Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
válasz Bambuszpro #7099 üzenetére
ez a 11es frissítés a legujabb patchekkel.
-
pcnet
addikt
válasz Bambuszpro #7102 üzenetére
Én nem bántam meg, hogy frissítettem. Akksi talán egy hangyányival jobban merül, a rendszer gyors és stabil. De olvastam itt mástól, hogy nála nem felhőtlen a helyzet.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
aerosmith
őstag
válasz Bambuszpro #7102 üzenetére
olvass vissza kb 10 hozzászólást
-
Zúzz
csendes tag
Üdv ! Nekem is megjött a 11.1.1.1.kérdésem ha frissìtem és nem jön be,hogy tudom visszaállítani Android 10-re? Gyári rom.
-
senior tag
Sziasztok,
nekem is megjött és fel is raktam az Android 11-et. A napi működésben nem láttam sok változást, egyetlen dolog zavart, hogy A Google Photos minden kép törlésekor engedélyt kért. Utánaolvastam, meg is találtam rá a megoldást. Leírom hátha mást is érdekel. Egyetlen adb parancsot kell kiadni:
adb shell cmd role add-role-holder android.app.role.SYSTEM_GALLERY com.google.android.apps.photos
Ezzel be lehet állítani, hogy a Google Photos legyen az alapértelmezett galéria alkalmazás.
Bővebben: [link]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
senior tag
válasz hedgehog #7108 üzenetére
Akkor már megérte beírni. Nyáron Mi Note 10-et használtam, azon is nagyon idegesített, úgyhogy most rákerestem hogy van-e rá megoldás. Azt írják, hogy nem minden készüléknél működik, főleg a OnePlus és néhány Asus készüléken használható ez a módszer a cikk szerint.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
aerosmith
őstag
Van valami megoldás arra hogy security updatek után ne felejtse el a VOLTe és hangrögzítés beállításokat?
Rohadt idegesítő hogy havonta meg kell újra csinálni. -
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
Akkumulátort szeretnék cseréltetni OP 6 készülékemben (78%-os).
Tudtok ajánlani szakembert? Eredeti akksit lehet hozzá szerezni?
Mit tanácsoltok?Lenovo y510p, OnePlus 6
-
Egzee
őstag
Sziasztok. Az elmúlt időben a telefon szoftvere tiszta bug lett, a billentyűzet folyton ott marad a képernyőn home screent nézve, lagol és összegezve úgy érzem, hogy már nem olyan jó szoftveresen a Oneplus. Más is így érez? Hűséges voltam, volt 3-asom, 5T-m, 3,5 éve 6osom van, de nem érzem úgy, hogy minden frankó lenne, mint anno... Ti hogy vagytok ezzel?
-
senior tag
Szerintem ez valami lokális probléma lesz, nekem továbbra sincs semmi gondom a telefonnal. Ez az első telefonom, amit már 3 éve használok teljes megelégedéssel. 1-2 hónapja frissült 11-es androidra, és én csak pozitív változásokat tapasztaltam, pl. azóta nincs a zavaró hangerejű pittyenés telefonálás közben ha üzenet érkezik. A bluetooth fülhallgatóm is azóta mindig hibátlanul csatlakozik a telefonhoz. Korábban volt, hogy recsegett a hang és csak a füles le-fel csatlakozása segített.
Én megpróbálkoznék egy gyári visszaállítással a helyedben.Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
Zúzz
csendes tag
Üdv ! Én nem raktam fel az Android 11-et,de gondolkoztam rajta maradt a 10 és,de időközben jött az oxiygen os11.1. 2.2 .Szerintetek ezt rá lehet telepìteni az Android 10 esre,vagy előbb kellett volna a 11.1.1.1 ?
-
pcnet
addikt
Nézd meg a frissítés méretét. Ha csak 100 max 200 mega, akkor az csak biztonsági frissítés, ha 2 giga, akkor az az Android 11. Szerintem csak biztonsági frissítést nem tudsz feltenni, előbb fel fogja tenni a 11et.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Zúzz
csendes tag
2009MB . Akkor érdemes felrakni a 11 et,kinek mi a véleménye ?
-
palesz53
senior tag
Na, tegnapi nappal elengedték a 6 kezét.
Azért 3 főverziót csak megkapott (bár az utolsót mindig kicsit elmismásolják).vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok!
Pár napja csináltam egy gyári visszaállítás és root kombót a 10-es droidon mert hajlamos volt belassulni. Viszont most belefutottam egy olyanba, hogy amikor a Revolutot akartam telepíteni egyszerűen azt mondja az eszközzel nem kompatibilis. Előtte még semmi baja nem volt. Lehet valami összefüggés, hogy play esetleg érzékeli a rootolt eszközt és azért nem engedi? Tudom le lehetne szedni az APK-t mindenféle helyről meg metódussal de ha lehet ragaszkodnék az eredeti megoldáshoz. Mégis csak egy banki appról beszélünk.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
shifty!
senior tag
válasz Bambuszpro #7124 üzenetére
Root-olt készülékekkel nagyon meg kell mókolni a rendszert és az appokat, hogy működjön mint ha nem lenne rootolva. Ha a root-olást nem használod extrázásra (Magisk modulok pl.), akkor nem érdemes szerintem rootolni, egy custom rendszer többet fog adni sebességben.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Bambuszpro
tag
válasz shifty! #7125 üzenetére
Customizálás részről már pár éve leszoktam. Elsősorban a reklám blokkolás, felesleges google vackok leszedése és az updatre figyelmeztető notifikáció kikapcsolása volt a cél. Ezek közül főként az utolsó volt a legfontosabb.
De akkor azt mondod ez lehet itt baj? Csak mert más készülékemre ami szintén rootolva volt sose panaszkodott semmi.
-
aerosmith
őstag
válasz Bambuszpro #7126 üzenetére
Próbáltad másik rootoltra felrakni Revolutot és nem panaszkodott?
-
shifty!
senior tag
válasz Bambuszpro #7126 üzenetére
Elvileg a DRM L1 driver hiánya vagy régi verziója okozza, ha nem tudod a banking appokat használni. Erre megoldás lehet kernel csere, vagy Magisk modul ami friss drivert tesz a rendszerre.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Bambuszpro
tag
válasz shifty! #7128 üzenetére
Unroot megoldotta. Magisk hide után play már kompatibilisnek nyilvánította de utána meg az alkalmazás nem akart elindulni. Nem baj igazából amihez kellett root megoldottam.
Most kipróbáltam másik 2 eszközön és ott se indul el. Pedig emlékeim szerint már használtam rootolt telefonon.
Köszi a segítséget mindenkinek.
-
PPatrik
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek lenne esetleg elfekbőven egy gyári (amit a dobozban adtak), jó állapotú szilikon tok amit eladna? Természetesen korrekt, akár bolti árat ha újszerű, fizetek érte.
Az enyém 3.5 év használat után az utolsókat rúgja, és a legjobb lenne egy ugyan ilyenre cserélni -
-
Marcsello31
őstag
Van itt olyas valaki aki meg próbálkozott a windows 11 telepítésével a telefonra?
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz Marcsello31 #7132 üzenetére
aki erre téved néha, üzenem:
Megtaláltam közben a hozzávalókat, a windows 11hez,
de annyira bonyolult, hogy annyi nem ér, mert inkább tégla lenne belőle mint telefon. Bőven jó rá az android13 .
Megpróbáltam a linux telepítését, mivel támogatott processzorja van a telefonnak,
így sikerült, mint az ubuntutouch, és a postmarketos desktop linux.
Akiknek sikerült a windows 11 telepítése, a telefonon azoknak a játékok többsége használhatóan fut, mint pcn, kivéve a 64bit, az érintő kijelző nem teljesen kompatibilis win11 alatt, na mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Unatkoztam, felraktam az oneplus6ra a win11et, kb 2hét eredménye, úgy hogy az android mellé Ha már lehet mért ne. .
[ Szerkesztve ]
-
Bambuszpro
tag
válasz Marcsello31 #7134 üzenetére
És mennyire használható barmire is? Poénnak jó, én is gondoltam rá de mivel a mai napig aktivan használom nincs kedvem szétbarmolni a belakott androidom
-
Marcsello31
őstag
válasz Bambuszpro #7135 üzenetére
Üdv! Én ezzel szórakoztam kb kéthétig, mert érdekelt a téma, az elmúlt kéthétben kb 6szor
sikerült téglásítani a telefont, érsd úgy hogy kuka, formatált padlózott kampec.
De egy fontos infó: Ezekben a telefonokban van egy vész telepítő mód, ami akkor is megy ha már tényleg halottnak hisszük a telefont, Megtaláltam ezt a programot és lementettem, így bármikor visszahozhattam a halálból.
Youtube akadás mentesen fut, fullhdban is, és egy rakás játék "windowsra írt, egész jól használható". mivel az összes driverét megtaláltam így nem használhatatlan a dolog.
Nálam úgy van megoldva, hogy nem bántottam az android rendszert, csak lefaragtam belőle 128gigát a windowsnak, így dualbootos lett a gép, én döntöm el,hogy windows induljon el, vagy android, így az android sértetlen maradt.HA kel az infó a program, és a driver át küldhetem, van videó is róla, nehéznek tűnik de nem az, egy fontos szabály van: Mindig legyen tele az akku.
Azon ledöbbentem hogy usbn keresztül usb hubon át egeret billentyűzetet, ssd meghajtót mindent felismer mint egy pcs windows.
elsőnek unlockolni kel a telefont, majd fel kel rakni rá legalább egy android13mas verziót, ezen felül egy twrpt, és jöhet a móka. Ha kérdésed van írj. hány gigabyte ramos telefonod van? Nekem egy 8 gigás/8magos/256tárhelyes masinám van. -
Marcsello31
őstag
usbn keresztül lát mindent, látja a wifit a bluetootht és a 4g hálózatot, a személyes infókat a képről leszedtem. . -
Bambuszpro
tag
válasz Marcsello31 #7136 üzenetére
Ez azért elég komoly gratula hozzá. Nekem az egyel kisebb verzió van tárhely ügyileg. Ha azt megfelezem, hogy dualboot legyen úgy mindkettő rendszerre elég szűk lenne az a 64-64 Gb. Írtam privátot a programok ügyében. Nem most fogom felrakni de ha az akku kezd gatya lenni benne és napi szinten kiidegel akkor majd teszek vele egy próbát mindenképp. Mostani jól belakott 11-es droidomat nem piszkálnám, örülők, hogy minden úgy működik ahogyan én azt szeretném
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz Bambuszpro #7138 üzenetére
Üdv! köszi! Küldöm a hozzávalókat privátban, Neked a 128gigás verzió van meg ?
Mert ha igen szerencséd van.
van rá particionálós parancs.
----
'For 128GB model (64GB for Android):
mkpart esp fat32 6559MB 7000MB
mkpart win ntfs 7000MB 60GB
mkpart pe fat32 60GB 61GB
mkpart userdata ext4 61GB 125GB
[link][ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Amúgy eme videó alapján csináltam meg:
Ez volt az eddig leghasználhatóbb változat:
HOW TO: Install Windows 10/11 on OnePlus 6/T
[link]
A fura része a particionálás a twrp üzemmódban adb shell
parancs megadása után. a Részletek a videóban,
annyiban változtattam én, hogy miután kész lett a particionálás,
egy project renegate bootloaderrel töltöttem be a telefont majd indítottam storage módba, onnantól kezdve már egyszerű a dolgunk, az alatt formatáljuk a két új meghajtót, ami az egyik a windows é a másik a mini pe verzióé,
felmásoljuk a minipe windowst, és kész, újra betöltjük a bootloadert.
Majd betöltjük a minipet, és jöhet a windówz. telepítése.
De amúgy neked is igazad van hogy az android mindent visz,
ez ilyen játék móka, vagy ismerkedés, vagy extrém esetben játszásra jó.
Leteszteltem a cupheadet vele és lefutott.. (:[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Elfelejtettem írni hogy létezik egy winlator nevu app, amivel windows játékokat lehet betölteni, ami még feltűnt windows alatt, hogy melegszik a teló, android alatt annyira nem volt észre vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest