Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Legalább grafikailag lehetne jobb a MW-nél, ha már 1 az 1-be ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
-
_Orbi_
aktív tag
Ezt tényleg megveszik az emberek évről évre?
Még letölteni se lennék hajlandó...
Gagyi, gagyi, gagyi -
Pompi
MODERÁTOR
-
peterszky
őstag
Azért megnézném, amikor élőben így szlalomoznak a vonatsíneken (tudom, hogy arcade, de akkor is...)
[ Szerkesztve ]
What else you gonna do on a Saturday?
-
anulu
félisten
ezt most komolyan gondoltak? sokan nagyon szidtak a Pro Street-et, de az legalabb elvezheto volt (szerintem). MW hihetetlen gyenge volt, es ez sem lesz kulonb. meg letolteni se. azon a par GB-on, amit az iso elfoglal mast is lehet tarolni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-kdM-
senior tag
nincs ezzel baj...ugyanugy ellehet nyomkodni 1-2 hetig mint az elozoeket
mas kerdes hogy ennyiert megeri-e megvenniegyebkent ez tenyleg nem gameplay video
-
hemaka
nagyúr
A producer milyen beleéléssel mesél a játékről, azok a mimikák... Mintha az első NFS volna Biztos nem lesz nagy durranás, de mint mindegyikkel, ezzel is eljátszok majd egy ideig, ha unatkozok.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
athomi
veterán
Bár ebből a videóból nem derül ki, de a interneten fellelhető videók alapján egy az egyben MW. A rendőröket ugyanúgy kell lerázni, ki kell dűteni a reklámtábla lábait vagy a villanypózna tartóoszlopait. Ugyanazok a kameranézetek, belassítások, tulajdonképp minden ugyanaz csak új pályát készítettek.
Most Wanted 2-nek is lehetne nevezni, csak hát ők hihetetlen ötletesek és elnevezték máshogy. -
szilva01
őstag
szerintem az undergroundok és a carbona jó de a mw meg a ps tiszta gagyi, és én sem értem, hogy a vágányok mér nem térbeliek??
MOD:meg ahogy elnézem ez is az lesz
[ Szerkesztve ]
-
illusiON
őstag
akkor hívjuk ingame-nek, a gameplay azért gameplay mert a játék menetéről videó, az van benne hogy milyen mikor játszol nem egy megvágott akármi (ami mellesleg ritka kiábrándító)
sőt, nem is ingame, hanem ingame grafikai motort használó[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
ksasa
tag
Könyörgöm jegeljék már vagy 10 évre ezt a szánalmas NFS-t! Röhej az egész!
-
feka007
veterán
-
sagesz93
addikt
MW-s grafika , mondjuk én birtam az MW-t a zsekák miatt, és ha ebben is lesz sok zseka meg azért a grafika lesz olyan gagyi akkor talán leszedem!
De annyira reklámozták ezt a BBS felnit .......... -
anulu
félisten
es ami a legduhitobb, h ilyen xar jatek mellett is a warezt fogja az EA meg mindenki hibaztatni. abba bele sem gondolnak, h mar evek ota ki kellett volna dobni az egeszet, vagy csinalni egy Motor City 2-t, worldwide terjesztessel... na mindegy.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
leviske
veterán
Sajnos igazat kell adnom... nagyon úgy tűnik, hogy a sorozatra ráférne pár év pihenő.
A Blizzard sem ad ki félévente új játékokat... veszik is, mint a cukrot. És ha jól tudom, akkor a Blizzard-nál készülőben van egy autós játék és ha egy Olasz meló szerű játékkal előjönnek, akkor bizony az NFS-t egy jó időre kiüthetik.
-
Nite
őstag
MW volt a legjobb resz a Hot Pursuit ota, szerencsere ugy nez ki ez is olyan lesz
mert hat valljuk be, a carbon se volt egy nagy szam, de a ps kritikan aluli
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
ChromeX
addikt
hát nagyon remélem hogy a ps2es változatból láthattunk egy rövid részeltet... ez elég ratty volt
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Az a vicces hogy az EA partin dagadt a mellük a PR-eseknek hogy ezt egy időbe kezdték el fejleszteni a prostreettel, és ez most mekkora durvaság lesz...
-
Pukkancs
aktív tag
Újra és újra ugyanazt adják, csak néhány autó skinje változik meg, adnak kicsit más sztorit, új hangokat, más kilóméteróra, új pálya, és itt be is fejezik a fejlesztésnek azt a részét, amit mi is látunk...
-
janeko
őstag
hatalmas csalódás... MW egy az egyben
-
bartucc
addikt
Hát, elég ratyi úgy őszintén, mit ne mondjak.
Régen szerettem a sorozatot: porche, majd hp2, az Undorgrounddal játszottam először igazán, meg otthon, na az nagyon nagy volt(még vmelyik nap is játszottam).
Aztán már az u2-t se vittem soha végig, meguntam akkorra(nem sok újat hozott...), a MW-ban a zenék jöttek be nagyon, meg az izmos sportverdák.
Carbon az nagyon LOL volt, semmi valósághűség(457 a viperrel, frontális, utána 320-szal tovább, ugyan már!), a Ps eleje még talál-talán(csak a drift meg a Eclipse tetszett, aztán semmi pozitivum részemről).
Vagyis egyre gagyibb lett szinte, és úgy néz ki az is lesz, ez már volt egyszer (MW, semmi új ahhoz képest)[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Igaz hogy nem egy kategória, de azért a GRID-ről vehetnének már egy kis példát. Mert eléggé leesett a Need 4 Speed szintje!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Gergello
addikt
Szépek a BBS felnik az R8on. Ennyi tetszett a videóból. Underground 1,2 volt az utolsó amivel játszottam. EA-tól mit várunk?
-
senior tag
Nagyon kíváncsi leszek... ahogy belenéztem ebbe a videóba nekem is egyből a MW jutott eszembe...
Ami esetemben nem rossz, mert anno én nagyon élveztem, jó volt, hogy a két Underground után visszajött a rendőr-téma, szépek lettek a nappali részek (Cserébe ugye éjszaka nem is volt - ezt miért nem lehet megoldani ennyi év után, hogy váltson a napszak? Nem kell, hogy dinamikus legyen, de könyörgöm, legalább annyit hadd döntsek el, hogy verőfényben, vagy töksötétben akarok autókázni! ), és nekem ebben a játékban tűntek a legvalóságosabbnak a kocsik! No, nem a fizika - erről szó nincs - hanem a külső megjelenés. A Carbon visszahozta a takonnyal leöntött, csillogós műanyag dömperek világát... Hátha itt ezzel szakítani tudnak...
Bár egyre kevésbé bízom benne: ez a video ótvar. És nem a rendezés, nem a kamu-ingame. Ha ilyen rusnya grafikával akarják kiadni, akkor inkább ne tegyék Meg kellene már nézni az NFS-es fiúknak egy Flatout-ot, hogy a Grid-et ne is említsem...
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
birozoli7800
senior tag
Szép graf az biztos. Egy hardverigényt nem tudtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- SEAGATE Game Drive M.2 SSD for PS5 1TB, M.2
- MacBook Pro Retina CTO 16" / 2.3GHZ / Intel I9 / 32 GB / 512 SSD / 30 nap garancia
- CTO !! MacBook Pro 14.2" M1 PRO / 8C CPU / 14C GPU / 32 GB / 512 GB / Space gray / 30 nap Garancia
- MacBook Pro Retina 16" M1 Pro Chip 32 GB / 512 SSD / 30 nap garancia / Magyar billentyűzet
- Samsung 870 QVO SATA III 8TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest