Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz hariboh #12690 üzenetére
Mennyire gördülékeny N5-höz képest az Opo? Nyilván nincs nagy különbség, legalábbis olyan biztos nincs, ami "túlélhetetlen", de azért mégis csak előfordulhat valamicske különbség.
Így igaz. Lehet valaki nem venné észre, de a szemem ki van képezve erre, és mikor váltottam, akkor láttam apró különbséget. Pl akkoriban még nem volt ilyen jó a facebook app. Mi3-on iszonyatosan akadt össze vissza, utána a Nexus 5-ön teljesen smooth volt, az opón meg időnként beakadt.
Valamint mennyire stabilak a custom romok OPO-ra?
Ebben nem vagyok érdekelt, de mivel a fórumba írtad, más tud rá válaszolni (amellett, hogy kereshető is lett).
Egyáltalán szerinted van szükség romolásra, vagy "stock" cm elég feature-t biztosít?
Nekem a stock (AOSP) android is elég featuret biztosít, ha olyan alapvető dolgok benne vannak, mint a hangerő gombbal zeneléptetés. Ezért szerintem nincs szükség romolásra.
Meg úgy nagy általánosságban; ha választanod kéne N5 és OPO között, jelenleg melyik mellett döntenél, és miért?
Opó az üzemidő miatt. Amúgy nekem a Nexus 5 is tökéletes lenne, ha kibírna 1 napot.
Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest