Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmotion
csendes tag
Sziasztok!
NSA310-em van, köszi a leírást -és mindenkinek a segítséget-, aszerint telepítettem a TM-et.
Egy kérdésem lenne.
Úgy tűnik, mintha a vinyó folyamatosan dolgozna. Transmission fut, de a torrentek állnak, médiaszerver kilőve, top paranccsal megnéztem, de látszólag nem fut semmi.
WD Streaming Live se épített médiakönyvtárat, szóval nem tudom mi lehet.
Tudna valaki segíteni?
Köszi,
Robesz -
xmotion
csendes tag
Köszi a válaszod!
Az addig rendben van, hogy hddről gyorsabb, mint pendriveról. Viszont ha nincs vele semmi gond, aztán egyik pillanatról a másikra connection timed out-okat kapok... Cat5e kábelekkel csatlakoznak az eszközök a gigabites asus rt-n15u-ba. A médialejátszó 720p-s lejátszásnál is megakadt, amikor a nas éppen töltött le. Olyankor az összes felület (nas konfig felülete is) elérése belassul. Miután lejön a cucc, minden okés (legalábbis nem észleltem problémát). A nason csak a TM fut. Transmission remote gui-t használok.. -
xmotion
csendes tag
Top parancsot kiadva, két állapotról csináltam képernyőmentést:
alap állapot
terheltElméletileg a pdflush-t a cacheből való adatkiíráshoz használja. Van, hogy 60%-ig is felmegy a cpu terhelés. A letöltési sebesség össze-vissza ugrál, átlagra 1-1,5 MB/s-t ír ki, de a nullától a 2 megáig minden van... teszem hozzá még, hogy dupla ilyen gyors max sebességgel kéne jönnie.
Vélemény?
-
xmotion
csendes tag
bocs, lejárt a szerkesztés. a fw csere után a többi beállítással is gubancom lesz.
lehet meg kéne néznem a nasban lévő vinyó állapotát inkább. bár egy wd red van benne... -
xmotion
csendes tag
válasz Rascally81 #5774 üzenetére
Nekem akkor terhelődik le teljesen a nas (illetve a TM), ha már nincs olyan sok szabad helyem a vinyón (<450 GB). De sose feltöltéskor, csakis letöltésnél tapasztaltam. Ilyenkor többször meg is szakad a kapcsolatom a kezelőfelülettel, TM-mel, illetve a lejátszás is nehézségekbe ütközik.
-
xmotion
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest