Új hozzászólás Aktív témák

  • Gymnova81

    tag

    Én egy Nokia 820-ról tértem át 930-ra (hardware: 2.0.0.2 :( ). Olvasva a topikot, az általatok leírt hibák engem is zavarnak sajnos. A 820-al szinte az égvilágon semmi baj nem volt, tette a dolgát.
    Üzenidő:
    Még be sem laktam a 930-at, de az akksi kb. egy napig ha bírja, úgy hogy nem is nagyon erőltetem a vasat. Pár kép lövése (kb. 20), kis videó (2,5 perc), kis netezés (20 percnyi összesen), és az akksi máris 70%-on. Reggel 8-kor vettem le töltőről, és kb. 6 órája nem nyomogatom. Volt a 820-nál is ilyen időszak amikor még nem laktam be rendesen, nem állítottam be rajta mindent, addig az is hamar merült. Remélem itt is ez a helyzet, és később stabilizálódik, tovább bírja. De hát ez addig nem derül ki míg a drága Microsoft nem küld egy visszaigazoló kódot ami után hozzá kezdhetek a beállításokhoz, a telefon belakásához. A visszaigazoló kód a telefonszám változás miatt kell, ami biztonsági adat módosításnak minősül. :( Ez sajnos 30 nap, amiből még van 10 nap.... :(
    Melegedés:
    A melegedés nálam is faján jelentkezik, főleg videó, kép készítése után a jobb alsó részén. Ez van. Fémből van.
    Kijelző:
    A kijelző nálam még a jobb oldalon nem áll kifelé, viszont a bal oldalon egy kicsit mintha kintebb lenne. Nem nagyon, de kb. 1 mm-rel kintebb van.
    Térerő:
    Az antenna részével nem vagyok kibékülve. Siralmas a jelszint a telefonon. Míg barátnőm BB Z30-a full térerőt mutat, addig nekem 1-2-3 pálcikával kevesebbet. És ez állandó. Nem tudom minek köszönhető, de elég gyenguszra sikeredett, vagy csak az enyém ilyen.
    Lilulás:
    Ezt igazán nagyon nem lehet észre venni nálam még sötétben sem, max ha csak arra koncentrálok és jól megnézem. Kicsit talán lehet javítani a helyzeten, ha állít az ember a színprofilon.
    Hang.
    Ezzel meg vagyok elégedve teljesen. Nokiához képest jól szól a hangszórója, és a mikrofon is jól muzsikál, a másik fél eddig mindíg tisztán hallott.
    Kérdés 1: A (független) 930-asom egy csajszitól vettem, megvan a számlája is ami a TIM-től származik (Telecom Italia Mobile), van doboz i,s leírás is, de garanciajegyet nem találtam ami le lenne pecsételve. Ha gond van vele, szerintetek a számlával elmehetek szervízbe? Megnéztem neten "elvileg" még garanciás a telefon bőven.
    Kérdés 2: Lehet erre a telefonra CV szoftot rá tenni? Csak azért kérdezem, mert bekapcsolásnál mindig a TIM-es logo jön fel. Meg egyébként is.... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák