Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ittakary #29551 üzenetére
A lagfree nem oly szorgalmasan frissül és kézzel kell, a cm updater nincs benne. Cserében sokkal jobb rom. Gyors, barátságos. Nekem speciel egy január végi build van, de az is jó.
Sultan nagyon akku barát, de lassabb is és pár embernek valami komolyabb gondot okozott utóbbi időben. Nem emlékszem pontosan..
RR puccos cucc; nekem sose kellett a sok funkciója.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
axlfsi
veterán
válasz kinghaxor #29537 üzenetére
Ket eve? OPO-on? Aligha!
Julius 14-n lesz ket eve, hogy leadtam a rendelest, akkor meg alig volt is 1-2 (sem) a forumon, meg postforward szolgaltatassal kellett trukkozni, hogy Magyarorszagra erjen, stbSzerk.: erdekes, akkor a rendelestol leadott 6 napon belul a kezemben volt a telefon, pedig nem volt egyszeru levezenyelni, mert nem tudott egyenesen az orszagba beerkezni. Azota mar sokkal egyszerubb megvasarolni a keszuleket, de bezzeg nem erkezik meg ilyen gyorsan, mint anno
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
ittakary
nagyúr
válasz RetepNyaraB #29553 üzenetére
Kérhetek szépen egy LagFree linket? mert amit találtam valószínűleg nem az, amiről ti beszéltek
-
kano
nagyúr
válasz ittakary #29555 üzenetére
Az amit a kolléga linkelt. Szedd le a download linkről a 26-i romot és az fw könyvtárból az ajánlott fw-t. Majd twrp alól menjen fel az fw utána egy reboot twrpbe megint és úgy mehet rá a rom.
Azért azzal vitatkoznék, hogy nem frissül gyorsan. Volt, hogy minden nap jött új release, de mostanában tényleg kevesebb az ideje a portugál fickónak. Bár munkanélküli lett szegény, viszont becsatlakozott egy másik rom fejlesztési csapatába is.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Lomha 8V #29558 üzenetére
Én kérek elnézést. Mindig keverlek titeket.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz axlfsi #29560 üzenetére
De már nem először. N nem tudom miért... Nem akarsz Siklósra költözni?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Lomha 8V #29558 üzenetére
Akkor én beékelődtem közétek [link]
-
Obyboy
addikt
válasz Véreshurka #29548 üzenetére
Pont a napokban próbáltam a gyári rögzítőt. Lusta voltam jegyzetelni és gondoltam rögzítem a beszélgetést (természetesen a másik fél tudtával és beleegyezésével). Volt egy sanda gyanúm, hogy a vonal másik végén lévő fél hangját nem fogja rögzíteni így vissza mondtam mindent amit hallottam de sajnos az én hangomat sem rögzítette... Szépen el tudtam indítani a rögzítést a beszélgetés közben, végig ment míg beszéltünk. Majd mikor vissza akartam hallgatni csak a hatalmas csendet hallottam.
Tehát kérdésedre a válasz. Menni megy csak nem rögzít semmit.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
ananasz1
tag
Hali! Égen-földön keresem a leírást, de nem találom. Oneplus account átadásnál ennyi a dolog:
-jelszó cseréje valami egyszerűre, amit a vevő is tud
-e-mail cím átírása
-megerősítés az e-mail fiókból
-belépés, jelszó újra megváltoztatása vmire, amit a vevő később használni akar és az eladó már nem tudja
Esetleg kihagytam valamit?
Csatlakozik a csapathoz a bátyám is!It takes a long time to become young. (Pablo Picasso)
-
Véreshurka
senior tag
válasz Obyboy #29563 üzenetére
Boccs, de mit értesz gyári rögzítő alatt? Illetve milyen ROM-on vagy?
Nekem még régebben működött az ACR, ezért is vettem meg a license-t. Illetve mint xposed modul 5.1.1 alatt ment az Enable CM CallRecorder. Mályva alatt még nem próbáltam, mert elvileg van a Resurrection-ben beépített, de vmiért nem tudom egyelőre előhozni (talán a tegnapi frissítéssel sikerülni fog).
De engem kifejezetten az ACR érdekelne, mert még az elején ment, viszont sajnos nem tudom mióta, de egyszer csak egyik ROM alatt sem működik
El Psy Kongroo
-
Obyboy
addikt
válasz Véreshurka #29565 üzenetére
Bocs, nem szűkítettem le a rendszerre.
Gyári sértetlen stock COS12.1. Gyárilag telepített rögzítő."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Véreshurka
senior tag
válasz Obyboy #29566 üzenetére
Aha! Ez csak egy beépített diktafon. A hívásrögzítők a hangot a kommunikációs csatornán veszik fel (nem tudom jobban leírni), ezért is van az, hogy felveszik a másikat is. AZ ACR-ben be lehet állítani pl., hogy honnan vegye fel a beszélgetést (audio source), alaphelyzetben ha jól rémlik ez a VOICE_CALL(*) (itt felvesz nem csak téged, de a másik felet is), és még van egyéb más is lehetőség is, ahol általában csak saját magadat hallod majd vissza. És nálam ez az ami nem megy, pedig régen ment. Elvileg úgy tudom, hogy ez kernel szintű dolog, de ebben most nem vagyok biztos (már csak azért sem, mert amikor nem ment az ACR akkor ment a már linkelt Xposed beépülő).
El Psy Kongroo
-
Obyboy
addikt
válasz Véreshurka #29567 üzenetére
Kipróbálom az ACR-t és megírom a tapasztalataimat.
-
Véreshurka
senior tag
válasz Obyboy #29568 üzenetére
Oks, köszi.
(#29569) LallerHUN: milyen beállításokat használsz? Sima alap, vagy van amin állítottál?
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
LallerHUN
tag
válasz Véreshurka #29570 üzenetére
Szia!
Két napja jöttem vissza oxygenről szóval a cm abszolút clean, se root semmi, ha a program beállításaira gondolsz akkor ahhoz sem nyúltam semmit, egyedül azt állítottam be hogy minden hívást vegyen fel, aztán mikor vége akkor megkérezi hogy kell e vagy nem. Ez valami automata beállítás vagy mi a neve. Amúgy visszajátszásnál elég rosszul lehet érteni a másik felet... recseg és búg. De működik. Ja és az ingyenes verzió van nekem.
-
prezlitrotyi
csendes tag
Sziasztok! Oneplus one-on nincs valami módszer a kamera felturbózására? Egyre jobban idegesít, hogy elég gáz a minősége.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz prezlitrotyi #29572 üzenetére
Milyen kamerát használsz? Nem gáz az OPO hardver. Amit telefontól várhatsz normálisan, azt hozza. A COS rendben van, de pl. a CM13 kamerája gagyi, azt lehet szidni. Persze van jobb hardverileg, de csoda ott sem történik.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
prezlitrotyi
csendes tag
válasz prezlitrotyi #29572 üzenetére
Gyári CM 12.1.1 van fent, annak a kameráját.
-
Obyboy
addikt
válasz Véreshurka #29570 üzenetére
Próbáltam a rögzítést. Gyakorlatilag OutOfTheBox módszerrel, feltelepítettem elfogadtam a kéréseket. Így működött gond nélkül. Jelenlegi konklúzió: "A hiba az Ön készülékében van."
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #29573 üzenetére
Szerintem sem gáz egyáltalán. Most próbáltam egy Samu S7 edge-t és ahhoz képest, hogy agyon dicsérik a kameráját eléggé fo* a minősége a képeknek...
Valahogy zárt térben gyatra még mindig.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
Véreshurka
senior tag
válasz LallerHUN #29571 üzenetére
Köszi! Gyári alatt ugye a COS-t értetted?
(#29575) Obyboy: köszi neked is!
Esetleg van valaki aki az ACR-t custom rommal próbálta és működött? Ha igen akkor pontosan milyen konf. alatt?
El Psy Kongroo
-
LallerHUN
tag
Véreshurka:Igen teljesen gyári rendszeren vagyok.
Egy kis off. Cyanogen és Microsoft integráció
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz Obyboy #29577 üzenetére
Alapvetően egyetértek, de megjegyzem, az OPO kamera hardvere gyöngécske. (Szeretjük, én is szeretem, de gyöngécske.)
Fenn van a mobilomon szinte az összes a fórumban felemlegetett kameraszoftver, de ha a feleségem LG G3-asával ott áll mellettem valahol (kültérben, de beltérben is igaz ez valamennyire), akkor ugyanarról a tárgyról, ugyanazon fényviszonyok közepette MINDIG jobb képet lő, mint én az OPO-val. Jobb = élesebb, részletgazdagabb, kevésbé zajos.
Valamennyire vigasztal, hogy a G3 nem tud hosszú záridőt, így aztán éjszaka, zsebállványra rakva én készítek jobb fotókat.
-
Obyboy
addikt
válasz hyperspace #29580 üzenetére
Én sem fogom mindaddig ellenezni míg szabadon eltávolíthatóak lesznek. Speciel a skype-ot összesen nem használtam még 30 percet, az elmúlt ~10 évben. A Cortana is aznap tűnt el az alkalmazások közül amikor megjelent köztük.
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #29577 üzenetére
Én ezt elhiszem, de napfényes időben meg minden valamire való mobil tud jó képeket készíteni. Akkor nem kell agyon hypeolni az S7-et. Azt hittem, hogy na akkor ez már tényleg nagyon szuper kamera lesz 260-270k-ért. De úgy néz ki nem. Mondjuk még kipróbálok 1-2 beállítást rajta..
Obyboy
Pedig a Cortana érdekesnek tűnhet. Kérdés, hogy mennyire használható jól és, hogy mennyi erőforrást zabál.[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz janosibaja #29581 üzenetére
Szerintem túl van lihegve ez a kamera kérdés, simán vállálható képeket lehet csinálni OPO val LG/G2/G3/G4 Samu/S4/S5/S6/S7 és még sorolhatnám, amennyiben megfelelő körlmények között csináljuk a képet. Ha meg valaki tényleg fényképezni akar, akkor vegyen fényképezőgépet. Pl nálam Nexus5 után felüdülés az OPO kamerája, de ha fotózok akkor Nikon
https://www.flickr.com/randras83/
-
ittakary
nagyúr
válasz scope2007 #29585 üzenetére
ezen a képen hol látom hogy melyik releaser melyik szoftver van fent?Ahha. Megvan. Ez.
6.0-hoz is van Minimal Gapps, ami csak a keretrendszert rakja fel, de a sallangokat kihagyja?
Meg lehet csinálni hogy a záróképernyőn az alapértelmezett (Hangvezérlés) bal oldali gyorsgomb helyett visszarakjam a Lollipop mintájára a telefonálás gombot?
Xposed is megy rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz ittakary #29586 üzenetére
Van olyan Pico nak hívják. Azt használok én is.
Ennél alapból úgy van hogy a tárcsázó van ott.
Xposed passz nem használok.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz ittakary #29589 üzenetére
Nem kell. Elég az utolsó gyári ROM vagy csak elég egyszer felrakni a CM13-at és lehet bármilyen 6.0 telepíteni. Viszont mindenképpen TWRP 2.8.6.0 legyen fent
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Arcanus
aktív tag
Srácok betört a kijelző, milyen oldalt ajánlotok? Én Ali expresst néztem, 4e. De gondolom nem minőségi.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz ittakary #29593 üzenetére
Semmivel. Én is csak egyszerűen feltelepítettem, a kívánt ROM-ot ami jelen esetben nálam Darkobas+Radioaktive kernel lassan 1 hónapja teszi dolgát minden féle gond nélkül.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Van 1-2 problémám a telefonnal ami miatt újra kéne tennem. Várható az elkövetkező 1-2 hétben COS 13 vagy 6.0 alapú oxygen os? Ha igen, megvárom és utána rakom csak újra a telót.
-
Soybex
őstag
Sziasztok.
Egy ilyen készüléken gondolkozok, és lenne pár kérdésem hozzátok , mint aktív userek.- Telefonálás közben mennyire hangos a készülék? (Halláskárosult vagyok)
-Kijelző mennyit bír átlagosan?
-Zenehallgatás terén, hogy remekel?
Továbbá nem értek a romoláshoz, így mennyire jó az alap rendszer?Köszönöm előre is!
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
petipetya
nagyúr
válasz Soybex #29597 üzenetére
A telefonálás alatti hangerő nem egyszerű kérdés az esetedben. Látom, hogy nem pesti vagy, pedig úgy ki tudtad volna próbálni a telómon. Mert szerintem csakis egy éles próba után tudnád eldönteni, hogy megfelelő-e a számodra a beszélgetés közbeni hangerő.
A zene remekül szól rajta, ha a teló be van téve egy ehhez hasonló kompótos tálba (nem műanyagba).
Nálam a kijelző ideje wifi alatt 5 óra, csak mobilnet alatt 3,5 óra.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
janosibaja
őstag
válasz Soybex #29597 üzenetére
Nekem is rossz a fülem, de olyan még nem volt, hogy valamit a teló miatt nem hallottam volna meg: bömböl, mint állat. Kérdés, milyen típusú hallásromlásod van: ha a hasonlóan csengő hangokat téveszted, akkor laikusként azt gondolom, azon hangerő nem mindig segít. Ha úgy általában rosszabbul hallasz, szerintem az OPO (is) tökéletesen alkalmas neked.
(Más kérdés, hogy a környezetünkben is mindenkinek kihallatszik a telóból az üvöltően erős hang, s mindenki hallja, de hát ez telefonfüggetlen probléma. )
Petya kompótos tálja nem semmi... Szerintem átlagos a készülék készenléti ideje, a zenéje se nem rosszabb, se nem jobb, mint a többi herkentyűé. Okostelefontól ne várjunk hifit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest