Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baleey
csendes tag
Ha már ezen a gépen gondolkozol a vízállósága miatt, akkor ott a 850 sw ami ütés és fagyálló is, vagy ha többet szánsz rá akkor a 1030 sw ami nagylátószögű és 10 méterig vízálló. Az első 35 a másik 70. Én most vettem egy 850est, első dolgom volt, hogy itthon benyomtam a tengeri akváriumba és 20 percig csak kattintgattam, utána leöblítettem csap alatt és azóta is gond nélkül megy. Nagyon szép éles képeket csinál, a képstabilizátor külön jó, van auto mód és akár te is beállíthatod a fehéregyensúlyt, az iso-t, stb.. Video az egyetlen necces dolog, hogy 640x480 ben 30fps csak 10 másodpercig vesz, de valahol olvastam, hogy nagy sebességű kártyával korlátlanul lehet, de ezt még nem tudtam kipróbálni, ha van valakinek M+ xd vagy high speed kártyája és bp-n lakik valahol akkor nagyon hálás lennék, ha kipróbálhatnám egyszer egy pár percig, hogy mit tud vele!
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon gyors, nem kell aggódni a kijövő objektív miatt. Ami még mecc az az akku, csak 740mAh.
Etől függetlenül ajánlom mindenkinek!
Akkor valakinek M+ kártyája??? -
Baleey
csendes tag
Persze, mindenképp közzéteszem! Csak valaki legyen nagylelkű és segítőkész!
-
Baleey
csendes tag
Szép halacs
Egyébként kicsit elgondolkoztam mégis, hogy megéri e egyáltalán az m+ kártya, mégha tud is venni a vitatott módon. Ugyanis a félgigás xd-m azt írja, hogy 640x480 ban 30 fps-sel 4 perc valamennyit tud venni, mégha ezt meg is 4xezem egy 2 gigás kártyával, akkor sem túl sok, főleg ha még képeket is csinálsz mellé. A legolcsóbb 2 gigás kártya amit találtam az 5k körül mozog, ennyiért már 8 gigás microsd-t is kapni. És itt felmerül a köv kérdés, vajon nagysebességű microsd nem tudná e ugyanezt a konverterbe illesztve? -
Baleey
csendes tag
Hát igen Amikor én is a c770-et vettem a félgigás kártyával, akkor még a gép is 120 volt meg a kártya is 15, most egy kicsit jobb már a helyzet, de az xd kártyák még mindíg nagyon drágák a kapacitásukhoz képest és nem értem miért nem lehet 2 gb-nál nagyobbat csinálni meg miért kell ezt a korlátozósdit csinálni. De vízalatti gépben ők a legjobbak, van még a pentax, de az annyira nem jött be mint a 850. Van még amúgy más gyártónak is vízalatti gépe?
-
Baleey
csendes tag
Az enyémre már nem voltak ilyenek írva, csak az, hogy max fél óra a vízalatt, de ez hülyeség szerintem, mert úgyis nyomásfüggő a beázás, may az, hogy a guminak hosszútávon a sósvíz nem tesz jót.
-
Baleey
csendes tag
Ezt kérdezd olympuséktól...
-
Baleey
csendes tag
AZ még hagyján hogy szakszervízben gumicsere, de valyon mennyiért??
Múlthéten vittem be a 770est, mert meghalt a bekapcsoló csúszka, nem érzékel semmit, azt mondja a csóka hogy egységes szervízdíj, tök mindegy, hogy mi a baja: 28000.-
Jobban járok ha kivágom az ablakon, akkor még legalább egy utolsó élvezetem is van benne...
Úgyhogy gondolom egy gumicseréért is legombolnak mondjuk egy 10est Inkább havonta szilikonos ronggyal áttörlöm a gumi részeket. -
Baleey
csendes tag
Kipróbáltam, tud videózás közben zoomolni, de csak digitális zoom, a minőséget hanyagoljuk. Egy mpeg tömörítést igazán belejátszhattak volna, úgy akár 1 óra videó is ráférne vga/30fps-sel egy félgigás kártyára is.
-
Baleey
csendes tag
Nagyon elrontja a minőséget.
És szerintem is nagyon drága az 550 a tudásához képest.
Egy kicsit kezdem sajnálni, hogy nem szántam rá többet a széleslátószögű 1030-ra. De egy ideig kattintgatni ez is tökéletes lesz víz alatt, ha me majd megint kihoznak egy új sorozatot, akkor majd cserélek. -
Baleey
csendes tag
850 sw
-
Baleey
csendes tag
De itt adott a felbontás, qvga vagy vga, és ezt nagyítja ki. De mégha nincs is igazam, akkor is gagyi videót csinál zoomolva, mert nem fókuszál utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest