Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz G4bi89 #24501 üzenetére
Ez viszont elég különös, mert olvastam olyat akinek meg pont az ékezetes betűkkel van gond...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Norbi. #24505 üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam. Hosszú ékezetes karakterekkel van gond. Szóval nem az az egy betű... Nyilván a "jó van az úgy" és az "helyesen jelenik meg" között van némi különbség. Sajnos ez a jelenlegi helyzet az első kategóriába sorolható, de ettől még nem ez a jó és nem ez a szint az amit követni kellene.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Macika66
őstag
válasz MrSealRD #24506 üzenetére
Végignéztem a betűimet (nekem is a Slate van most) és a 'részben felhős'-nél találtam csak ő betűt, az időjárásnál.
Ha nagyítóval megnézem, valóban látszik egy kis metszési hiba, de ezzel még eléggé együtt lehet élni.
Persze, tudom, hogy egy gyártó így nem adhatja ki, jól is van ez így, hogy aki akarja, az használhatja.[ Szerkesztve ]
-
Boli77
tag
Sziasztok ! Nekem is jelzett a készülék ,hogy itt a 4.5.0 OTA. Azt is olvasom ,hogy egyeseknek jó másoknak nem . Egy kérdés . Akumlátor idő jobb, rosszabb ?? Bár a mostani nekem idáig megfelelt bár sokszor volt fagyásom .:-( . De az aksi az renden van . Vagy várjak és figyeljem mi a hozzá a szólások .
-
zhata
senior tag
Felment a 4.5.0. Hát kíváncsi leszek... .
-
StarDeLuxe
tag
Nálam 4.5.0 update után nem jelenik meg a hívásoknál a hangrögzítés ikon. Nálatok? Vagy aktiválni kell valahol?
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
ToniSlow
senior tag
válasz StarDeLuxe #24510 üzenetére
Mint ha azt olvastam volna OP fórumon hogy ez a funkció régió függő, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.
-
jaysee13
tag
Felraktam a frissítést. Eddig jónak tűnik, de azt vettem észre, hogy az sRGB módban láthatóan élénkebbek lettek a színek. Más is tapasztalta?
-
StarDeLuxe
tag
Kár. Ez az egy funkció volt a frissítésben amit talán még használtam is volna ☺️. Az adatforgalom számláló viszont úgy látom megjavult.
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
ratobi
senior tag
válasz StarDeLuxe #24514 üzenetére
Persze azért erre is van alternatíva... ☺
-
Bibby
addikt
Értem hogy el kellett venni az "integetős" ambientet (nem, igazából baromira nem értem miért nem lehet opció sem...), de miért kellett még a funkcióját is csökkenteni? Pl most már a töltés sem jelenik meg rajta.
Köszönöm hogy az újabb frissítéssel újabb naponta használt funkció ment a levesbe. Tulajdonképpen nagyon mókás, hogy a kiadásakor számomra szinte tökéletes telefont egyre jobban elcseszik. Izgatottan várom a további frissítéseket. Talán a következő kikapcsolja a jack dugót, vagy vannak ötleteim.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
PACSA75
őstag
Ebben a frissítésben engem legjobban a lefele húzós hívásfogadás zavar. Utálom .
-
Macika66
őstag
válasz PACSA75 #24522 üzenetére
A Huawei kezdte a dolgot, most a Google Pixel készülékek vették át és a stock android.
Ők diktálnak.
Amúgy megszokható pár nap alatt...Amúgy megvan az oka is, miért így!
A kisebb kezűek hüvelykujjukkal biztonságosabban érik el a telefon középvonalát és le-fel sokkal biztosabban tudják mozgatni, anélkül, hogy veszélybe kerülne a biztos fogás.
Mi, nagyobb kezűek ebben alkalmazkodunk hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz Macika66 #24526 üzenetére
Nem, nem más készülékre gondoltam.
Elvitathatlan tény h sokat dolgoznak az OOS-en, folyamatosan jönnek a hibajavítások, security update-ek. Annak fényében pedig h mekkora vállalatról van szó, külön dícséretet is érdemelnek ezért.
De a szememben hatalmas fekete pont járt a tárcsázó lecseréléséért, az éjjeli mód bugyuta megvalósításáért és volt még pár hasonló húzásuk. Az ilyen egyediségre való törekvés helyett foglalkozhattak volna a Galileo-támogatás életre keltésével, az OOS kamera szoftverének csiszolgatásával (gondolok itt a "manual" szócskára, ami még angolul sem az amire ők gondoltak).
De ez csak az én véleményem, az ízlésemtől pedig egyre távolodik az OOS a maga "stock" jellegével. Az új tárcsázót/in-call UI-t képtelen vagyok megszokni, még jó h van a Google dialer framework. Az pedig még jobb h vannak olyan főzött ROM-ok, ahol még ezzel sem kell bajlódni.(#24520) nutfile: nem használtam soha (nincs is rá szükségem), csak mint egy lehetséges megoldást dobtam fel.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Bibby
addikt
Újabb kellemetlen sz@r: a galéria megújult, és most a Fotóknál megjelenik egy New jelzés alatt az is amit épp nekem küldtek. Mégis hogy lehetne elérni hogy ott csak az általam fotózott dolgok látszódjanak??
Ελευθερια η θανατος
-
Macika66
őstag
válasz mucsgyver70 #24532 üzenetére
Én igen.
És kértem hozzá a UPS-es sráctól (előre jelezve) egy szabvány nejlonzacsit. -
silvergod
őstag
válasz mucsgyver70 #24532 üzenetére
Szia!
Nem dehogy ..mivel volt egy sejtésem hogy azt már nem kapom vissza hibátlanul...bubis zacsiba + doboz ami jól bélelt volt,megmozdulni nem tudott, atombiztos volt...na most visszafele,valami halál gagyi kopott SE dobozába érkezett egyszer ragasztva és vékony bubifóliába csomagolva + dhl tasak...ennek nem örültem annyira ...miért nem az én tuti dobozomban..evidens lett volna...félve is nyitottam ki egyben van -e a telefon egyáltalánIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Bibby
addikt
-
PACSA75
őstag
válasz bAtt001 #24523 üzenetére
Olvastam eleget, láttam sokat, voltak kaksi telefonjaim annó, mókoltam azokat eleget. Azért vettem erős telefont hogy ez a vacakolás megszűnjön. Maradok a stock romnál, rootolni sem akarok, majd megszokom ezt a funkciót is, de hadd rinyáljak, ha valami nem tetszik, ezért vannak a fórumok.
-
K82
őstag
válasz TomWexX #24536 üzenetére
Gondolom most már semmi, de mint korábban írtam, már nem flashelek OOS-t.
Egyébként elsőre jó volt az éjszakai mód, a következő bétában viszont változtattak rajta ami nem kimondottan tetszett.PACSA75: az erős telefon és a vacakolás a szoftverrel nem biztos h összefügg.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Winner_hun
titán
Találkozott már valaki olyannal hogy a hívás megszakad furcsa, pittyegő hanggal? A foglalt vonal hangnál magasabb, rövidebb és gyorsabb csipogással történik. Tegnap kezdte el a telefon, ma minden hívásnál csinálta.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Macika66
őstag
válasz Winner_hun #24543 üzenetére
Lehet hálózati hiba, akár Nálad, akár a túloldalon.
Gondolom, nem azonos személyt hívva tapasztaltad. Te mindig ugyanott voltál?De esetleg lehet esés utáni következmény is akár, ha elmozdult az antenna csatlakozója. Bár azért ahhoz elég brutálisat kell essen és nagyon szerencsétlen irányban....
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Macika66 #24544 üzenetére
Nem, ez 3 személlyel való beszélgetés 3 megszakadása volt 3 teljesen különböző helyen.
Nem tudok róla hogy az utóbbi időben túl nagyot repült volna a telefon.Hálózati hibánál nem írja ki a telefon ha gond volt? Mert régebben volt olyan hogy megszakadt és akkor kiírta hogy a hálózat túlterhelt. A hibahang egyébként olyan volt amilyen eddig máshol még nem hallottam - először nem is tudtam hogy mi ez, aztán láttam hogy megszakadt a vonal..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Macika66
őstag
válasz Winner_hun #24545 üzenetére
A hang az stimmelhet is akár, olyankor adja ki, ha kifogyott alólad a hálózat.
Ha nem HW-s (és bízzunk benne, hogy nem az), akkor remélhetőleg a szolgáltatónál voltak apróbb gondok.
De lehetett a túloldalon is. -
Nagytoll
senior tag
Legújabb béta alatt Android System UI a legnagyobb fogyasztó 16%-al és 2 óra alatt 500mAh-t meg is evett. Ezt tapasztalta más is?
-
Pug
veterán
Most ugye ez csak egy vicc, hogy az integetest kivettek???
-
dornp
újonc
Sziasztok segítséget kérnék
Frissítettem 4.5-re nembis volt gond minden rendben lefutott. De most már harmadik reggel hogy a telefon reggelre kikapcsol, és még az ébresztő sem indul el. Ez így elég kellemetlen, mert ez ébresztene. Tegnap hajnali 4 kor még rá néztem és be volt kapcsolva. Járt már valaki így?
Mit tudok tenni hogy kiderítsem hol a hiba? Nincs be állítva semmijen időzítés ki be kapcsolásra. Köszönöm a segítséget -
pècsimunkás
addikt
Èn az elmúlt hetek során többször jártam így . Megcsináltam a gyári visszaállítást , majd letöltöttem a frissítést , azóta 1x újraindult . Rettegek mikor jön el az az idő , hogy èjjel újraindul , ès reggel elkèsek a munkából . Ès lövèsem sincs mit lehet tenni . Ahogy követem a fórumot , másnál is előfordult már az újraindulás . Talán jelzik a cèg felè ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok