Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Mi történik a guglinál?
Arrow volt fent egy ideje, gondoltam be izzítom a Google segédet, nem működött rajta, sok helyen olvastam, hogy az aosp miatt.
Vissza raktam a Xiaomi.eu romot, ezen meg az érintéses fizetés nem állítható be, a nem hivatalos dolgok miatt, úgy mint nyitott bootloader.
Menjek vissza teljesen stockra, hogy minden működjön? -
nagyúr
válasz v.attis #5257 üzenetére
Sajnos a Google bekavart a nem gyári ROM-ot használók számára. Egy PlayIntegrityFix nevű cucc kell ahhoz, hogy működjön a wallet. Biztos, hogy a legújabb Xiaomi.eu ROM-ot használod? Amit pár napja adtak ki erre a telefonra is? Mert azt pont emiatt adták ki, sőt az összes telefon frissült Xiaomi.eu-nál.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
D@niel
addikt
Crdroid 10 A14 frissült.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Alarikman
senior tag
Bármi is van, én nekem ez a legjobb telefonom ami eddig volt. Talán a mi 9t és a régi Samsung note 4-et szerettem ennyire(amit eladtam, mert féltem, hogy meghal - qualcomm cpu hardver hiba)
Tudom néhányan rossz tapasztalatokkal vannak. De remélem a többség inkább jókkal.
Nincs rá igazán panaszom. Egy kicsit nehéz. Játszom is rajta, minden frankó. Remélem kitart. Most lesz két éves. Akksi 95% -
nagyúr
Mit szerettek ennyire rajta?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
DeFranco
nagyúr
-
-
v.attis
őstag
A legutóbbi xiaomi.eu (amit javítottak 1-napon belül) olyat csinál, hogy lejátszik egyszerre 2 alkalmazásból is. Mondjuk hallgatok YT musicban valamit. Rá indítok egy YT videót (tehát két különböző alkalmazásban) akkor egyszerre játssza mindkettőt.
Ez régen úgy volt, hogy a korábban indítottat megállította.
Semminek nincs rá hatása, nem találok olyan beállítást ami megoldaná. Tudtok segíteni?Sztornó, megjavult. Mintha percek alatt dolgozna fel egy-egy beállítást...
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz DeFranco #5277 üzenetére
Én még sosem éreztem Iphone-on azt az összeszedettséget, gördülékenységet, amiről az Iphone-osok beszélnek. Van a családban több Iphone is, és ha kezembe veszem, akkor pár pillanat alatt inkább azt érzem, hogy legszívesebben a falhoz vágnám. Semmi se úgy megy benne, mint egy androidos telón. Semmit nem találok a menüjében, minden logikátlanul, össze-vissza van. Az alap cuccok is a 8. almenüben eldugva. Semmit se lehet beállítani rajta jóformán. Minden le van korlátozva. Teljesen érthetetlen számomra mit esznek azon a telefonon.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
D@niel
addikt
Szabad szemmel 24 colos monitoron fogod látni a különbséget, a mobil kijelzőjén nem igazán. Mindegyik Gcam jó, amelyik vastag betűs. Azokban nincs hiba. Ha választottál, a legelső apk a megfelelő, mindig a legfelső.
Személyes kedvencem az lmc 8.4 - ronit configgal: ez tudja a legjobban a színeket, teljesen valós, semmi pimp, semmi szaturáció.
De videóban már van tőle jobb.
Szóval, nagyon el lehet veszni a részletekben, ha bele megyünk.
Én alapvetően továbbra is a bsg 8.1-et ajánlom és ha be tudod tallózni a poco x3 pro configot (ami direkt a teló lencséihez készült, merthogy, ez a lényeg a config fájloknak), valóban nagyon jó képeket fogsz lőni.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Természetesen, a korábban linkelt oldalról válogass. Configot mindenképp tedd hozzá.
Fájl kezelőbe letölt, majd dupla kopp a kamera appban a fekete részre - ahol nincs semmi - betallózod, voilá.
Hajrá!Szerk. az előző kommentemmel kéretik összevonni.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Crdroid A13 update:
16th November, 2023
Build type: Monthly / Stable
Device: POCO X3 Pro (vayu/bhima)
Device maintainer: Pranav Vashi (neobuddy89)
Short changelog:
* Fixed basic safety net attestation
Illetve, akinek érdekes, Nogravity fejlesztő sráccal beszéltem, már dolgozik az A14 kiadáson. Továbbra is ajánlom ezt a kernelt, az app megnyitás-bezárás egy hajszálnyit gyorsabb, ha van fennálló vezérlőközpont lagg (sok custom-on jellemző), javítja és balance módban érezhetően tovább bírja egy töltéssel.
Talán cr-hez nem feltétlen szükséges.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
PlayIntegrityFix frissült v13-ra, magisk-ból mehet fel.
-
Szaraz
tag
CrDroid 9.11 frissítés a PlayIntegrityFix miatt: [link]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest