Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Másnak is cicereg a töltő, ha csak egymagában van bedugva, telefon nélkül? Sőt, ha ki húztam a 220-ból, akkor egy bő fél percig folytatta is.
Érdekes..Köszönöm!
-
ForgacsB
csendes tag
Sziasztok. Nekem most olyat csinál a telom, hogy netezni tudok az otthoni wifin de ha a google playről akar valamit letölteni akkor nem érzékeli a wifit. Ha kikapcsolom a wifit és mobiladatra váltok akkor letolti amit akarok. Ez miért lehet?
Mondottam, ember küzdj és bízva bízzál!
-
Azazael
aktív tag
válasz sszemtelen #12453 üzenetére
Szia! Ezt sok töltő csinálja, nekem nagyon halk, de pl a céges Thinkpadem töltője is ciripel, szóval ha befejezem a munkát kihúzom
-
szpali
addikt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
Akit érdekel a téma:
http://petapixel.com/2016/10/26/oneplus-3-smartphone-raw-photo-review/iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
NORBl
aktív tag
Nekem is csinálja, gondoltam is, hogy megkérdem, hogy miért. Gondolom valami okozza. Jó értelemben, valami védelem, esetleg ?
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
Julius 4 -én vettem a telefonomat, lassan négy hónap telt el, és bátran kijelenthetem,hogy nem bántam meg, sőt idáig az összes közül a legjobb telefonom ami volt.
Annyira megszerettem, hogy komolyan gondolkozunk, hogy a páromnak is veszünk egyet!
Mióta megvan még sosem fagyott le, meg sem reccent egy pillanatra sem!
Nagyon jó kis telefon ez, és a mai napig nincsen neki értelmes alternatívája! -
Nagytoll
senior tag
válasz purcigeorge #12459 üzenetére
Elvileg android 7.1, de még nincs sehol semmi.
-
brainticket
aktív tag
megint beindultak a pletykák hogy hamarosan itt az új modell: OnePlus 3T
valamivel drágábban 480 Eur körül
https://twitter.com/evleaks/status/791279383499644929 -
plejik
addikt
válasz SharpSA #12470 üzenetére
De fejlesztik a GYári 7.0 át is nem ? Remélem minden finomságot megkap mint az alap és nem vesznek ki belőle, meg a megjelenést is , mert nekem nagyon bejön. OP2- őn tesztelgetem elég menő...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
zhata
senior tag
Srácok, van egy "kis" gondom.
A minap vittem át a telót számhordozással a Telekomtól a Vodafonhoz. Az új simet szabályosan beletettem - kikapcsolt állapotban. Minden jó volt, működött is. Valszeg itt elkövettem azt a hibát, hogy a névjegyeket a Titanium Backuppal adatokkal együtt visszaraktam a telefonra. Ettől kezdve semmilyen hívást sem tudtam kezdeményezni, sem fogadni. Gondoltam én, hogy újraindítom a telót. No itt lett a még nagyobb baj, bootloop!
Recovery módba be tudok bootolni, a TWRP felület meg is jelenik. Csakhogy korábban letöröltem a nandroid backupomat. Hiába flashelem vissza a 3.2.7-es full romot, a teló látszólag elindul, majd a jobb felső sarokban két üres sim helyet (nekem legalábbis úgy tűnik) mutat, majd bootloop.
Mit lehet ezek után tenni, ha egyáltalán... . Hálás köszönet bármely tanácsért. -
silvergod
őstag
válasz brainticket #12469 üzenetére
már nem is annyira pletyka lesz ez,a gsmarena is hozza....ha kb.10 ezerrel lesz drágább akkor nem örülök mert vehettük volna azt is...viszont a jó, ha az nugáttal jön akkor hamarosan talán mi is megkapjuk...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
pampika
őstag
válasz silvergod #12474 üzenetére
elég sok helyen írják és a gsmarena is szokott néha hülyeséget írni. néha már megjelent, hivatalosan forgalomban lévő telefonoknál is vannak pontatlanságaik, szóval még ez sem vehető készpénznek.
de esélyes, h jönni fog vmi, mert a nagy vezír már nem annyira tiltakozik hevesen a pletykák ellen.viszont ha tényleg 80 dolcsi lesz a különbség, az inkább ~huszonpárezer különbség és nem 10. annyi felárat meg sztem nem feltétlenül ér meg, ha erről váltana vki (+ az eddigi elhasználódás díja, szóval egy váltás inkább olyan 30-50k különbséggel járna).
nyilván, aki most venne, annak valós(abb) alternatíva sztem. -
metal01
őstag
válasz silvergod #12474 üzenetére
De miért dob(na) a piacra a OP egy ilyen telefont? Elvileg évente kellene, hogy legyen egy új projekt nem? Engem is bosszantana kicsit, mert elvileg jövő héten postázzák a OP3-at amit rendeltem. Ha minimális lenne a difi árban akkor vártam volna pár hetet és ezt az újat rendeltem volna...
Szerk.: Már itt is írnak róla...
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz pampika #12476 üzenetére
Nem csak az eddigi elhasználódás mértéke csökkenti az értékét, hanem ha kiadnak egy újabb modellt akkor valószínűleg az is.
Mellesleg nem várom. Remélem nem fogják ilyen miatt hanyagolni a fejlesztés a 'sima' OP3-ra.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
pampika
őstag
válasz PowerBuldog #12479 üzenetére
ez attól is függ, hogy megmarad-e a "sima" op3.
ha 2 modellt fognak forgalmazni 400 és 480 dolcsiért, akkor komoly árcsökkentő hatás sztem nem fenyeget.
viszont ha netán kivezetnék a sima modellt, akkor már igen...vagy épp felértékelődik a használt készülék olyanoknál, aki inkább az amoledet akarja nézni egy erősebb procis, de lcd kijelző helyett.majd meglátjuk.
de én sem várom annyira ezt az új modellt, mert már kezdtem megszokni, h végre egy gyártó, aki normálisnak tekinthető támogatást nyújt és rosszul esne, ha mondjuk az új miatt hanyagolnák a sima modellt. -
silvergod
őstag
válasz pampika #12476 üzenetére
igen előfordul...nem lehet biztosra venni amíg be nem jelentik hivatalosan...de hamarosan megtudjuk...én se cserélném le rá mondjuk ha csak a proci lesz a különbség...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
venomka1
aktív tag
a telefon aksija nalam jelesre vizsgazott. Elso feltoltes utan, ami hetfon reggel volt, akkor vettem le a toltorol, most meg van rajta 23%,szerintem kibirja a napot. Atlagos hasznalat alatt, ami kis facebook, 1-2 hivas, video nezegetes, forum olvasgatas. tehat szuk 4 napot kibir az aksi, de 3-at mindenkeppen. Emlekeztet a jo kis LG G2- re
-
racerx
őstag
Most őszintén, ki a tökömet érdekli, hogy 821 es proci lesz benne, 820 helyett.. Mert kb ennyi a. (lényeges) különbség a hírek szerint. No aki ezért lecseréli... Pláne ha neadjisten kijelző is más lesz, meg a nagyon divatis ultraextra felbontás is.. . Majd max az oneplus 4v5 ami érhet valamit csere szempontjából.
-
PistiSan
addikt
válasz hyperspace #12484 üzenetére
Én pl munkában nem nagyon tudok telefont nyomkodni, van amikor elő tudom venni, de legtöbbet a buszon, vagy otthon használom, illetve ha valami miatt hosszabb úton vagyunk a munkában.
Kevés mobilnettel, kijelzőidővel az én telefonom is 3 napot simán kibír, mások meg panaszkodnak, hogy nekik csak 1-et bír.
Ez még nem az OnePlus3, arra még várnom kell 2,5 hetet. -
promagus00
tag
Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
venomka1
aktív tag
válasz promagus00 #12489 üzenetére
ebay en, 2000 ft
-
PistiSan
addikt
válasz hyperspace #12488 üzenetére
GPS nálam csak akkor van bekapcsolva ha tényleg használom is, Wifit automatikusan kikapcsolja egy app ha úgy felejtettem volna, mobil netet is csak akkor kapcsolom be ha használnom kell, többnyire gép közelben vagyok, így ott szoktam inkább kommunikálni.
NFC a jelenlegi telefonomban nincs, Bluetooth-ot meg olyan ritkán használok, hogy tényleg nincs értelme bekapcsolva hagyni.
Legtöbbször zenét/Podcastot hallgatok utazás közben, vagy hírt olvasok, szóval a nap nagy részében csak pihen a telefon mellettem.
Ilyen igények mellett biztos azt gondolod, hogy felesleges ilyen "csúcs" telefont venni, de meguntam hogy 2 évente új olcsó mobillal szenvedjek rossz szoftvertámogatás mellett, ezzel a telefonnal 4 évre tervezek amennyiben az igényeim nem változnak. Nem soká gyermekem születik, tehát még kevesebb időm lesz ezekre a dolgokra mint azelőtt. Egyelőre gyári ROM-al tervezem használni a készüléket, de ahogy látom ROM-olnak rá rendesen, remélem hosszútávon is így marad. -
pampika
őstag
válasz venomka1 #12490 üzenetére
csak nem ez a fajta...
a oneplus féle teljes felületen tapad, de a szélső fekete csík egy picit kitakar a kijelző látható részébőlaz ebayes/alis/orzly/etc pedig csak a fekete részen tapad, az átlátszón nem. de kapható 3-20 dollárig elég sok féle áron és névvel ellátva. kár, hogy ütődés ellen mit sem véd.
-
syler123
veterán
Van valami fps monitorozó program, amivel ellenőrizhető a játékok sebessége? Nem tetszik ahogy a játékok mennek a Oneplus 3-on, értem ez alatt a komolyabb 3d-s címeket.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz syler123 #12496 üzenetére
Nem tetszik??? Olyan simán mennek rajta mint kés a vajon, vagy mint a t@kony a jégen... , már bocs.. Nem is melegszik szinte, OP2 -őm komolyabb netezés közbe képes volt felmelegedni.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
sszemtelen
őstag
válasz Azazael #12455 üzenetére
Egyrészt köszönöm a választ, másrészt ez ettől még egyáltalán nem normális viselkedés. Rengeteg telefon megfordult nálam, akár csak teszt időre is, de egyiknek sem volt ilyen hangja. Pl. a G4-em töltője soha nem volt kihúzva, és mégsem hallatott semmilyen zajt..
Azért köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest