Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz dave_gahan #2687 üzenetére
Nalunk a noccs valoban meretesre sikeredett, a Mate20Pro eseteben mar jobban meg lett csinalva, mert abban is van infra arcazonositas, megis feleakkora a sziget + az ertesitesek is kifernek rajta.
Itt sajna moddolni kell, de igy is csak 3 ikon fer el.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
PioDVD
senior tag
válasz dave_gahan #2687 üzenetére
A 33 oldal már azért beteges , én uc browsert használok és csak néha szól, hogy elértem a 20-as limitet. Ilyen mennyiségű lap amúgy már nemigen fér el 4 vagy akár 6 gb memóriában, nézd meg, pc-n is mennyi ram-ot felzabálnak az oldalak.
Mondjuk ezen a telón még nem értem el a limitet. Egyszer dobott ki hsz írás közben, fene se tudja, mi volt vele akkor. Lakatolva nem volt. Ha nincs adatvesztés, akkor tényleg nem számít, ha bezár, mert tényleg nagyon gyors a teló.
Én a Poco-t választanám, ha nem szeretsz telót cserélgetni, a 6 GB egy ideig azért elég lesz. Ha spórolnál, legyen a 64 GB-os verzió, közel 10 e-rel olcsóbb és ebbe lehet sd-t tenni.
Értesítésre jó lehet az eu stabil rom, nem tökéletes, de egész élhető. De az új launcher (vagy talán a global dev is) tudja az ikonok mellett számmal mutatni, hány értesítés van, már sokat segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest