Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Nem vagyok otthon, este megmondom, de hasonló lehet az enyém is, azt tudom, hogy elég friss, de pontosan nem emlékszem így fejből!
zambozoli: Nálam nem számolta leállításnál a parkolást, ha jól rémlik.
Mióta beállítottam 1-szer nem parkolt, így már fasza lesz és ez már majd 1 napja lesz![ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
Akkor csak a ZyXel mellett maradok, jobban bejon mint a WD MyCloud.
Gyari ventillator nagyon hangos?
Mondjuk egy laptophoz hasonlitva? Az mellett siman alszom.Mert nalam 0-24be menne..
Gondolkodtam erosen a mycloudba a passziv hutes miatt de az meg nyaron a 40fokba nemtom h birna a kikepzest mikor a lakasba is 35fok van
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Tonyk
veterán
válasz Doky1988 #6206 üzenetére
"Gyari ventillator nagyon hangos?
Mondjuk egy laptophoz hasonlitva? Az mellett siman alszom."Egy nem működő laptop ventillátorhoz képes hangos, egy alapon járó laptop ventillátorhoz képest nem hangos, egy terhelés alatt lévő laptop ventillátorához képest ultrahalk.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Doky1988
senior tag
Nekem mobilxesek ennyit irtak:
Zyxel NSA310-s nas szerver nagyon megbízható és könnyen kelezhető szoftverrel van szerelve. Sajnosos a ventilátor miatt egy kicsit hangos aludni nem igazán lehet mellette.
Természetesen a ZyXel Nas-t megtalálja webáruházunkba is. http://www.mobilx.hu/szamitastechnika/halozat/nas-szerver/zyxel-nsa310-1-meghajtohelyes-nas-500gb-hdd-vel.html Legjobb tudomásom szerint a WD MyCloud Nas szerverét még Magyarországon nem lehet kapni.
DokY | www.zsolti.hu
-
Anonymus23
veterán
válasz Doky1988 #6210 üzenetére
A 310-es és a 320-as között szerintem mindenképpen különbséget kell tenni.
Nekem csak 210-es és 310-es volt eddig, mindkettőnél a winchester volt az ami egyáltalán hangot és rezonanciát adott, míg ki nem lett cserélve bennük a vinyó.
Pl a hozzáadott 500-as vinyóval még az íróasztalon sem tűrtem meg, ment alá, de onnan is lehetett hallani, amióta belekerült a WD red, azóta viszont visszaraktam az íróasztalra (bár felesleges) mert se hangja, se rezonanciája nincs. Másolás közben nem lehet észrevenni a külső dobozon, hogy megy benne a vinyó.A többiek elmondása szerint a 320/325-ös ventilátora jobban zajong, de azt is az elviselhető kategóriába sorolták itt többen.
Szerintem ez max akkor lehet zavaró, ha az ágy mellett a fejed mellett van a NAS;) - The Power of the Light Side
-
Doky1988
senior tag
válasz Anonymus23 #6212 üzenetére
Na ezert szeretek ide jarni )) Minden kerdesemre valaszt kapok koszontem mindenkinek
Szoba egyik sarkaba van az iroasztal masikba az agy.. nekem is iroasztalra megy.. szal akkor siman lehet aludni mellette...[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
rsf
senior tag
Nem jó,mert a ftp://ftp.zyxel-tech.de/NSA310/4.40/zypkg_22102013/ mappában lévő ZYPKGS -ba ha belenézel és a megnyitott folderbe is akkor ott csak a 2.77-es transmission van. Ezt bárki ellenőrizheti.
Először én is ész nélkül csak átmásoltam a fileokat aztán nem volt új transmission. Ezután körülnéztem és kiderült, hogy miért. Ezért irtam a javított útmutatót.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok.
Eldontottem, Zyxel NSA310 a nyero..
Es winyóval mivel érdemes? 1TB WD Red vagy 2TB?DokY | www.zsolti.hu
-
-
Tonyk
veterán
válasz Anonymus23 #6222 üzenetére
Én meg inkább 320-at vennék a bővíthetőség miatt.
Szerk.: a válasz eggyel feljebb akaródzott.
[ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
Igazabol en elegnek erzem a 2TBot.. Csak torrentezni kell a nas.Azert NSA310.. Meg itt nagyon sok elegedett embert lattam, es ugy gondolom ha barhol elakadok itt talalok segitseget, azert lett ez a valasztasom.iPon.hu -rol mennyi ido alatt van itt a cucc?
DokY | www.zsolti.hu
-
Tonyk
veterán
válasz Doky1988 #6224 üzenetére
Nem , erőszakoskodom, de a 320 annyival különbözik tőle hogy erősebb benne a proci + bővíthető. Szoftver u.a rajta. Ergó, ha 320-ról beszélünk az igaz a 310-re és fordítva. Itt most a legolcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
Fogalmam sincs, de abban meg a 320-nál van erősebb proci.
Doky1988
Nem vagy egy egyszerű eset (már nem tudom, hogy direkt nem akarod-e megérteni vagy ...)
Vedd meg a WD-t és nyugalma lesz mindenkinek, neked is, nekünk is.
Már mindent elmondtunk róla, pro-kontra. Még 50x leírhatod, hogy WD, passzív hűtés, nyáron 40 fok, akkor sem fogunk mást mondani. Ebben van venti, abban nincs, nyilván hangosabb a semminél. Abban van egy 800-as proci 256MB rammal a 320-ban 1200-as proci 512MB rammal. Hogy neked mitől erősebb a WD ???[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Bogarat ültettél a fülembe a másolási sebesség infóval, és mondom megnézem már a 325-öst, mivel abban még a 320-asnál is erősebb proci van, és meglestem gyorsan a nagykert, ahonann én szoktam vásárolni, és ott az van írva, hogy a 325 az kifutott.
Jön valami újabb verziós kütyü vajon? Hmm, akkro lehet érdemes lehet még várni pár hónapot...;) - The Power of the Light Side
-
Tonyk
veterán
válasz Anonymus23 #6229 üzenetére
NSA325 v2 van legújabbként.
Azt azért ne felejtsd el, hogy nálam azért >70MB/sec nem egy TP-LINK routeren keresztül megy (Jó nem is egy 50E-es routeren...). Biztos nagyon jó TP-LINK, de én be nem engedem a lakásba, melóhelyre, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ezt már párszor megbeszéltük. De azért kiváncsi lennék, hogy 310-es hogyan teljesít pl egy Asus-al.
mert ha sokkal jobb lenne, mint a szapult TP Link, akkor lehet elgondolkoznék a váltáson.
Mert biztos van olyan része, ami messze veri a TP Linket, de ár és funkció igény szempontból megteszi nekem, és még sokan másoknak.;) - The Power of the Light Side
-
MajaG
senior tag
válasz Anonymus23 #6231 üzenetére
Szinte bármelyik router hozza ezt, amin van gigabites port. Hacsak nem valami nagyon szutyok 5e forintos ipari hulladék.
Nálam pont TP-link van. Kábelen ftp-n 80-90 megával tolom. -
Tonyk
veterán
Ki kell próbálni.
-
kmarci25
veterán
Örömmel jelenthetem, hogy sokat javult a letöltés a 2.82 TM-mel. T-s, IPTV-s net (a hozzáadott Cisco routerrel) és szépen működnek a trackerek. Azért nem 100%-os a dolog, mert néha-néha jön a jól ismert hiba a tudjuk-melyik-trackernél, de sokkal, sokkal jobb a helyzet.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
Tonyk
veterán
válasz Anonymus23 #6235 üzenetére
A próba != vásárlás ...
-
FeRkE
őstag
Ha jó formában van a NAS (kevés a terhelés rajta), akkor a max kb. 40MB/s egy Asus RT-N16-al.
-
Tonyk
veterán
Na, akkor már van is mért különbség egy 310 és 320 között. A kérdés, hogy a fw mennyit befolyásol a routeren.
-
Joshi
titán
Nekem TP-Link+NSA320 kombóm van és nas-ról pc-re 70-80MB/s megvan visszafele kicsit lassabb olyan 40-50. Az a lényeg hogy minimum CAT5e de inkább CAT6 kábel kell.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
átköltöztem ide Tonyk tanácsára
Akkor valami elég nagy gebasz lehet nálam, mert 11-12 MB/s sebességgel másol (a többi nyűgön kívül)
Bár ezt 2db gigabites routeren keresztül csinálja, de akkor is kevés
CAT5e a kábelhttps://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
mimey
tag
Szia!
Ne értsd félre, de tuti, hogy gigabites hálókártyád van? Mert a 100-as pontosan ennyit tud. Én hirtelen megoldásként a legközelebbi számtech üzletben gigabites hálókártyát kértem, és amikor épp a nas-ról másoltam, akkor lett gyanús számomra, hogy nem azt kaptam, és így is lett.
[ Szerkesztve ]
-
zambozoli
aktív tag
Megnéztem az enyém is Thailand-i. ezért parkolgatott a mocsok... míg ki nem kapcsoltam!
Ha a beállítás más már abban sem vagyok biztos hogy a fejlesztés azonos. Mintha két teljesen különböző gyártó lenne. Vagy a Thailand-i szoftveresek nem ismerik a piros meg zöld közti különbséget és a
green fw-tettek rá?Üdv:ZZ
-
Tonyk
veterán
válasz zambozoli #6249 üzenetére
Akkor óvatosan jelentsük ki, hogy aki WD RED -et ( EFRX ) vesz, az keresse a Malaysiait vagy azonnal wdidle3-azzon a gépen vagy a nason kapcsolja ki a feljebb leírt módon. (persze előtte ellenőrizze, hogy tényleg bekapcsolt állapotban van-e )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Ford topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest