Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.david94

    tag

    válasz janes1976 #13274 üzenetére

    Én augusztus közepén vettem euronicsba függetlenül 60-ért, és az állványos töltőt adták hozzá grátiszba, amivel szerintem azért nem jártam olyan rosszul.

    A vezeték nélküli töltő is hasznos, én autóban is használom a telefont nem is keveset, vagy a tartóba szerkesztek be valami qi töltőt, vagy nézek valami olyan töltőt amibe benn van. Meg a hűtőre is akarok tenni ilyen töltőt, csak egy lap az egész, a hűtőn szokott lenni a telefon napközbe ha itthon vagyok, nem hurcolom magammal a lakásba, hát akkor töltődjön, és van terítő is, tehát észre se lehetne venni.
    meg még vannak ötletek a fejembe, csak hát meg kéne valósítani.

    Más: Ugye van a telefonba NFC, én nézegettem ilyen NFC matricákat, hogy ráragasztod az asztalra, ajtótokra akárhova, beprogramozod, telefonnal elmész elötte/telefont ráteszed, és magától neked beteszi rezgőbe, mobilnetet be, wifit ki vagy forditva, bluetooth bekapcsol és még sorolhatnám. Igaz ezt androidos telefonokra mutatta, a wp is képes ilyenre? már nem tudom hol olvastam ezeket, nem igazán mélyedtem bele akkor sem, de érdekel a dolog, itt is élképzeléseim azok lennének, csak az a fránya megvalósítás :)

Új hozzászólás Aktív témák