Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Amikor először láttam élőben PS3-at, egyből felébredt a mülni nem akaró birtoklási vágy. De "sajos" csak egy Xbox 360-ra futotta annak idején. Ment a Halo 3 és Gears of War 2 multi, elbohóckodtam a Viva Pinataval, Prince of Persiával és Resident Evil 5-tel - aztán megtörtént idővel a váltás, talán túl későn. Nem felejtem el azt a pillanatot, amikor életre kelt az én TV-m alatt egy PS3, hogy végre nekifeküdhettem a Resistance sorozatnak és megtapasztalhattam a God of War 3 adta nagybetűs Epikusságot ésnbele is vetettem magam a PlayStation Plus örömeibe is - azaz vetettem volna, Minden, amit addig természetesnek vettem, mint a gyors rendszer (XBLA), sok játékos (gondolok itt a Resistance 2-re, amikor még bőszen Halo 3 multiztam, azután már alig voltak R2-n), lemezek telepíthetősége, avatar, plusz egyéb aprósagok - nem voltak jelen. Ez viszonylag rosszul érintett és az se dobta fel a kedvem, hogy a Plusos címek lassan vánszorogtak le és még sok helyet is foglaltak (Xboxon amit rápréseltek egy két rétegű DVD-re, azt tömötíretlenül rárakták BD-re és kész).
De összességében mondhatni elégedett voltam a rendszerrel, Plus egy jó dolog (volt PS3-on), de a PSN közelében nincs a mai napig a Live-nak,
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Elims
veterán
Jò dolog ez a plus. Ha vki hosszabb tàvra tervez a géppel,ajànlott!
-
pulyka jocó
senior tag
Ingyen multi miatt többen játszanak multiba,mint boxon. Pl: bf4,bf3, cod-ok
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Eleg regi motoros vagyok a PlayStation® vilagaban igy lattam,h honnan-hova jutott el a rendszer .Milyen minosegi fejlodesen es szolgaltatas novekedesen ment keresztul ezen ido alatt.Ateltem a "hacker tamadast"...reszesultem a karpotlasul adott ingyenes tartalmakban.
Kb 30honap "Plus" -t es az ezzal jaro extrakat mondhatom a magamenak,(elo elofizu eseten persze ) amit igyexem is kelloen kihasznalni.
Jelenleg 5eszkozzel hasznalom a PSN es Plus nyujtotta szolgaltatast es tartalmakat(PS4/2dbPS3/PSV/PSP ),de nem vitas,h tervben van meg1 "Vita" is.
En ugy gondolom,h eves szinten a ~15e az nem osszeg a rendszer adta lehetosegekre.Plane ha kihasznalja az ember amit tenylegesen tud/biztosit szamara. (minden gepbol 2lehet ugye ami 50% extra kedvezmenyt is nyujthat ...... )
En elegedett vok azzal amit a jelenlegi rendszer biztosit szamomra,de minden uj ficsort,extrat szivesen latok ami majdan bekerul.(max nem hasznalom a szamomra nem kelloket,mint eddig sem . pl ilyen a YT app is,ami ha kimarad,sem fakadok sirva,de bekerul..bar nekem a konzolon nincs erre igenyem. Nem erre van kitalalva sztem,de....)
Amit nem olvastam az irasban pl ,h az accountok barmilyen regiora elerhetok es hasznalhatok itthonrol is.Igy akar olcsobban +lehet vasarolni a digitalis tartalmat vagy akar Plus szolgaltatast is.Korlatozas nincs e teren,igy sztem gond nelkul lehet elni(es kell is) a rendszer adta lehetosegekkel.Mindenki penzbol el es nekunk magyaroknak abbol van a legkevesebb ugye.
Plusz amit esetleg meg megemlitenek....
Mind3 rendszer(ps4/ps3/psv),is fent lehet a PSN-en egy azon idoben es felhasznaloneven,azt az adott eszkozzel teljes funkciokban elerve es kihasznalva.
Amugy jo es relative,de kelloen osszeszedett iras az "ujak" szamara.
Koszi[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
CimbiX
aktív tag
Ket hete vettem a PS Vita-ra a The Walking Dead Season 2-t, azota sem megy. A gond az, hogy nem tudom letölteni az elsö epizodot, anelkül meg a többi sem megy. Irtam a Telltale support-nak, egy het utan kinyögtek, hogy irjak a Sony-nak. PSN-en bejelentkezve irtam a Sony-nak, ket nap utan visszairtak, hogy adjam meg az account adataimat. Ez vot 20-an, azota nagy csend, a penzemet termeszetesen köszönik szepen, eltettek. Mas PSN-es cuccom nincs, csak egy PS Vita, talan jövöre majd egy (remelhetöleg masodik generacios, csendesebb) PS4.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Nem lehet...
Ezert is kell a tobb acc,mert ami eppen akcios mas regioban azt ott veszed meg,de jatszani jatszhatod azon amin alapban jatszol . (US,UK,HU acc is jo ha van sztem)
PS3 nal alapban megosztja a gepen levo osszes acc-ra a tartalmat,de pl PS4 nel "primary"-ba kell rakni azt amin vetted,mert az ott picit mas modon megy.
(a boxnal lehet valtogatni ide-oda )Sony® & PlayStation®
-
gianni85
veterán
Ezen kár is vitatkozni. Aki PS3-on és Vita-n a PS+ kezdete óta előfizető, annak baromira megérte az évi kb 10ezer forint kiadás. Utólag irigykedtem is, hogy az előző generációt a "sötét oldalon" sokkal olcsóbban megúsztam volna.
Sajnos nextgen-en egyelőre semmi előnye a PSN-nek a Live-val szemben, sőt! Az új játékmegosztás és a Vita remote play mondjuk ötletes dolog, de szerintem a Live stabilitása miatt még mindig dealbreaker. -
Kakaduku
senior tag
Nem régóta vagyok Playstation 4 tulajdonos. Előtte volt egy Ps3-om és az előtt a "sötét oldalról" egy Xbox 360-om. Tény, hogy a Live még mindig előrébb jár, mint a PSN viszont azt veszem észre, hogy a PSN gőzerővel fejlődik és próbálnak extra tartalmakat hozzátenni, hogy ne csak egy snassz valami legyen (húúú, ez nagyon szakmai volt ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- BestBuy ruhás topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED, CFW beszerelése után Lila kijelző!
- Xbox scuf instinct pro kontroller
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB (CFI-2016), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD DIGITAL konzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate Spider-Man, Fable TLC, PGR1-2, Forza Motorsport 1-2 Ingyen Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest