Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz mediumgecso #5402 üzenetére
Ops, tényleg? Sry
-
jeni
félisten
válasz mediumgecso #5402 üzenetére
ja csak 2 napig
nekem 6000 Ft-al volt picit drágábban májusban
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz mediumgecso #5418 üzenetére
Hello
820
ok:
örök ingyen térképet kapsz bármely országról (kivéve a Japán-t)
amoled kijelző
nagyobb belső ram
jobb fényképező tulajdonságok,s nagyobb támogatást kap ,mint a 720 -
no1r
őstag
válasz mediumgecso #5418 üzenetére
720: jobb kamera, jobb akksi, jobb kijelző
820: ram és a többi HW bár egyelőre az még bőven elég a 720ban is. Navi.én eredetileg 720at akartam de nem bántam meg a 820at. Beépített kék QI hátlappal főleg.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Alexios
veterán
válasz mediumgecso #5427 üzenetére
egyetlen okostelefon sem fog 2 napig elmenni kemény használattal, a 720 sem.
ettől persze még lehet(és az is) jobb az aksija a 720-nak[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
720-ét is lehúzta: ,,Alul, a sarokban a kihangosító szerénykedik (mondjuk nem is szól túl jól)"
Letéve a telefont elég nagy hátrány, hogy hátulra került. 820-nál viszont a hangszóró elhelyezése sokkal szerencsésebb szerintem. -
Andris837
senior tag
Véleményem szerint hallható a csengőhang, valamint érezhető a rezgés. De a legegyszerűbb, ha bemész egy olyan helyre, ahol ki van rakva mindkettő készülék és meghallgatod, megnézed mindkettőt.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
KomloiJenci
tag
Miért kell két napig bírja? Homless vagy? Olyan nagy dolog éjszaka feltenni a töltőre, reggel meg lehúzni?
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
albiosz
őstag
válasz mediumgecso #5434 üzenetére
Alul, az usb csati mellett.
-
El Gringo
senior tag
passz, én csak 520at fogdostam hosszabb ideig.
Engem személy szerint rohadtul nem érdekel az üzemidő sem, ha kibírja 1 napig rendes nethasználat mellett, akkor marhára nem érdekel, ha rá kell dobnom este a töltőre. Autós töltő meg a hülyének is van (rádugom az usb-re a kocsiba, azt tölt). A külső hangszóró szintén marhára nem érdekel, nem vagyok egy gyökér tini, aki a villamoson ezzel villogde egy 820 jobban is fogja tartani az árát... azért is érdemes inkább ezt venni. Főleg, aki nem biztos abban, hogy megtartja.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Andris837
senior tag
válasz mediumgecso #5435 üzenetére
Ha +5-10k-ért meg tudod venni a 820-at, akkor nyugodtan vedd azt. Én imádom, 2 évig nem is cserélem, ha csak nem jön közbe valami nagy gond..
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
jeni
félisten
válasz mediumgecso #5435 üzenetére
és a korlátozott térkép(ek)? a kevesebb belső ram? valamint a gyártó jobban támogatja a magasabb telókat mint a kisebb sorszámúakat elvileg.
-
KomloiJenci
tag
válasz mediumgecso #5433 üzenetére
Ki se veszem a táskámból a töltőt... Nincsen 6 deka az autós meg a hálózati töltő. Nem a Marson lakok, hogy ne legyen konnektor.
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
batai15
félisten
válasz mediumgecso #5444 üzenetére
Vegyed megfele.
-
albiosz
őstag
válasz mediumgecso #5445 üzenetére
Melóhelyen, kocsiban meg otthon legyen egy töltő és minden gondod megoldódik.
-
Andris837
senior tag
válasz mediumgecso #5445 üzenetére
Nekem is volt már olyan, hogy otthon hagytam a töltőt, de megoldottam a dolgot. Kollégától kértem kölcsön vagy töltőt, vagy csak simán egy USB kábelt. Manapság már szinte bárhol tudod tölteni a telefont. Múltkor pl. vonaton kellett felrakni. Az új STADLER vonatokon van is konnektor.
-
albiosz
őstag
válasz mediumgecso #5507 üzenetére
Ja, bolti garival...
-
El Gringo
senior tag
válasz mediumgecso #5512 üzenetére
személy szerint inkább használtan vennék gyári gairst. én 52ért vettem 1hónaposat.. szerintem ez jobban megéri, mint egy bolti 1éves. Főleg, ha tudsz várni, és figyelmes vagy, meg az sem árt, ha van egy rámenős kereső hirdetésed
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
GEPESZ66
veterán
válasz mediumgecso #5512 üzenetére
Mi nem tetszett az S3 miniben?
-
no1r
őstag
válasz mediumgecso #5517 üzenetére
értesítő led WP-n sincs... legalábbis a Lumiákon. a többiben egyetértünk (meg még sok mást is fel tudnék hozni, lévén samsungrasszista vagyok )
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
danilla
őstag
válasz mediumgecso #6063 üzenetére
920 ha nem zavar, hogy egy tégla méreteivel rendelkezik.
-
nbukta77
addikt
820 kisebb kijelzo, kisebb felbontas,kisebb kamera, hardver ugyan az. Szerintem a kijelzo kozott szemre nem latni kulonbseget. 820 haza nagyon minosegi. Polikarbonat ez is es tenyleg nem mondanad meg, hogy szet lehet szedni.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz mediumgecso #6067 üzenetére
Nem tudok rola.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Alexios
veterán
nekem van mindkettő, és ha választanom kéne inkább a 820 maradna
-
Andris837
senior tag
válasz mediumgecso #6176 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest