Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz blattida #5042 üzenetére

    Nem tudom honnan vetted ezt, de biztosan nem személyes tapasztalat.

    Hát nekem most megjött a Beko és sokkal hangosabb, mint az LG.
    A centrifuga is elég hangos, de amikor önmagában megy a mosógép és csak picit forgat ide-oda, akkor is baromi hangos. Olyankor az LG-nek szinte nem is volt hangja.

    LG-nél a szivattyú a hangos, ezt már sok helyen írták, de most már tudom miért. Kb. ugyanolyan hangos mindkettőben a szivattyú, de míg a Beko-nál a centri elnyomja a szivattyút, addig az LG-nél ez pont fordítva van, annyira halk a motor.

    Viszont szebben mos. Mind2 1200-as volt, sőt, vegyük ide a samsungomat is. Kb. ugyanaz a kategória mind3, hasonló árfekvéssel.
    1200-asnál a Beko nyer centriben, érzetre abban marad a legkevesebb víz, aztán LG, aztán samsung.
    Ruhagyűrésben szintén. A Beko alig gyűri a ruhákat, ami legjobban a zoknikon és a pólókon látszik. Az LG picit marad le, de a samsungnak a fos gyémánt dob marketinges bullshitje úgy gyűrt mindent, mint állat. Továbbra is 1200-as fordulatról beszélek.
    Samsung pamut program !!4!! óra. Hőmérséklettől függetlenül.
    LG-nél már 1,5-ből kijött, ECO-val 2 óra 40 C°-on. A hőfok minimálisan növelte csak az időt.
    Bekonál 2:30 a sima, 60 fokon, 40 fokon kb. ~2:00. ECO 3 óra. Hát az szerintem sok.

    A214 általánosságban ha nincs külön rövidített program (hozzá kapott könyvben részletesen le vannak írva a programok), akkor maximum a centri sebessége és hőmérséklet az, amivel tudod csökkenteni az időt.

    Ja tudjátok mi a halk? Szüleim vettek pár éve Privileg-et. Nem is hallottam ilyen márkáról. Max 6 kiló ruháig gyárt és 75k környékén van, csillapítás 0, remeg, mint állat (hiába van alatta az a spec. csúszásgátló izé), de a hangja...aztabetyár. Alapból síri csend, ha picit teker. Amikor 1200-on megy a centri, akkor hallok közvetlenül mellette egy minimális zajt, de olyat, ami mellett simán lehetne aludni. Nem gondoltam, hogy létezik ilyen halk is :Y

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák