Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadboy
aktív tag
na már nekem is megvan. a végső megoldás az lesz.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
MR007RM
addikt
Vagy nézd meg vki más simkártyájával. Járd körbe a dolgot.
Nálam minden teljesen stabil. Nincs hack gyári rom van rajta, de van fent egyéni téma és rengeteg progi. A PIN kódot mindig kikapcsolom. Elképzelni sem tudom mi lehet vele, ilyenről még nem hallottam. Az asztali PC-m csinált ilyet nem rég, tápegységcsere volt.
Bekapcsolás után a sok alkalmazás miatt picit már várnom kell. A háttérben van pár automatikusan betöltött, futó alkalmazás azokat ki szoktam léptetni. Úgy hetente ha egyszer újraindítom a telót, de nem a lassúság miatt, csak úgy. Hát ami így eszembe jutott.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
sadboy
aktív tag
Egyébként könnyen lehet hogy újraindul neked is csak nem olyankor mikor látod, és mivel nálad ki van kapcsolva a sim így nincs nyoma,nekem se akkor csinálja amikor látom, én is csak azért tudom hogy valami nem stimmel mert nálam be van kapcsolva hogy kérje a pin-t,
mindig csak azt vettem észre hogy kéri a pin-t.
Lehet lepucolom gyárira aztán várok. Jobbat nem tudok csinálni.[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Szóval nem gyári rendszer van rajta. Látod egy tipikus példa, mikor a Nokiánál dolgozó szakembereket lehülyézi pár nagy tudású hacker, nem ott dolgozó programozó vagy akárki. Én azért keresem a középutat, vágyom a plusz dolgokra de nem mindenáron. A Symbian sosem volt atom biztos rendszer, ezért ügyesen kell manőverezni. Jöhetnek pluszok és vele minuszok is. Maradj a gyári mellett és azt tuningold ahogy tudod. Mindig minden megoldható csak rá kell jönni a titkára.
A folytonos elégedetlenkedés viszi sírba mindig a dolgokat. Lett volna a Nokia kitartó és most tündökőlne a programozói kapcsán kiket jól leköpött.
Ja a simkártya dolgot jól benéztem, nem lehet régi. Nem gondolkozok mindig rendesen pár üveg sör után.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam egyszer indult újra a 808. A Lockscreen egy régebbi verziója volt a ludas.
Egyébként észre lehet venni az újraindulást abból is, hogy első belapozáskor a többedik főképernyő widgetjeit frissen tölti be.valami
-
sadboy
aktív tag
Egy dolog hiányzik nekem ebből a telefonból nagyon, hogy nem tudok egyszerre több fájlt kijelölni küldésre.
-
gretzky77
veterán
válasz Kolondrum #3164 üzenetére
Szia tudnàl segiteni dukto ügyben? Adott a 808 és egy droidos tab mindkettön telepitve a dukto,wifi bekapcsolva beirom a 808-on a tablet ip cimét kivàlasztom a fàjlt küldés kiirja hogy sending data de nem történik semmi majd 5-ös error code jön! tudnàl segiteni mi lehet a gond? a fogadó oldalon nem làtok semmit,pl jóvàhagyàs vagy ilyesmi! köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
nagyúr
Sziasztok!
Miért van az, hogy nem lehet a trénél 808-at kapni? a huszaséknál meg van...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
gretzky77
veterán
válasz Kolondrum #3167 üzenetére
Hàt nem! mutatja sajàt magàt alatta meg azt irja ip connection! hol kéne làtnom a listàban? ha ràmegyek a megosztàsra akkor kapok egy üres téglalapot ha oda irok valamit csak akkor lesznek aktivak az alatta lévö lehetöségek mint pl fàjl küldése!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
sadboy
aktív tag
Köszi mindenkinek!
-
MR007RM
addikt
Új böngésző és kereső egyben az áruházban. A neve: Websearch Duo Qt-s progi. Eddig 7 emberke értékelte és mind maxra. Ahogy nézem nagyon gyors.
-
MR007RM
addikt
Érdekes mennyire különbözünk, mert én meg pont azért a kis lefedésért venném meg, vagyis a kamera védelme miatt. És ezért még a teló plusz vastagságát is lenyelném.
-
Ivkovács
csendes tag
válasz gretzky77 #3183 üzenetére
Küldtem privátban árat.
A tokot főleg a vastagsága miatt nem használtam, ill a kamera védőkupak miatt. Emiatt lényegesen halkabban csöngött a telcsi hiába vettem fel maxra a hangerőt!
Egyébként a telcsit el nem adnám!
Tokból pedig Sadboy kolléga által prezentált darabot használom annyi kiegészítéssel hogy én vettem 0.1dollárért xy kijelzőfóliát is hozzá amiből beszabtam az optika elé, így védve van az is a karcoktól! -
MR007RM
addikt
Igazad van, de ezt a tokot direkt a kamerának találták ki, nem úgy mint általában a telefonnak. Felőlem a többi rész porosodhat, koszolódhat, talán még kophat is ha nem vigyázok, de a kamerát azt ne érje semmi hasonló. Elvégre a itt az a legfontosabb rész. Ugyanakkor nem muszáj mindig a tokban lennie, lehetnek olyan helyzetek mikor igen és olyan mikor kiveszem vmi miatt, de fő a biztonság. Kinek mennyit ér a dolog hogy tekint rá, én több évre vásároltam be vele. Szerintem még így is zsebre fogom tudni dugni, ahogy ismerem magam, és így már féltenem sem kell.
-
thom79
tag
válasz MR007RM #3190 üzenetére
nálam is csak meló közben van rajta a tok, minden más esetben szeretem látni ill tapintani a telót!!
amit Ivkovács kolléga említ sztem nagyon jó ötlet, hogy egy oda méretezett foliát kapjon a kamera!
egy biztos ha ezt a fajta tokot választod és használod a kupakot is a kamera elé akkor ennél nagyobb biztonságban már nem lehet a kamera
jaa és még annyi hogy a kupakot és a tokot összekötö madzag is iszonyat zavaró!!![ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Nézegetve a képeket, igazi,közeli makró viszonylag kevés van. Mit lehet kihozni e-téren a telóból? Már csak itt vannak kétségeim,amúgy nagyon bejön.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
sadboy
aktív tag
8 Megapixel makro max zoom: [link]
-
thom79
tag
válasz Kolondrum #3197 üzenetére
Amin a telót fotóztad nagyon jó példa arra h nem hátránya a 808nak az h 15-20 centiröl tud csak makrózni mert gépre töltve viszont ugy rá tudsz nagyitani a képre h olyan közel látod a témát amit ha mondjuk egy 5centiröl is képes kamerával fotoznád sem lesz ilyen közel
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest