Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A követési távolság a másik vesszőparipám. Mivel drága a benzin ezért 70-el "száguld" ügyeletes spór barátunk. Mögé torlódnak az emberek, mert szemben jönnek. De spró2 szintén nem akar fogyasztani, ezért legmagasabb fokozatban, éppen egy kis gázzal, ráfutva, lendülettel akar előzni. Ilyenkor helyszínen 500 fekvővel díjaznám a delikvenst. Érettségi előtt pont egy ilyen baromarc kente frontálba előttem magát, mert nem fért be. Remélem megérte az a tized deci benzin. Én meg hót ideggel, késve értem be. Legtöbbször mákkal elfér 3 autó és olyankor max egy tükör vagy egy első szoknya lesz letépve.
Autós iskolákban előzni senki sem tanul meg. Akinek meg mondjuk nem sofőr vagy tapasztalt mondjuk az apja, aki megtanítja,hogy igenis ha megvetted az 1,4-es motort a 1,5 tonnás kocsihoz, akkor küldd vissza 3-asba és verd oda a gázt, mert a másik sávban igen gyorsan meghalsz, az ugyanúgy váltás nélkül elkezd "kamionos" stílusban előzni. Másik kedvenc a "rendőr" stílus. Rád fékez, kormányt rád húzza, mit képzelsz magadról? 90-100-al menni főúton? Szintén értékelném hengerfejezéssel, mondjuk.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest