Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Hello!
Lenne egy két kérdésem a telóval kapcsolatban.
1. Milyen appal, vagy hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elnémítani, illetve újra a beállított hangerőre (hívások, üzenetek, érintési hangok stb) állítani a telefont? Ilyen "üzemmódok" menüpontot keresnék végülis. Régi telómon volt általános, utcai, silent stb és akkor azokat konfiguráltam és egyszerűen csak váltottam.
2. Here drive navigacióban jól látom, hogy nincs köztes megálló és semilyen útvonal korrekciós lehetőség, se előre nem tudok tervezni? Azaz csak annyit tud, hogy ahol éppen vagyok onnan navigáljon, ahova menni akarok és ezt is úgy csinálja, ahogy neki jól esik, tehát nem tudom megadni, hogy ezt vagy azt az utat kerülje, ezt vagy azt érintse? Ha ez igaz, ez nagyon gáz. Milyen navigációt használtok?
3. Háttérben futó alkalmazásokat mivel lehet látni, korlátozni? Gondolok itt arra, hogy pl van whatsapp, viber, messenger stb...ezeket hol tudom megnézni, hogy mik "merítik" a háttérben az akkut?
4. Híváskor az alap nokia csengőhang van beállítva. A bajom, hogy híváskor rezeg egyet az elején, aztán kb 4-5 másodperc múlva megint....ez megint csak nagyon gáz, mert zsebemben így nem érzem meg ha hívnak....ezzel lehet valamit kezdeni, hogy rezegjen sűrűbben?
Köszi
jah még egy.
5. Miért van az, hogy van olyan excel tábla, amit nem tudok szerkeszteni? Egyszerűen pont amire szükségem lenne, arra kiírja, hogy nem szerkeszthető.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hívószám-hamisítás
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest