Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
A szerveremben a winyó elkezdett input/output read error hibákat dobni és mielőtt elveszett volna mindenem béreltem 1 másikat és átraktam rá a dolgaim, közte a plex media servert is.
Setup 1:1-ben ugyanaz, ugyanaz a linux OS, könyvtárszerkezet, scriptek, minden.
Minden ment, tautullitól kezdve, sonarr, stb.
Kivétel a PLEX.
A szerencsétlenje tegnap este óta scanneli újra az egész LIBRARY-t, hiába másoltam át neki, hiába adtam meg agentnek a local media-t. Darálja lefelé.
A régi gépen több mint 10GB volt a Media, Metadata miatt a LIBRARY. Több mint 370ezer fájllal/könyvtárral.
Sok beállítással, pl. minimal design cover képek, felirat/audio kombó előre beállítva, matchek fixelve. Playlistek...
Az egészet buktam. Ahogy most kinéz.
El...kakált egy rendszer.Ami megmaradt az a "watched status", azt szerencsére ki lehetett sqldumpolni és szépen vissza is tölteni.
De a többi halál...
Még mindig darálja, lassan 1 napja. Nem kellemes. :-)Erre azért igazán kitalálhatnának vmi egyszerűbb megoldást, a metadatara...
A plex oldalon van egy másold ide, állítsd le, jelentkezz ki, leírás. De nem sokat segített.Remélem nem kell mostanában ezt megint megtennem. Most volt az első.
Csak elsírtam a bánatom. A cucc attól még jó. :-)
Mást nem is tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest