Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
escape
aktív tag
válasz Gumiember #1315 üzenetére
Megvilágítás csak onnantól kell, hogy kikeltek. Addig csak melegre és megfelelő mennyiségű vízre van szükségük. 7-10 nap átlagban az előbújás ideje az ültetéstől számítva, ez talán csökkenthető vetés előtti vízben áztatással. Ahogy megfigyeltem, bizonyos fajták előbb, míg a többi később szeret előbújni.
Megvilágítás ügyben bzoley fog tudni segíteni
[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
bzoley
veterán
válasz Gumiember #1315 üzenetére
Szia,
Kérdés, hogy mi számít olcsónak. Esetleg belógathatsz egy-két e27-es foglalatot kompakt fénycsővel, vagy akár a tecsóban is kapható egyszerű 18W-os pult világítás T8-cal. Abból egy, vagy kettő attól függően, mennyire "terít". Ha az ideális körülményekhez szeretnél közelíteni, akkor a legtöbbek által használt 6500K színhőmérsékletű fényforrásokat keresed. Meleg fehérből nem sokat tudnak hasznosítani a palánták. Plusz, mivel gondolom üveg dobozról van szó, a szellőzésről is gondoskodni kéne.escape:
Nem atomfizikáról van szó, bárki tud segíteni
Én legalább is a legjobbat feltételezem[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Gumiember #1409 üzenetére
Egy kissé zagyva, amit írtál. Sőt.
A virágföldek (gondolom abba veted a magokat) elég gazdagok tápanyagban, az első mondjuk 2 hónapban szerintem fölösleges tápozni őket, sőt, ha esetleg kapni tápanyagban szegény "palánta" földet, akkor az még jobb, mert a szegényebb tápanyagtartalmú talajban jobban fejlődik a gyökérzet. Nekem még nem sikerült ilyen földet szereznem, de elvileg létezik.
Pár hónap után már el lehet kezdeni tápoldattal vagy természetes anyaggal segíteni a töveket, mint pl. zöld teával.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Gumiember #1427 üzenetére
Persze, 2 éve meg márciusban kezdődött csak igazán a hókatasztrófa, szóval ez egy lutri.
Ha a nappali hőmérsékletek még nem lennének elég jók mire kezdenek majd nőni, akkor addig megoldom a tárolásukat a lakásban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Gumiember #1624 üzenetére
Most hoztam be őket az erkélyről, mikor hazaértem, 12 fok van. Reggelente szüleim kitették őket mikor már sütött a nap. Viszont a hét következő részében nem lesz jó idő, maradnak a lakásban.
-
Thrawn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Új Epson EB-FH06 Full HD projektor
- Apple Airpods pro 2 usb-c bontatlan
- A LEG olcsobb félkonfig!!! Intel alaplap, Intel 2500K 4 magos proci, 8GB ram
- Fekete, S370 CPU, több féle! Több darab.. Igazi ritkaságokkal!!!
- HUAWEI WATCH 4 PRO, Karcmentes, e-simes, garanciális, dobozában! 2 hónapos,teljes áron vásárolt!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest