Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadboy
aktív tag
-
gretzky77
veterán
Független, fehér, tört, és 100%- ban elégedett vagyok!
Sadboy 5 percen belül inkább szerkessz!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
nagyúr
elérhető hivatalosan már a frissítés?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz MR007RM #4948 üzenetére
A Telenoros kártya nem hinném, hogy kavarna. Az enyém is független, Telenoros kártyával. Minden frissítés Ok, csak a 1508 nem akar ideérni.
sadboy Tanulságos a L920 fórum is. Na ja. Megtudhatod mennyire fagyós az atomstabil WP rendszer.
SymbianOS: Mihez gyűjtöd az adatokat ? Illik megmondani, ha már gyűjtöd.
[ Szerkesztve ]
valami
-
crane75
senior tag
Valamiért minden bekapcsolás után újra kell aktiválni a Rompatchert, mit tehetnék ez ellen? Hiába állítom atostart-ra.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
gretzky77
veterán
Még csak próbálkozom!
http://www.flickr.com/photos/93102411@N08/8457145094/in/photostream
Meg tudná vki mondani,hogy mobilról,hogy tudok normálisan linkelni?
Amúgy várom a kritikákat,birom jöhet nyugodtan!Hogy lógnak ki,mivel? Sajna nekem jelenleg nincs másik fotómasinám!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
félisten
válasz crane75 #4965 üzenetére
Tilos autora állítani. Ha bajt akarsz magadnak erőltetheted.
Quasi_modo! Egyszerűen érdekel kinek milyen és mennyire jön be. Egy képet szeretnék a 808-asokról. Legalább a topiclakók telefonjairól. A végén név nélkül megosztom. Az már látszik, hogy páran kilógnak a sorból.
gretzky77! Első képed. Láááátlak!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz gretzky77 #4969 üzenetére
Olvass utána, nem ajánlott mert ha a patch nem oké és te újraindítod a telót lesz egy fagyid ami egyenes út az újraflesseléshez. Sőt egyik magyar oldalon olvastam, hogy okozott gondokat (instabil működést) a patch folyamatos futása.
Nekem ennyi elég, azóta csak akkor megy ha telepítek. Olyat is tapasztaltam, hogy a szignózott program nem ment fel csak tört telóra, de nem tanúsítvány hibával hanem telepítés közben valami mással. Pl sérült fájl.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MR007RM
addikt
-
crane75
senior tag
Lehet,hogy elrugaszkodott ötlet, de egy próbát szerintem megér. Van két nagyon jó alkalmazás, a tv24 és a hir24(sőt több is),ami már már nem érhető el Belle-re. Nem lehetne az ilyenek telepítőjét kibogarászni esetleg egy N8-ból? Nekem egyszer már sikerült,amikor volt N8-am, a Google Earth -vel.
[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
attisx
addikt
-
félisten
-
félisten
válasz Quasi_modo #4979 üzenetére
már nem 1x leírtam,a fehér nem az enyém. Barátnőmé.
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #4981 üzenetére
Ha-ha!
”vagy mi?˝
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
félisten
Az elő 808 ami nem kínai gyártmány! Van román is!
-
nagyúr
Nagyon kiváncsi vagyok az új Nokia EOS telefonra ´sajnos´ immár winmobil rendszerrel.
Hamarosan úgy is meg fogjuk tudni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
félisten
Joikuspot_premium_4.00.1185 nem működik rendesen. Felmegy elindul magyar, tud mindent, ossza a netet, DE ha 1x is kilépsz belőle elromlik és többet nem indul el.
-
félisten
válasz Quasi_modo #4990 üzenetére
Inkább mint kínait.
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #4990 üzenetére
Dacia: A Renault csoport egyetlen nyereséges tagja. Mellesleg a poroló nekem tetszik. Nem vagyok oda a barna színért, de annak jól áll a kakaóbarna.
Ha nem lesz jó a EOS, akkor veszek egy 808-at tavasszal. Már eldöntöttem.
Nem kell a BlackBerry Z10. Nincs benne USB-OTG! /Ami igen idióta dolog szerintem, hogy kihagyták./Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Quasi_modo
nagyúr
SymbianOS Az én 808-am kínai és hibátlan.
hagel Én a régi Daciákra gondoltam. Régen volt nekem is olyan fél évig. Grrr.
valami
-
félisten
válasz Quasi_modo #4993 üzenetére
A kínai meg a román alaplapja színre szagra ugyan olyan, nincs egy forrasztási eltérés egy deka különbség.
Ja igen, szedtem már szét. De nem az enyémet.Gond volt a térerővel. Sima Level 1-2-es hiba volt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A SkyDrive Pro 1.2-vel el lehet valahogy érni, hogy a képeket meg tudjam nézni nagyban, illetve a linket ki tudjam úgy másolni, hogy nem a mail fiókkal jön (küldeni) meg minden?
-
MR007RM
addikt
Tegnap este eltünt a telóm. Hiába kerestem nem jelentkezett, így elindultam a keresésére. Segítségemre sietett egy N8-as kistesó, mert ő is nagyon aggódott. A nyomokat követve végül megtaláltuk. Mostmár tudom mit szokott művelni éjjelente! Büntetésből 1 hónapig nem kap szoftverfrissítést!
linkGyenge fotó, mert a Camera pro-t próbálgattam mindenáron, amíg a kezem bírta, és annál a fókuszálás kilépéssel fenyeget N8 kapcsán. Majd rátérek a gyárira. Szóval nálam bugos, hibás működés.
Másik: Már fejtegettem és kaptam is választ, de kéne még megerősítés.
1
2
Állítólag a fénypáznák a kamera lencse zsírosságát jelentik(vagyis bajt) valaki szerint, koszos és törölgessem, súrolgassam....na persze. És mindenhol ahol hasonló van. Ezen fotókat csak a példa miatt tettem fel, mert rossz beállás és nemtetszés miatt zárolás alá kerültek, és próbálgatás eredményei csupán. Vélemény? Nekem egyébként bejönnek ezek a dolgok ha megfelelő mértékben és ott vannak ahol kell izléses formában.A múltkori templomos fotómnál visszanézve nekem bejött egy hasonló, mert ment a fotó hangulatához.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #4998 üzenetére
Lehet összetévesztenek valakivel vagy valamivel. A L920 kamerája porosodik meg akármi nyűg azzal van. Most is áll a bál az anyaghasználat, összeszerelés miatt. A Symbianról való váltásnál átverték a vásárlókat. Szart kapnak nem telefont.
Naná kirugták a Nokia alkalmazottakat, az MS alkalmazottak meg még újak ebben a szakmában. Mindenki viszi a maga embereit, vezetőváltásnál így szokott lenni.
(#4999) Auratech: Na ez most nagyon jól esett. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest