Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
A környezettel kapcsolatban, semmi ilyesmi nem szükséges. Ne legyen napon, és ennyi.
Annyit mondhatok, hogy a régi lemezeim közül több százat kidobáltam, kb amikor elérték a 25 éves kort.
A CD-k közül, amiket modern 42x+ írókkal írtam, mindegyik halott volt, olvashatatlan.
Azok a CD-k, amiket régi 4x-es írókkal írtam, tökéletesen olvashatóak voltak, kb a lemezek 10%-án volt valamilyen olvasási hiba (pl 1 db halott szektor).DVD-RW és DVD+RW lemezek közül kb 50ból 1 db volt hibás (nagyon lassú, vagy 1-1 szektor olvasási hibája).
RW lemezeket persze nem dobáltam ki, némelyik már lassan a 30 éves kort verdesi.
Ezek a lemezek mind tokokban voltak a polcok sarkában. Van, amelyiket érte több-kevesebb fény, persze egyik sem volt direktben a napon.
Szóval inkább a CD-k a problémásak ebből a szempontból. DVD-kkel kapcsolatban jók a tapasztalataim.
-
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
... és ha még ez mind megvalósul, akkor ki garantálja 50 - 100 év múlva, hogy lesz olyan eszköz, amihez csatlakoztatni tudod?
Ez nem negatív hozzáállás, egyszerűen tapasztalat. Csak nézzünk meg egy harminc évvel ezelőtti szalagos tárolót.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hallott már valaki erről? Remélem nem csak kacsa, és lesz belőle valami. Már csak azt kell kitaláljam mit veszek rá....
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest