Hirdetés

Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz RubbishBin #310 üzenetére

hajrá!
    monnyad' meg neki annyi b6-ot és banánt tolsz hogy keményen készüljön fel ha le akar dönteni a lábadról ( :

Graphics
    sztem te forszíroztad hogy én mért nem akarok
    amellett hogy én elfogadtam egyből, hogy te akarsz ( : - a vélasztól függetlenül -
    egy szimpla kérdés volt, objektíven nézve a minket körülvevő világot mi a kifogásod arra hogy te gyereket akarsz ide?
    veheted semmisnek a kérdést :P

BiP
    kb egy éve tolom ilyen adagban, az a bizonyos végtermék nemhogy rosszabb mint előtte volt, hanem sokkal jobb
    töredékét töltöm azon a bizonyos helyen mint előtte :)
    egyébként különböző jótékony hatása van a teljesen érett banánnak és a kevésbé érettnek
    én ezeket váltogatom - félig kényszerből is, mikor mit kapok alapon -
    talán az egyik legkiválóbb természetes probiotikum is a banán
    nyilván testtömeg függő a mennyiség, egy gyereknek nem is kell 1kg - én 187/100 körül vagyok, sok mindent elbír a gyomrom ( : -
    van hogy 1-2 napot kihagyok éppen, de tényleg nagyon jó, úgy kisimítja az idegrendszert mintha a halott ekg-ja lenne
    egyébként ez nekem reggeli, ebéd, mikor mi, de általában reggeli
    ami nagyon feltűnt, hajlamos vagyok migrénre, de mióta nagyban nyomom a banánt klasszisokkal kevesebbszer fájdul meg a fejem, nagyon-nagyon ritkán kell gyógyszert bevennem

bkercso
    tisztában vannak ezzel az illetékesek is, de a gdpr felülír mindent
    jelenlegi társadalmunk és az egész rendszer a legvékonyabb üvegpohárnál is törékenyebb
    b6-ból meg ha nagy a baj tolni kell keményen, jah
    én anno valami ampullás cuccot ittam - meg üvegeset, azt heinekennek hívják ( : -

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák