Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
válasz Potrien #12650 üzenetére
Az baj...főleg a beltéri képeken van látványos különbség...nekem is volt szerencsém összemérni őket,hát a miénk a közelben nincs,ezt el kell fogadni sajnos...persze ahogy írtam is,attól az OP3 is nagyon jó,ezért az árért meg főleg,elnézem az esetleg gyengébb képeket.
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
lowzor
veterán
Hali!
Ha beég a kijelzője, akkor kicserélik gariban?
Ha mostanában rendelek, akkor kb egy hónap múlva kapom meg? -
Colos1
őstag
válasz Macika66 #12630 üzenetére
Jól van na, nem akartam védeni, csak tudom jól, hogy egyesek miért istenítik
Az hagyján, hogy nem tudod a képek méretét megnézni, sok dolgot nem tud, amit egy droid igen. Ezért írtam, hogy fapados egy droidhoz képest. Csak sokakat ez nem érdekel. Megveszik, mert eccerű használni
A többsége amúgy meg is érdemli azt, hogy lehúzzák 300k -val egy olyan telóért, ami nyomába sem ér egy Androidnak, csak azokat sajnálom, aki nem azért venne szifont mert buta, hanem azért, mert tényleg nincs szüksége az Androidra.
Amúgy attól nekem is hányingerem van, amikor valaki meg akarja magyarázni, hogy jobb, mint egy droid.
Ez az offon belül is off: "szőkenőmobil"-nak szoktam hívni
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
szpali
addikt
válasz Tommy1982 #12637 üzenetére
Ilyet rendeltem:
http://www.gearbest.com/samsung-cables-adapters/pp_272996.html[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Colos1
őstag
válasz madgie #12656 üzenetére
Kész, befejeztem
Amikor némi megértést tanúsítok a szifon irányába, és az előnyeire hegyezem ki a hozzászólásomat, akkor azért kapok, hogy miért védem. Amikor a hátrányait hozom fel, akkor meg az a baj, hogy szidom
Szerk.: Ja, és most nincs rajtam sapka sem
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
FNZ
őstag
köszönöm mindenkinek a kimerítő válaszokat és várom már, hogy megérkezzen.
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
átlagosan a gyors töltő nektek mennyi idő alatt tölti csurig a telefont ?
mert nekem 10%-ról kb 35-40 perc volt hogy feltöltse 96 %-ig
ez jó?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
stbtamas
aktív tag
21-en rendeltem (UK-ba elek, ha ez szamit)
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Cry0
őstag
Cm 14.1 et próbálta valaki ?
esetleg jobb mint az aicp 12?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Pug
veterán
Mostanra már megszűnt az értesítések elmaradása, vagy még mindig a doze-zal kell mókolni?
-
Macika66
őstag
válasz Totheground #12639 üzenetére
Hja, külön, letöltött Exif_Viewer programmal. Minden iPhone-os ezzel védekezik.
ALAPBÓL a készülék nem alkalmas rá. Ennyi. -
Macika66
őstag
válasz randras_83 #12644 üzenetére
Átlagos pillanatképekre fölösleges pöcsölni a DNG-vel.
Ha viszont valami olyanra kattintottál, ami többet érdemel, abból IGEN jót ki lehet hozni. Tehát alapból adott a lehetőség, ha többet akarsz! -
Pug
veterán
válasz UberMutant #12670 üzenetére
Nem volt teljesen tiszta a dokódolás részemről. Akkor ez továbbra is szar és még a doze off-olása se oldja meg?
-
UberMutant
őstag
a doze kikapcsolása megoldja, ha nem érkeznek meg az értesítések, és most már könnyű a developer menüben kikapcsolni. nálam így megy a rendszer, és nem okoz különösebb hátrányt, hogy nem megy annyira mély alvásba a telefon (üzemidőt tekintve). zárójelben azoknak üzentem, akiknek nincs ilyen gondjuk
-
t181
senior tag
válasz UberMutant #12670 üzenetére
az értesítések természetesen nem érkeznek meg (igen, tudom, neked megérkezik...)
Ezt kifejtenéd? Mert nálam működik a doze(igen, tudom, hogy működik), és megérkeznek az értesítések.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
OPiiPO
veterán
válasz randras_83 #12671 üzenetére
sajnos eléggé sokan tolják Nikonnal is csak gyári JPG-vel
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Cry0
őstag
nalam valami nem fog stimmelni 3. töltés után sincs normális sotom ez a 20-30% és 1.30h max 1.50h sot
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
silvergod
őstag
a doze lutri..nekem nem jönnek meg az eleje óta... most jó hogy van az alvómód kikapcsolása, de hiába kapcsolom ki akkor se kapom meg wifin őket..már megszoktam.
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz PistiSan #12681 üzenetére
hát ha kikapcsolom az alvó üzemmódot,(doze )akkor elvileg nem kellene aludnia nem? de ez alszik...
de a wifi beállításokban nincs folyamatosra téve...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
PistiSan
addikt
válasz silvergod #12682 üzenetére
Nekem nexus tabletem van (6-os droid), a doze be van rajta kapcsolva, de a wifi beállítás az egy külön dolog.
Amúgy nézd meg az akku statisztikát, ott látszik hogy a wifi be volt e kapcsolva vagy sem, nyilván ha a grafikonon semmi nyoma a wifinek, akkor egyértelműen ezért nem kapod meg az üzeneteket. -
Macika66
őstag
Mit lehet kapni, ha több hsz-e van az embernek???
Tényleg annyira jó egy hsz-szám birtokában visszabogarászni, milyen tartalmú hsz-re ment a válasz, ahelyett, hogy cska rákattintasz ész már be is hozta, mire van a válasz?
Tényleg nem értem, miért vannak kiakadva ezen páran...[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
-
StarDeLuxe
tag
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
Pug
veterán
válasz Macika66 #12684 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy a droid része
Csak másik MM-es készülék topic-jában nem igen olvastam, hogy only wifi alatt e miatt nem érkeznek meg az értesítések.Az a gond, hogy ha wifi alatt ez továbbra is fennáll, és a Doze kilövése sem biztos, hogy megoldja, akkor nekem sajnos bukó a készülék...
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
Kipróbáltam.
Nálam a DOZE mode b.tatása nélkül ha be van kapcsolva MINDIG-re a WiFi a SPECIÁLIS-nál, akkor megjön minden értesítés, de 0-24 megy a WiFi, ami ennek megfelelő fogyasztást jelent (akinek szükséges, fontos, az persze bevállalhatja ezt a nem túl jelentős plusz fogyasztást).Ha Csak töltőn-re, vagy SOHA-ra van állítva, akkor természetesen nem. De ahogy bekapcsolom a képernyőt, azonnal pótolja a mulasztást.
Mobilnet esetén nincs ilyen, ott mindig azonnal megy, HA engedélyezve van a háttéradat. -
silvergod
őstag
válasz Macika66 #12691 üzenetére
így van ahogy írod...akkor jön ha feloldod mert visszakapcsol a wifi,de ezért nem járatom 0-24-be mert láthatóan merült...viszont a régebbi készülékemnél ilyen probléma soha nem volt ott jött minden mindig és ott se ment 0-24-be tehát rendszerhiba sajnos...
-
ztoldy
senior tag
Ha megnyugtat, akkor elmondom, hogy nekem is olyan 2 óra körül van a SOT annak ellenére, hogy sokan 6-7 órás kijelzőidőkről írnak. Emellett viszont 2 napot elmegy a készülék egy töltéssel és azzal a használattal, ahogy én használom.
Más: Többen panaszkodnak, hogy nem érkeznek meg az értesítések. Nekem agresszív doze mellett is megérkezik minden értesítés, annyit csináltam, hogy az akku beállításoknál az akkumulátoroptimalizálás menüpontban a kivételekhez adtam azokat a programokat, amiket nem szeretnék visszafogni.
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Macika66
őstag
válasz silvergod #12692 üzenetére
Nem, nem rendszerhiba.
Nem tudom, milyen volt a régebbi készüléked, de Samsungnál és LG-nél pontugyanígy merített, minden ugyanígy volt. Semmi baja ezen a téren sem az OnePlus3-nak.De szerinted ha nincs bekapcsolva 0-24 a WiFi, akkor hogyan jön meg a push üzenet?
[ Szerkesztve ]
-
-
silvergod
őstag
válasz Macika66 #12696 üzenetére
S4 volt a régi...és biztos hogy az...mert ott tökéletesen ment így 3 évig...
ha be van kapcsolva a wifi és mondjuk a telefon csak van "pihen".
akkor meg kellene jönni az értesítéseknek simán a háttérben...de nem így van mivel lekapcsolja:S
ha van doze ha nincs...
Az van hogy látom a gépen jött 1 mail ilyenkor a telefon is jelezni szokott azonnal...na ez nem és a másiknál se járattam 0-24 be mert minek...de ha ment,abban a pár órában jött minden rendesen....Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest