Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz Laslow #1027 üzenetére

    Igen ez jó funkció tényleg! :)

    Én azért szoktam repülőgép módba tenni mert az éjjeliszekrényen van és nem szeretem ha egész éjszaka ott van bekapcsolva a fejem mellett (bár ez teljesen irracionális félelem mert a másik oldalon a párom telefonja be van kapcsolva némán :DDD illetve mikor egy lakásról beszélünk mindenhonnan jön sugárzás tehát tök mindegy. Meg persze napközben is egész nap ott van mellettem a céges telefonnal együtt, úgyhogy ez inkább csak ilyen megszokás-féle, lehet, hogy kipróbálom. ).

    Nálam az ilyen profil dolgok azért nem váltak be mert teljesen változó minden napom. Használtam korábban olyat hogy este 22-kor néma lett, de volt amikor emiatt elmulasztottam valamit illetve máskor meg már korábban is kikapcsoltam szóval zavaró volt hogy arra kellett figyelnem hogy vajon most mit csinált az automatizmus. De nyilván mindenkinek teljesen eltérő a napi ritmusa és amúgy teljesen jó egy ilyen funkció. (Talán annak idején a HTC-nek voltak olyan profiljai ahol kompletten lehet átváltani a teljes kinézeten, beállításokon. Ott például szívesen használtam olyan volt mint egy teljesen más desktop, napközben olyan alkalmazásokkal amiket munka mellett esetleg használtam de lehetett például sport felület ahol azok az alkalmazások voltak amiket sport közben használ az ember, ezzel egyidejűleg pedig lehetett profilokat is állítani).

    Amit viszont szeretek androidon azok a fókusz mód meg az ilyesmi, hogy bizonyos alkalmazásokat ki lehet zárni egy időre. Szerencsére hasonló már van iOS en is ha esetleg arra váltanék, egy ideig ez is erősen visszatartó erő volt.

    P6A azért persze engem is izgat, ha esetleg jól sikerül és jó áron lesz. Ha nem akkor kénytelen leszek én is valami mást szerezni bár tényleg ez a kamera nagyon jó és nehéz elmozdulni róla. Ugyanakkor az egyik barátom iPhone 13 Pro val olyan képeket csinál hogy hű. És ott a rendszer is viszonylag normálisan működik.

    Én is csak pixel vonalon gondolkodom vagy iOS, az összes többi gyártó mindenféle felülete, ikonjai és rosszabbnál rosszabb alkalmazásaitol kész vagyok

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák