Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSlow
senior tag
Autofocus es kertem hogy csinaljanak tesztet az akksira es ha nem jo csereljek. Azt irtam nekik hog mostanaban nem tul jo az akku idom csinaltam fr-t es probaltam tobb romot is es nem tudom eldonteni hogy akku hiba vagy valamelyik alkalmazasom meriti a keszuleket. Es ez is az igazsag.
-
Imdre
aktív tag
válasz ToniSlow #24852 üzenetére
Akksit én is írtam. Nálam is borzasztóan merült hónapok óta. Factory reset semmit nem ért. Android rendszernek mérhetetlen az étvágya, kijelző fogyasztása szinte meg sem jelenik ...
Viszont a leírás szerint a tudomány megállt náluk is egy FR-ben. Attól félek a hangszóró probléma is, mivel először arra is azt írták, hogy csináljak egy resetet. -
tarat
tag
Szerintem aki béta verziót használt mint én is az nem járt túl jól ezzel az oreoval. Ha frissít akkor egy kiforratlan rendszert kap. Próbáltam átállni 4.5.1 re dirty flashel, de nem működött rendesen. Visszaálltam. Szóval most nézegethetem a frissítés feliratot, amíg nem lesz egy normális béta.
-
pècsimunkás
addikt
Pár hete csináltam a telefonon egy hard resetet . Úgy nèz ki , a pár hónappal ezelőtti OTG problèma megoldódott ( kopp,kopp,kopp ) . Viszont van egy apró probléma , amit beállítottam csengő dallamot , csak akkor játszani le a telefon , ha az egyes SIM kártyát hívják . Ha a kettest , akkor valami gyári szól .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
emeron
tag
válasz pècsimunkás #24860 üzenetére
Beállítások > Telefon csengőhangja > Csengőhang beállítása mindegyik SIM kártyára
-
Rick4
félisten
válasz emeron #24861 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy én a régi 3-as MM rendszeréről mentettem le, és tettem vissza a csengőhangokat, mint plusz hangok, és abból az egyik a csen(g)őhangom, de lehetne akár a tárhelyen lévő bármelyik mp3 zene is. Viszont amint elhúzom a csúszkát, hogy akkor külön hangot állítok a két simnek, abban a pillanatban eltűnik a gyári hangokon túl az összes többi lehetőség, és csak a jelenleg fent lévő gyáriakból tudok választani. .
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
boros44
tag
Ha rootolva van a telefonod, akkor egy megfelelő fájlkezelővel egyszerűen tudod bővíteni a gyári csengőhangokat.
Egyszerűen másold a hangfájlt a /system/media/audio/ringtones mappába, majd indítsd újra a telefont. Meg fog jelenni a gyári csengőhangok között.Én egy LineageOS-ről származó gyári csengőhangot szoktam berakni OOS-en a gyári csengőhangok közé, mert az régebben megtetszett.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Az egyes SIM- nèl egyèrtelmű volt . Elhúztam utánna a csúszkált , a kettes SIM- nèl meg rányomta a legfelső lehetősègre , akkor adta be a tárhelyen lévő zenèket . Onnan választottam ki ami kellet . Alapvetően le vagyok nèmítva , de ha csengetèsre rakom akkor had szóljon a kedvenc ...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz pècsimunkás #24865 üzenetére
Tényleg előkerült, nincs root, és csak megy..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #24860 üzenetére
Tévedtem az OTG-vel kapcsolatban . A telefon úgy kezeli a pendrive-ot ahogy kell , de , azt a pendrie-ot amit hozzá csatolok a telefonhoz valamiért nem látja sem a szgépem , sem tesóm laptopja . Pontosabban látja rajta a képeket , zenéket filmeket , de nem indít el semmit .Formázás után rá rakok akármit -nem a telefonról - minden működik rendesen . Ki érti ezt ...
Tuti ,hogy a 7.1.1.-óta van ez így ,mert a 6.x.x.- nél még tökéletesen működött ...
Esetleg ötlet ? ( formázás volt több fajta is : ext4 , NTFS )Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #24867 üzenetére
Csináltam egy újabb resetet . Most jó az OTG . Úgy èrtem , másolok mindent mindenhova , a számítógép is lát mindent , ès minden okès !
[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
Az új Oreo béta alatt van már magisk vagy akármilyen root?
-
Tibko8
senior tag
válasz Nagytoll #24869 üzenetére
Nálam a SuperSU működik.
SR5-SuperSU-v2.82-SR5-20171001224502.zip
Ez van fentLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
veterán
Emberek, a 4.5.1 alatt másnál is javult az üzemidő? Nálam nem kicsit, érzésre minimum 20 százalékot mondanék pluszban hozzávetőleg azonos használat mellett.
-
ecneb
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott a nagyjából tavaly szeptemberi készülékemmel, hogy az érintőképernyő bizonyos része rosszul érzékel. A képeken látszik, hogy melyik terület az, az 1. és 3. sor betűit rendesen be tudom írni, viszont a 2. sorban lévők helyett mindig az alatta és fölötte lévő betűk ütődnek be. Elfordítva a telefont ugyanez a helyzet hogy az azon a részen lévő betűk nem működnek jól. A következő képernyőre érve a tovább gomb nem működik, csak elfordítva, ugye mert nem a hibás területen van. Próbáltam a beállításokban a gyári visszaállítást illetve hard resetet is de ugyanúgy fennmaradt a probléma. Gondolom ez nem szoftveres hiba hanem hardveres. Ilyenkor mehet rögtön a garancia vagy mégis szoftveres a hiba és valami felett átsiklottam?
Még azt hozzátenném, hogy sehogyan nem piszkáltam bele a telefonba, nem is értek ahhoz a részéhez a dolognak, mindig csak frissítettem.
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Hasonló módon halt meg a tabletem, ellenőrzéshez egy jó módszer:
Beállítások/A telefonról (névjegy?)/Buld számra sokat nyomni, hogy fejlesztő beállítások meg jelenjenek, utána egyet vissza lépsz, és a fejlesztői beállításoknál ezt a két opciót nézd meg.
Koppintások megjelenítése, Mutató helye, mindkét beállítás elég szemléletesen láttatja a problémát.Nekem 4 év után a hardveresen probléma mentes nexus7 (2013) tabletemnek halt meg az érintő panelje, eleinte csak 1-1 csíkban, most már 1 ponton hozzá érek és 20 helyen érzékeli az érintést.
-
ecneb
csendes tag
-
Pug
veterán
Van ra barmi mod, hogy az ember visszakapcsolja az integetos kepernyo ebresztest?
-
PistiSan
addikt
Nincs, max ha vissza állsz régebbi szoftverre.
Alábbiakban a saját véleményem olvasható, semmi cikket, infót nem tudok biztosan.
Lehet elkezdett tömegesen meghalni a telefon közelség érzékelője, és egyre több garanciális javításra kellett végrehajtaniuk, ezért csináltak egy olcsó megoldást a problémára.
Engem pl az zavart nagyon régebben, hogy kikapcsolhatatlan volt a közelségérzékelő, akármit is csináltál. -
ToniSlow
senior tag
Szervizről írnék tapasztalatokat:
Alap probléma: autofocus.
Felvettem email-ben a kapcsolatot a supportal, leírtam mi a baj, jött pár kérdés ahogy azt már korábban mások is leírták, megválaszoltam, mondták nyissak RMA-t. Megtettem, jeleztem nekik hogy megtörtént.
Közben felmerült bennem még egy kérdés, konkrétan az hogy a gyári TG-nek mi lesz a sorsa, mivel már nem is lehet pótolni és nem is volt olcsó darab.
Készségesen megválaszolták hogy az bizony bukó, a default screen protector-al küldik vissza a készüléket. Nem igazán örültem ennek, de hát mit lehet tenni, ez van.
Újabb levelet kaptam tőlük hogy van-e esetleg még valami amiben segíthetek, vagy esetleg valami amiért elállnék a javítástól, írtam hogy nincs ilyesmi, azonban kérném hogy ha már úgy is szervizben van a készülék legyenek kedvesek bevizsgálni az akkut.
Másnap újabb levél melyben érdeklődnek hogy mi a gond a készülék aksijával. Leírtam nekik hogy próbáltam több ROM-ot (OOS, OOS Beta, LinageOS) de egyikkel sem volt nagyon fasza az üzemidő, legyenek kedvesek megnézni, mivel én nem tudom eldönteni hogy az akku vacakol-e, vagy valamelyik alkalmazásom szivat, ha indokoltnak találják cseréljék ki.
Október 17-én vitte el a DHL a készüléket, ma kaptam vissza mivel csúszás volt az ünnep miatt, kamera modul és akku csere lett a vége.
Grátisz: nem szedték le a gyári TG-t!!!Ami tetszett: készségesen tájékoztattak minden kérdésemmel kapcsolatosan, továbbá a DHL és a szerviz gyorsasága.
Ami nem tetko_a DHL-es futár hobbázzáállása mir elvitte, tová a ma mikor hozta akkor simán odaadta a munkahelyemen a biztonsági őrnek. -
silvergod
őstag
válasz sto1911 #24881 üzenetére
először néha néha ugrál,elveszíti a fókuszt aztán már csak próbálkozik de nem jön össze neki...
Ez az 5T elég pofásan néz ki,(ha ilyen lesz)ha megkapja a vízállóságot és a 2k kijelzőt meg mondjuk egy jó belsőt...és nem k*rnak el benne valamit
(amit kétlek )...még a végén maradok a márkánál..[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
pècsimunkás
addikt
válasz silvergod #24885 üzenetére
Tetszik nekem is az 5 t . Csak azt nem èrtem , hogy mièrt mondták tavaly , hogy a 3t csak egyszeri eset . Ezután is megy tovább az 1 èvben egy csúcsmodell . Egèszen idáig ...
Ha esetleg veszek OnePlus - t - tervek szerint OP7 kb - akkor már úgy kèszülök , hogy majd az aktuális modell " t" változatát megvárom ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
silvergod
őstag
válasz pècsimunkás #24889 üzenetére
ja jól néz ki de most ahogy nézem...semmi extra nem lesz benne...megint egy oppo házát kapja...az vicc..a többi meg alap..
ha így halad a op7 még nem lesz nagy váltás[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
storm3
senior tag
Találkoztatok már olyan buggal, hogy a kijelző nem alszik el? Pl kapok egy értesítést és akár reggelig is világítana ha nem nyomnám meg a kikapcsológombot.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
dbius
veterán
válasz storm3 #24891 üzenetére
Igen, nálam olyan másfél hete kezdődött (Open beta 24). Nem tudtam mi okozza, hiába állítottam az időzítőt, nem kapcsolt ki. Nem hagyott nyugodni a dolog és kiderült, hogy esetemben egy nemrég telepített app okozza (Galaxy Legend) Ha nem lövöm ki az alkalmazást, hanem csak a háttérbe rakom, akkor fordul elő.
Nézz körül Te is a telepített alkalmazások között.
-
-
ztoldy
senior tag
Én is úgy tapasztalom, hogy 4.5.1 alatt annak ellenére, hogy elvileg van mobilnet és térerő, valójában nem megy a mobilnet. És nálam is gyorsabban merül.
Viszont mikor visszateszem a régebbi romot, akkor több program is egyből bezáródik egyből, amint megnyílik. Régebben is volt ilyen probléma és se dalvik/cache törlés nem oldja meg, se a program Újratelepítése. Feltételezem, hogy csak a régi verzió clean install megoldás lehet, de azt nem szívesen tenném meg.
Esetleg valaki olvasott erre megoldást vagy marad a teljes újratelepítés?
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Valaki, aki rootolva van, kimentetné nekem a Free.ogg értesítés hangot? Váltottam S8+-ra, de nagyon hiányzik a régi értesítés hangom..
Köszi! -
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Van aki OP3-ról váltott Huawei P10 Plus-ra, vagy Nokia 8-ra? -
FNZ
őstag
sziasztok!
kezd zavarni az értesítési sávban, hogy van frissítés.
érdemes akkor váltani 4.1.7-ről 4.5.1-re vagy hagyjam inkább? -
GéBé
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy több hónap után újra használatba vettem a kínai okosórámat a telefonnal. Feltettem a 2 éve (még az LG g3-on) használt BT notification appot, össze is kapcsolódott a két eszköz, rendben volt. Azonban 5-10perc után szó nélkül lekapcsolódik az óra.
A smartlock-ban beállítottam, mint biztonságos eszköz, a kisegítő lehetőségek is ok, de mégis.
Ha nem kapcsolom le a telefon kijzőjét akkor nincs ez a gond.
Ez valami beállítás lehet, app lehet, valamit én rontok el, gondolom nem az óra a hibás...köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest