gyalulás van, beleértve a belső tárhely szabadon használható 115 GB-os részét is. Utána frissítésnél már nem törlődik semmi.
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok! Az új miui-val már 3x fagyott le teljesen a teló. Más is járt így? Csináljak egy factory reset-et az megoldja? Vagy csak simán bugos és várjak a következő update-re?
-
ftsaba28
csendes tag
Sziasztok a párom telója ha hívják vagy ha ő hív bárkit nem tiszta a beszéd hang .Olyan mint amikor nincs bekapcsolva a VoLTE pedig be van kapcsolva mutatja is a telefon.
A zajcsökkentès be van kapcsolva.
Mi lehet a gond? -
Jakesz
addikt
MIUI 13-on a Messenger chatfejek még mindig négyzetek, vagy javították?
-
-
Moki2
aktív tag
Eddig nem láttam itt , úgyhogy szólok , megfelelő kábelel belső tárhelyre usb3 sebességgel megy a másolás . Érdekes módon ez nincs hivatalos infók közt
-
Sanyabá
senior tag
Lehet-e, vagy tudja -e a telefon, hogy adott oldalt magyarra fordítsa ?
Mint pld. számítógépen, vagy notebook-on?A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Moki2
aktív tag
Google lens
-
Pityu.
nagyúr
válasz Sanyabá #1764 üzenetére
Már,hogy érted az adott oldalt lefordítsa?Böngészőben gondolod mert akkor pl kiwi browser,vagy ha mondjuk telefonnal monitorról akarsz szöveget fordítani akkor telepíthető google fordító.Ha a böngészős dologra gondolsz akkor nem a telefon tudja hanem a böngésző.
Böngészőben
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Matej
tag
Sziasztok!
Két kártya van a telefonomban egy Telekomos és egy VOdás. Nemrég aktiváltattam a telkeomosat, azóta a Vodásra azt írja ki, nincs térerő, így nem indíthatok hívást róla.
Mindekőzben akijelző szerint van térerő.
Aktiválás előtt tökéletesen működött a Vodás kártya.Találkoztatok már ilyennel, ha igen, hogy sikerült megoldani a problémát?
Előre is köszönöm a segítséget.
MaTeJ
-
MolnarZolee
tag
-
thedarkfox
senior tag
válasz MolnarZolee #1774 üzenetére
A 13.0.2.0 eu stabilabb volt. A12 (valamelyik)heti kínai kiadásból volt portolva.
13.0.4.0 a mi pilotból lett elvileg készítve, vannak bugok, bár eggyütt lehet velük élni.
/bár changelogból nem derülnek ki sajna a pontos változtatások/
Mondjuk én az elözőre ráfrissítettem, tiszta telepítésnél lehet nem jelentkeznek a hibák. Visszamenni, nem akarok, semmi kedvem most újra belakni.[ Szerkesztve ]
-
banda1981
aktív tag
Sziasztok!
Hívás felvétele root nélkül link
Redmi 10-en próbáltam,igaz sikertelenül mert a felvevő gomb nem jelent meg!
Ha van kedvetek próbáljátok ki!
Redmi Note 10promon EU-s rom van igy azon nem tudtam kipróbálni!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
coyotex
tag
Hello mindenkinek. Segìtsèget kèrnèk. Miòta Android 12 van rajta,ha elinditok egy videòt csilingel. Hogy lehet kikapcsolni? 11 alatt nem csinàlta.
-
ncc1701
veterán
Asszem én még nem kérem ezt a 12-es frissítést, ma jelezte, h elérhető. Várok vele egy hónapot mondjuk.
-
Csabi1984
addikt
Szia miért van dupla ikon az összes alkalmazásoknak?
2 facebook ikon, 2 beállítás ikon, 2 gmail ? -
cbatesz
tag
válasz ncc1701 #1778 üzenetére
Én feltettem, de naponta egyszer random lefagy, eddig sosem csinált ilyet, WiFi is nehezebben találja meg magát házon belül ha váltani akar, sok újdonságot nem hozott amúgy, csak látványban másabb. Talán akksi idő picit jobb lett. Csak frissítés volt, lehet jobb lenne egy teljesen friss rendszer, de nem volt kedvem most hozzá.
-
MODERÁTOR
-
Csabi1984
addikt
válasz Viktor0610 #1781 üzenetére
Azóta nézegettem a beállításokat és volt egy olyan, hogy Javasolt alkalmazások megjelenítése. Amin kivettem a pipát már csak 1db-ot láttam az összes alkalmazásoknál
-
MODERÁTOR
-
ncc1701
veterán
-
Csabi1984
addikt
Anyumnak is megjött a 3.1GB-os frissítés. Felszabad tenni ?
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #1788 üzenetére
Gondolom egyikőjük sem csinált factory resetet
Ahogy gondolod pedig lehet megszűnnének a problémáid.Tudom mecerás vissza rakosgatni mindent.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #1790 üzenetére
Én hiba nélkül is mindig tettem,de ez már lehet csak az én hülyeségem Viszont azért olyan sokszor nem kellett mivel pl rn8 Pron ugye csak két android verzió jelent meg.
-
-
banda1981
aktív tag
Én mindig Format data-val csinálom a romok telepítést,de 1 hét után sajnos én is megtapasztaltam a random fagyásokat.......😐
Üzemidő szerintem jobb ,a wifivel is volt 1x 2x problémám.......
Még nem éri meg a miui/androud váltás!
Ez az én véleményem!
Igaz én EU stabilon vagyok!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
SsPL711
őstag
Én nem tudom Ti mit csináltok, nekem az EU 12 droid MIUI 13-al, semmi FR meg hasonló huncutságok, nem fagy.
Jó, ez így nem teljesen igaz, azok az appok amik nem teljesen android 12 kompatibilisek azok lehet, hogy fagynak. Nekem a Mi Home app egy-két helyen fagy, vagy 20x indul el a menü amire 20x tappolok(Mi Home appban) a fagyás miatt, de az alap dolgok wifi, BT, telefonálás, NFC fizetés, minden egyéb normálisan megy.
Szerintem az appok bugosak még.
Akku is jobb lett mint az uccsó MIUI 12.5 alatt.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz ncc1701 #1797 üzenetére
Szuper!
Akkor nem mindenki csak szív a frissítés után.
Jó ezt másoknak is tudni.
Ne csak azt tükrözze vissza a topic, hogy csak gondok vannak a frissítéssel.
Én javaslom a frissitést a legutolsó 12.5-ről.
Szerintem problémásabb lett az utolsó 12.5-ös, mint a 13-as MIUI.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
MODERÁTOR
-
banda1981
aktív tag
válasz SsPL711 #1796 üzenetére
Gyári appoknál találkoztam újraindulást,fagyást!
Pl. Vasárnap hívás indításnál újra indult a telefon!
Ma este gyári fényképező appnál lefagyot a telefon,folyamatos power gomb nyomásán kívül semmire nem reagált!
Újraindulás után zsebbe rak,és KB.45 perc után itthon nézem a telót és megint csak hosszan nyomva a power gombot tudtam életet lehelni bele.......Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...