Új hozzászólás Aktív témák

  • #80439296

    törölt tag

    A 6-ost én is el fogom nyúzni, a 'T'-t nem venném meg, és lehet, a következő egy Samsung lesz, olyan Galaxy Note 12 - körüli, vagy akkor éppen hogy hívják.

    Engem a főzött ROMok, ROOTolás, ilyesmi nem érdekel; az viszont igen, hogy a OP3 -at 125.000.- forintért (FORINTÉRT!!!) vettem, ezt a OP6-ost pedig ~180.000.- körüli összegért (extra félrement 150$ (DOLLÁR!!!) kedvezménnyel), de már €-ért, ami normál áron ~220.000.- körül lett volna (igaz, vettem hozzá egy tokot is, ez is az árban értendő).
    És 2 év telt csak el közte, de az 1.7-es szorzó nem tükröződik a fejlesztésben.
    Mind a három (OP5-tel) esetben a vásárlási lehetőség nyitásakor, azonnal rátenyereltem, tehát nem vártam meg a teszteket a magyar (pl. Mobilaréna) oldalakon.
    (Mondjuk, a Mobilaréna, megjelenés után 2 hónappal (!!!) tesztelt vinnyogásán jókat derültünk egy 'nagyon kedves' fórumtárssal; csak a kamera az, amin utólag is őrjöngök, annyira xar volt.
    De, szerencsére, elpasszoltam; még normális áron.)

    A használt-árazáshoz: a fél éves tartja az árát, de 1 évesen már sokkal nagyobbat zuhan, mint a menő konkurencia; így eladni vagy most érdemes, vagy meg kell tartani, amíg behal - esetleg odaadni családtagnak, aki értékeli, hogy valójában csúcs telefont kap.

Új hozzászólás Aktív témák