Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapee
őstag
-
Aky
tag
válasz CoolBoy323 #3052 üzenetére
Köszi. Apkmirrorról letöltöttem a legfrissebb Android autót a telóra és így megy rendben. 👍
-
lacora5
tag
Miert van az, hogy egyszer sikerult felraknom a gcam-ot, azota latom verziot nem ugrik de javitgatjak, viszont akarmelyik ujabb valtozattal probalkozom, a telepites vege az hogy nem sikerult?
-
Aryon87
félisten
Elkoszonok toletek, a telefon egy ismerosomet fogja boldogitani tovabb.
Szuper csapat vagytok, maradjatok is meg ilyennek, legtobb topikban sok a viszaly.
Azert meg kovetlek benneteketXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
D4ni
őstag
Sziasztok!
Én vagyok Aryon87 kolléga készülékének új tulajdonosa, ő pedig az én volt Mate 10 Pro-mé
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Aryon87
félisten
+ coolboy
Mast szerettem volna kiprobalni, nem jott ossze, igy vissztertem a Huawei Mate10Pro-ra, amit elozoleg 8 honapig hasznaltam.
Nem azert valtottam, mert gondom lett volna a Pocoval, hanem mert az S8+ fele hajtott a kivancsisag, de nem sikerult osszehoznom uzletileg.
Bar oszinten megvallva 1-2 aprosag hianyzott a Poco-bol, ez a szines ertesitesi led, AOD (tudom, ips).Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz CoolBoy323 #3063 üzenetére
Mind2 rendszert szeretem, nem erzek hianyossagot.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
lacora5
tag
válasz tomboy0013 #3056 üzenetére
köszi! minden ok
-
cal84
tag
Nálatok működik a lassított felvétel exportálása? 240 fps-el vettem fel, megnyomom a mentés gombot és nem történik semmi.
-
Aryon87
félisten
válasz CoolBoy323 #3067 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
D4ni
őstag
Kis segítséget kérnék:
bizonyos okok miatt újra szerettem volna flashelni a pocot, viszont megszakadt a folyamat és a teló nem reagál semmire. Ötlet miként lehetne felébreszteni?
-
D4ni
őstag
válasz CoolBoy323 #3070 üzenetére
Konkrétan semmi.
-
w333
félisten
válasz CoolBoy323 #3063 üzenetére
Nem az ... hanem a hetente frissülő rendszer fog hiányozni !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
NemMo
őstag
Használja valaki a pixel experience romot? Működik rajta minden rendesen?
-
D4ni
őstag
válasz Aryon87 #3078 üzenetére
Hiába, hiszen már 1x meg lett csinálva csak ugye részlegesen. Annyit tettem pluszban, hogy bejelöltem a systemet., ami a redmi note 4-nél sem volt probléma, mert mi flashel újra raktam ami egyúttal zárta is a bootloadert.
-
Aryon87
félisten
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtam egy telefon gyári beállítások visszaállítását, és jelenleg 10.1.3-re váltott vissza, a stock Android ikonokkal a felső sávban. A szoftverfrissítés kezelő nem ír újabb verziót, szerinte nincs frissebb. Hogy tudnám feltenni az újabb friss stabil romot, azon kívül, hogy magam letöltöm és ráerőltetem?
-
V@ns
aktív tag
válasz mr.perfect #3089 üzenetére
Nekem nincs azzal bajom, csak azért nem csináltam meg, mert nem tudom, hogy hogy kell. (Nem ástam bele magam a Poco ezen részébe.
Találtam egy ilyen fájlt xiaomifirmware.com-on, hogy miui_POCOF1Global_V10.1.3.0.PEJMIFIMire figyeljek, hogy ne rontsam el és hova kell másolni, hogy a saját update progi megegye?
Ja, és a legfontosabb. Kérek valakit, hogy adjon egy nyűves gyári időjárás telepítőt, mert valamiért factory reset után élből nem megy az időjárás appom.... több APK-t próbáltam de semmi....
Előre is köszönöm szépen!
-
NemMo
őstag
-
w333
félisten
A legegyszerűbb megoldás az lett volna ha TWRP -ből visszarakod a gyári Recovery -t és akkor a Mi Recoveryből csináltál volna Data törlést !
Persze Mi Flash is egy megoldás ... de akkor valami hiba történt !
És akkor most mi van ? helyretudtad már hozni a telefont ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
marcell2015
tag
Goole.camera-nál éjjeli módban eléggé akadozik az élőkép.
Azzal nem lehet csinálni valamit? -
Klaymen
tag
A "kényszerű" frissítés óta (9.1.10-re) azt veszem észre, hogy gps, waze használata közben látványosan jobban merül a telefon, mint az előző rommal (8.12.27).
Más is tapasztalt ilyet?
Volt itt, aki azt írta, hogy jobban bírja az akksi. Újraindítás volt, semmi extrát nem látok, ami miatt indokolt lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest