Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Sziasztok!

    Nemsokára én is veszek egy ilyen telefont, de még nem döntöttem el 100%-osan, hogy ezt, vagy az E55-ös tesója illene jobban hozzám.
    Az E55 azért is szimpatikusabb, mert legalább "fél-qwerty" billje van.
    Nekem az azért lenne talán jobb, mert most jelenleg egy SE P1i-t használok, ami után néhány pontban visszalépés lenne ez a Nokia. A billentyűzet talán, de nem biztos, az érintőkijelző annyira nem fontos, mert amúgy is igényem a gombokat, az ilyen 5800 meg ájfón-féle only touchscreen telefonok egyáltalán nem jönnek be. Nem véletlenül van a számítógéphez is egér meg billentyűzet.

    A kamera még talán nem is zavarna, mert ahogy néztem a P1i-m is szar képeket csinál, de az E52 kameráját elgyepálja, de a fényképező annyira valóban nem fontos.

    Ami érdekelne hogy:
    Az E52-höz van e olyan alkalmazás, amivel a hátsó ledet lámpaként lehet használni?
    A navi nem nagyon érdekel, de tényleg lehet e a benne lévő térképen "mászkálni", mint a google mapsben? (Maga a GPS nem kell, csak a térkép)
    Kb mennyibe kerülnek a fizetős alkalmazások?

    Gondolom itt is lehet olyat, hogy signózni kell a telót, és akkor a nem signózott progik is futnak.. (?)
    A P1i-m-re rátettem egy Walkmant, ami olyan, hogy a számok között csinál 1-2 mp szünetet. Az E52 zenelejátszója is csinál ilyet?

    Bár nem mindenben jobb a P1-emnél az E52, de újabb, van benne /g-s wifi is (P1-ben csak /b), erősebb a proc és újabb a Symbian. Ezek nekem fontosak, továbbá a P1-emen már nem nagyon tudok netezni, mert a mai weboldalakat már nem nagyon bírja a benne lévő 208Mhz-es processzor, továbbá a b-s wifije miatt sem nagyon tudok már mindenhol felcsatlakozni.

    Végső: E52 vagy E55? Miben rosszabb manapság az E55?

    Bocs a sok kérdésért, csak kíváncsi vagyok, és remélem minél előbb fogok én is csatlakozni ehhez a topikhoz! :)

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák