Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissd01
tag
Elder Ring
-
Wesder
félisten
Első DS díj.
Nem lepődtem meg.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Ez most a Scarlet?
Úristen ide vele!!!I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz callmeakos #4 üzenetére
Xbox SX lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MasterMark
titán
Lett welcome to the game awards 2019 összevágás idén?
Switch Tax
-
Wesder
félisten
CTR nyert
-
gamerthor
csendes újonc
Vajon hány kevésbé képben lévő szülő fog jövő karácsony előtt véletlen One X-et venni Series X helyett
-
hombre[EU]
veterán
Aztaqrva egy subwooferbe rakták bele a nextgen konzolt?
Life, Uh, Finds A Way
-
Segal
veterán
Vagy Xbox SEX
Végülis ha subwooferbe tették akkor lyuknak is kell lennie rajta
A fiatalok álma lehet[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Wesder
félisten
Sekiro lett az év jàtéka. Meglepő.
-
callmeakos
veterán
Simán bemondtam a DS-t, és mégse. Ahogy tavaly is biztos voltam hogy a RDR2 nyer (akkor szerencsére) nem az nyert, és idén se az, amit a legtöbben tippeltek. Bár teszem hozzá, hogy ez ennek az évnek is szólt, hogy ez most nem volt egy erős év mint a tavalyi vagy amilyen a jövő évi lesz.
All→M8
-
.LnB
titán
Megleptek engem is. De bajom nincs vele. Azért az Action/Adventure-t akkor már adhatták volna a Resi2-nek..
És az mekkora csicskaság, hogy a TGA-s akciók, csak az USA PS store-ban élnek?! Csesszékmeg!Na de megvolt az év bejelentése is, a Hellblade 2. Remélem nem csak boxra jön, mert akkor annak is ilyen rajzolt, gyerekes indie grafikája lesz?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ez az átadó, bejelentések terén, értelmesebb volt kb mint az idei E3.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Neurotoxin
őstag
Majd megnézem a vigyort az arcodon akkor is, mikor majd bejelentik, hogy Xbox (win 10) exkluzív lesz Egyébként érdekes módon mikor tavaly(?) megjelent az első rész Xboxra is, a PS fanok nem dőltek kardjukba, hogy elveszett egy újabb cím exkluzívitása. (Mellesleg a téma már nem kicsit fárasztó annak tükrében, hogy ma már mindent IS meglehet venni).
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
.LnB
titán
válasz Neurotoxin #23 üzenetére
Tisztában vagyok vele most is, hogy kié Ninja Theory.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest