Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
Sziasztok,
Kijelzőcsere ugyanúgy 98 eur most is mint a 3t-nél?
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
thomasvold
őstag
Sziasztok,
valaki esetleg rendelt már ilyen tempered glass-t? Ha igen, akkor kérnék szépen róla véleményt, köszönöm : Ultimate Shield Tempered Glass
-
azvagyok12
csendes tag
Wtf senki nem írta meg hogy van új béta ? Ami elvileg Oreo alapú
[link][ Szerkesztve ]
-
emeron
tag
Ezt a kémkedős cuccot sikerült valakinek kikapcsolni Terminál Emulátorból?
Vagy esetleg le tudná valaki írni, hogy az adb-s verzió hogyan működik? Sosem csináltam még.
-
kapcs-R
tag
válasz thomasvold #24752 üzenetére
Szia, nem ajánlom, bemegy alá a por, oldalról nézve olajmintás és nagy fény alatt pöttyök látszódnak rajta, amik nem annyira zavaróak, de azért látja az ember.
-
Scooter74
őstag
válasz azvagyok12 #24753 üzenetére
New Oreo Beta:
Changelog:
System changes
Update to Android O (8.0)
Added Picture in Picture
Added Auto-fill
Added Smart text selection
New Quick Settings design
September security patchLauncher changes
Added Notification dots in Launcher
Added OnePlus account login for access to Shot on OnePlus
Now able to upload photos directly to Shot on OnePlus through wallpapersNekem már fent van.
Most akarok FR-t csinálni, meg újra belakni a telefont.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
azvagyok12
csendes tag
válasz Scooter74 #24756 üzenetére
jajj tényleg az nekem se ártana
hogy így is itt legyen:
[OxygenOS Open Beta 25 for the OnePlus 3 and 16 for the OnePlus 3T (Android O)][ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz azvagyok12 #24753 üzenetére
1 hete folyamatosan olvasom a OnePlus fórumot erre kicsit tovább alszok és lecsúszok róla
Jól éreztem én hogy tegnap mindent le kell mentenem telefonról. Én is csinálok egy FR megerdemli 1 éve nem volt már rajta semmi ilyesmi csinálva. + ugye új android verzió is szóval ja.
Remélem sikerül a Color Switch eredményeimet menteniLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
snyper990
őstag
válasz emeron #24754 üzenetére
Nekem 3T-m van root nélkül, terminal emulatoron nekem nem ment (de valamit biztos én rontottam el). ADB-n viszont elég egyszerű:
-bekapcsolod az usb hibakeresést a fejlesztői beállításokban a telón
-rádugod gépre (engedélyezed telón, amit kér)
-nyitsz egy parancssort (vagy powershell-t)
-beírod ezeket egymás után (minden sor után enter):adb devices
(ezután meg kell jelennie egy kód után a telefonnak)
adb shell
pm uninstall -k --user 0 net.oneplus.odm-optimális esetben kiírja, hogy successful, vagy vmi hasonlót, és kész
-
emeron
tag
válasz snyper990 #24761 üzenetére
Letöltöttem az adb-t, kicsomagoltam. A kicsomagolt mappában shift+jobb klikkel nyitottam egy power shell ablakot. Az "adb devices" parancsra egy piros hibaüzenetet kapok:
A telefont beállítottam fejlesztői üzemmódba, majd csatlakoztattam a számítógéphez és kiválasztottam a fájlátvitel opciót. A fejlesztői menüben az USB hibakeresés is aktív.
Mit ronthattam el?
Szerk.: nem voltak feltelepítve az OP3 driverek. Ezt megtettem, most az "adb devices" parancsra reagál, de nem egészen úgy ahogy leírtad. Csak kilistázza a csatlakoztatott eszközt, nincsen adb shell felirat. Ezután megpróbáltam a pm parancsot, de jött egy újabb piros hibaüzenet:
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Fent az Oreo Béta.
Telefon FR-is kész, és újra bevan lakva.
Jöhet a teszt.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
bAtt001
addikt
válasz emeron #24762 üzenetére
A windows magától nem fogja látni a bármilyen helyre odapakolt exe-ket, hivatkozz rá teljes (vagy relatív) útvonallal vagy add hozzá a PATH környezeti változóhoz a tartalmazó mappát.
Próbáld így a mappából ahol az adb.exe van:
.\adb.exe
SZERK: adb shell-t is add ki neki
De ezeket szépen ki is írja neked pirossal, csak időt kéne rá fordítani, hogy megértsd mi a baja.
[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
válasz emeron #24762 üzenetére
Nekem csak a driverek vannak fent, nem töltöttem le hozzá semmi extrát, és a powershellt is mindegy, honnan nyitod.
És ahogy bAtt001 kolléga is írja, az "adb shell" parancs is kellSzerk.: látom, megoldottad. Nekem egyelőre semmi észrevehető hibát nem okozott (csak az állapotsorom tűnt el, de az a Nova hibájának bizonyult, és már megoldottam)
[ Szerkesztve ]
-
emeron
tag
válasz snyper990 #24767 üzenetére
Köszi! Második Androidos telefonom (ez előtt egy WP birtokosa voltam), soha életemben nem használtam az adb-t és egyébként sem szeretek a gyári rendszerbe belenyúlni. Az első Androidos telefonomra még nagyon sok ROM-ot feltettem, de OP3-nál soha nem nyúltam hozzá. A 2 Androidos telefon között eltelt vagy 6 év, azt a telefont teljesen másképp kellett "buherni". Lassan, de biztosan belejövök ebbe is. Még szerencse, hogy vannak, akik segítőkészek!
[ Szerkesztve ]
-
azvagyok12
csendes tag
Azért nem tudom hogy tudtam ezen újdonságok nélkül eddig megélni...
-
Scooter74
őstag
válasz xenom0rph #24772 üzenetére
Nekem az újra rakás kb 1 óra volt.
Minden ami kellett vissza tettem, ami nem azt nem.
Amúgy megkérdi a telefon, hogy akarsz e mindent törölni.
De ha elvagy a régi rendszeren és nincs semmi gond akkor hagyd azt.
Én régóta Beta romot használok, meg már ígen is ráfért a telefonra az újra rakás.
Meg minden főverzió váltáskor FR-t szoktam csinálni.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Tibko8
senior tag
Újra rakás után teljes törlés volt gyors tapasztalat az új bétáról.
Negatív:
Gyengébb térerő ahol eddig 4G volt ott most 3G
Egyik játék (Hill climb racing 2) akadozik. Igaz csak eddig egy kört mentem és közben akkor még telepített a telefon szóval ez még nem biztos...Pozitív
Sokkal szebb a színek
Tetszenek az új animációk
Telefonálás közben ha jön üzenet akkor egy lágy hanggal tudatja velem hogy jött valami és a túl oldalon nem hallják.
Ujjlenyomat olvasó ugyan úgy működik mint eddigAz szem egyenlőre ennyi.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
AcCEsS
senior tag
Ha valaki ki akarja próbálni figyeljen rá, hogy Oreo kompatibilis TWRP kell hozzá, és egyelőre a Magisk nem működik rajta!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
ToniSlow
senior tag
Nova-ban meg lehet valahogy oldani hogy ha egy ikonra hosszan nyomok és feljönnek a műveletek pl.: új e-mail akkor a legalsó opcióként megjelenő "Ikon beállítások" opció ne jelenjen meg?
Más: OOS-nél mobil adatkapcsolátnál 4G-t jelez, LinageOS-nél LTE-t. Tudja esetleg valaki hogy ez miért van és lehet-e esetleg állítani?
-
hard74
senior tag
Az új beta-ban ez Picture in picture funkció mi lenne?
Feltettem igaz dirty flash volt, de ezzel a a funkcióval nem találkoztam.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Tibko8
senior tag
válasz hard74 #24779 üzenetére
Arra még én sem jöttem rá. A OnePlus fórumon is láttam hogy kérdezték de nem láttam hogy valaki is válaszolt volna.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
K82
őstag
válasz ToniSlow #24784 üzenetére
Automatikusan indul a DND hívásnál, szerintem teljesen logikusan. Ha hívás közben érkezik vmi, nem fog bezavarni.
Gyártófüggő h kinél mit jelez az adatkapcsolat, van ahol a 4G-t, van ahol az LTE megnevezést preferálják. De ugyanez a helyzet 3G-nél is, van aki H (H+) megjelenítést használ.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
kentucky
őstag
Project Andromeda-t ne próbáljátok Oreo alatt, nem működik rendesen a Substratum, nem tudja megváltoztatni az állapotsáv és a notfication centert sem.
Más: nem tudjátok miért másol iszonyat lassan a gépre a telefon. 3,8 gigát 23 perc alatt akar átpakolni. Próbáltam más kábellel, és ugyan az a helyzet, más géppel is, frissen újraraktam a telót és akkor is ezt csinálja. Csak gépre másolásnál csinálja, gépről telefonra gyorsan lehet mozgatni a fájlokat.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Ehhez képest nálam a gyári legfrissebb rendszeren futva, bekapcsolt wifivel fekszik az asztalon, majd megszólal, felveszem, beszélek, eközben minden logikát nélkülözve zizeg, mint a bolond, és jönnek az üzenetek...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ToniSlow
senior tag
Kénytelen leszek elküldeni szervizbe a készüléket az autofocus hibája miatt.
Remélem hasonlóan gyorsan megfordul mint más tulajoké itt a fórumon. -
Rick4
félisten
Pont ugyanilyen gondom a két szélső gomb világítása, néha örülnék, ha a logika szerint a kijelzővel egy ideig világítana, a gyári romokban ez sincs így. Tudom, van megoldás, de nincs kedvem újra belakni, inkább marad így.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bl0ck
tag
Üdv.
Egy kis hü..e kérdés, egy jó ideje észre vettem, de mindig elfelejtettem megkérdezni.
Számítógépen, telefonon az óra elvileg pontos kellene legyen, nemde?
Most gépen 20:20 van, a telefonon csak 20:13, most akkor mi újság?
Be van állítva időzóna minden, amit tudok. -
őstag
Bétás Oreo alatt Telenoros kártyával másnál se megy a mobilnet? Tmobile rendben megy, de Telenorral nem sikerült életre kelteni.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
Nem, de nekem is ez volt az első tippem.
(#24798) pampika : Hm fura, FR-t is próbáltam már, Lineage 15 alatt minden gond nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest