Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz Dalzarus #24200 üzenetére
Itt vagy a FB- on olvastam , hogy 100 euró körül megcsinálják , ès 1 hèt alatt megfordul , az ok . De , az egy hónap , az tènyleg vicces ! 60k- èrt meg èn sem csináltatnám meg , vennèk egy olyan telefont , mint amit te is írtál , ez meg kuka ...
Telefont - mèg nem törtem - legközelebb csak biztosítással veszek , tènyleg hamar meg van a baj , ès elèg drágâk a kijelzők ! A tabletemhez vettem biztosítást másfèl ève , szerencsére nem kellet mèg aktíválnom .
A tabletemmel kapcsolatban annyit , hogy 80k -èrt vettem , de - âllítólag - 90k a kijelző csere a munkadíjjal . Lehet , hogy hazudtak a boltban az összegről b, hogy kössek biztosítást , de biztos nem olcsó a HP tablethez a kijelző .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Dobálja a telefon a 4.1.7-t hogy frissítsek rá....milyen lett az új csomag?
érdemes feltenni,van ami jobb lett benne vagy újra esetleg elrontottak valamit jobban mint szoktak?
ha megírnátok a tapasztalatokat vele megköszönném.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
bAtt001
addikt
válasz Boli77 #24203 üzenetére
Nálam sem old fel, valószínűleg a dupla érintést érzékelte amikor a fejemhez ért, ezt próbáltam is hívás közben és már csak a gombok villannak fel, a kijelző nem. Most semmi baja a gyári szoftvernek. Majd Oreo miatt rakok fel főzöttet ha lesz addig tökéletes, Google Camera is nagyon jó HDR+ Sokat dob a minőségen.
-
silvergod
őstag
válasz Macika66 #24207 üzenetére
hát hogy van frissítés ,tegyem fel...
de akkor ez megint lutri ahogy nézem, van akinél jobb, van akinél rosszabb?
az üzemidő ha kevesebb lett esetleg akkor nem váltanék...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Köszi mindenkinek!
a GPS-t esetleg megtudja erősíteni valaki hogy rosszabb lett?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
ToniSlow
senior tag
A béta csütörtökök és béta péntekek után itt a béta hétfő: OxygenOS Open Beta 23/14 for the OnePlus 3 and OnePlus 3T
-
Tibko8
senior tag
-
azvagyok12
csendes tag
Kicsit megváltozott az ambient display kinézete...kicsit nagyon
-
szpali
addikt
válasz azvagyok12 #24217 üzenetére
Leírnád picit részletesebben?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Tibko8
senior tag
válasz pampika #24220 üzenetére
Tényleg fel sem tűnt a dátum.
Viszont a kézbesítés napja van megjelölve. Nem a megrendelés ideje.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
azvagyok12
csendes tag
válasz szpali #24219 üzenetére
Kinézete változott, az óra piros lett illetve fel is került a jobb felső sarokba. Meg ahogy láttam az értesítések is másképp néznek ki. De csak kinézetbeli változást tapasztalok.
De ahogy látom csak figyelmetlen voltam mert a changelogban is jelezték.
Redesigned lift up display UI
Now supports displaying battery percentage[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz randras_83 #24224 üzenetére
De én ezt nem hiszem el, hogy ezt valamelyik vásárló kérte volna, ilyen igény nem létezik Valaki aki felrakta a bétát csináljon már egy képet ezzel, kíváncsi vagyok mekkora az a watermark, remélem az egész képet beteríti
-
Tibko8
senior tag
Másik újítás az mintha alap képernyő szín beállításnál is sRGB lenne.
Kicsit furák így nekem a színek.Másik észre vétel. Kikapcsolt kijelzőnel ha állítom a csúszkát akkor szépen mutatja halványan hogy milyen módba húztam. Nem rossz ficsor.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
bAtt001
addikt
válasz azvagyok12 #24226 üzenetére
Áh Schönherz... kitartás az új félévhez Nem vészes a watermark, csak hát nem látom értelmét, exifben úgyis benne lesz mivel készült
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly június óta tökéletesen működik a telefon, és azóta is imádom (volt egy kijelző csere, de az saját hiba, ejtés), és eszembe sem volt még lecserélni az új 5-ösre, majd jövőre, a 6-osra, de...
...nyaralás alatt vettem észre, mert máskor nem használom ezt a funkciót, hogy gyakorlatilag teljesen kuka panorámaképeket csinál a telefon, mivel egyáltalán nincs stabilizálás, összefűzés, hanem a legkisebb rezgések is meglátszanak a képen az illesztéseken, és egy elcsúszott borzalom lesz a végeredmény... ez mitől lehet? Szerintem ennél sokkal jobban kéne összefűznie a képet, akár szoftveresen is, de gyakorlatilag teljesen manuál az egész, és ahogy rezeg a kezem, úgy mosódik a kép is...OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
t181
senior tag
válasz vranyek #24230 üzenetére
Pár hete, nyaraláson én is készítettem egy panorámát és jó lett. Most újra megnéztem, próbáltam hibát találni rajta, de nem sikerült.
szerk.: arra már nem emlékszem, hogy az OP saját kamera appjával, vagy a Google-ével készítettem.
[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
YAS-dude
őstag
válasz vranyek #24232 üzenetére
Akkor csak szerencséd volt, a gyári kamera alkalmazás nem jó panorámaképekhez. Most hogy az új google camerát portolták, végre lehet rendes pano meg gömbpanoráma fotókat is csinálni (a nagyonfasza hdr+ mód mellett).
Modded Google Camera With HDR+ -
Madoc
veterán
Jó az uj béta, eltekintve attól hogy a garanciámat lejártnak írja... A vásárlás dátumáig volt csak. 😀
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
PowerBuldog
veterán
TEgnap nyitottam egy ticketet a kamera miatt. Nem küldenek erről valami emailt, vagy bármit, hogy mikor várható a futár aki elviszi? Csak beállít és kész?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Madoc
veterán
Az uj béta nekem sokkal jobb üzemidőben! Tegnap 2,5 óra sot jött ki az előzővel és fullra merültem. Ezzel 75%-on vagyok és eddig 1,5 óra sot van.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz PowerBuldog #24243 üzenetére
Ugyanugy használom minden munkanap.
-
Nagytoll
senior tag
Ez az új képernyőkalibráció nem nagyon jön be. Nem tud valaki olyan appot amivel a szaturációt és ilyesmit tudok állítani, mint mondjuk Resurrection remix vagy LOS alatt alapból?
-
Boli77
tag
Na ma tapasztaltam egy- két hibát a 4.1.7 . Gyári minden . Ugy de le fagytam ,hogy a kijelzőm ugy villogott mint egy stoboszkóp:-( :-( . Csak a kikapcsolás hozta helyre .
Másik . Mióta megy azt Otp simple alkalmazáson az érintéses fizetés én használtam. Na ez már(most ) nem megy frissités uttán .:-( :-( :-( . Legalább is nálam ,több helyen is próbáltam . Valaki használja ??? Megy nála ?
Navit ki próbáltam haza felé jövet 40 km szépen pontosan ,akadás mentesen ment az anyós ülésen . -
szpali
addikt
válasz Boli77 #24249 üzenetére
Töröld ki a kártyát és regisztráld újra. Nekem ez megoldotta a problémát.
(valami kommunikációs error-t dobott állandóan)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest