Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Ezt lehet értékelni fogja valaki.
[ Szerkesztve ]
-
gpek
tag
válasz zsirfecske #6500 üzenetére
Nem segít az APN on off widget? Egy nyomásra ki és vissza lövi a netes elérést és akkor nem jön üzi onnan
Gpek
-
DeadMeat
nagyúr
Kapcsold ki ilyenkor az auto sync-et.
gombsadi :Én konkrétan azért vettem fóliát rá,mert nem figyelek a telefonomra.(kulcs mellé teszem,leejtem,ect)És általában ennek nem szok jó vége lenni.Szóval biztos ami tuti alapon kapott fóliát.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
gajeraron
csendes tag
Esetleg tud valaki nekem abban segíteni,h futáshoz való tokot lehet e kapni?Ami feltehető karra.
Futó program januárban ingyenes[ Szerkesztve ]
-
lmisi
senior tag
A blur-ös naptár ölég gáz. A watchdog erre az egyre riasztott, igazi moto crapware.
Én a Jorte, Astrid kombót használom. Jorte naptár, Astrid Feladat(Tasks) kezelő.
Van kezdetleges feladatkezelés Jorte-ban is, de az Astrid sokkal profibb ebben.A blur-ös cuccok-hoz még annyit, az ötletek egész jók, de a megvalósítás katasztrófa.
Már az alapértelmezett Launcher se az igazi.
Naptár igazi cukorfalat.
A messages widget használom ergonómilag ok, de a gmail-re néha nem lép be. Ilyenkor 3g, WiFi ki-be kapcs felváltva némi türelemmel éleszthető. Rájöttem ha 3g-t kikapcsolom melóhelyen úgy hogy Wifit csak utána kapcsolom be akkor kikészül. A legjobb ha 3g bekapcsolva hagyom Wifi mellett. A widget belső görgetése valami iszonyat csiga.
MySpace, Tweeter, FaceBook mi kutyámfülének van beégetve-eltávolíthatatlanul (Kivéve root)
Ráadusul ezek a jópofa appok 10+ megát visznek darabra.A moto igazándiból alacsonyszintű rendszerközeli dolgokat tud jól megcsinálni, pl Androidos linux kernel optimalizálása adott vashoz. De ez a Android Desktop fejlesztés nem megy nekik. Mondjuk ahogy olvasgattam a netem régen se ment nekik, Android elött. Szerintem az upgradek is a böszme blur miatt késnek-maradnak el. Haggyák már a dagadt blur-t másnak a kukába petíciót kéne intézni hozzájuk. Vagy a felület tervezőjét (designer-ergonomus) tartsák meg, de a hozzá programozó-főnök-titkárnő csapato(ka)t hajtsák már el valahová...
[ Szerkesztve ]
-
gombsadi
aktív tag
válasz DeadMeat #6503 üzenetére
Ezt megértem, de a telefon lényege az(ennek a teoefonnak), hogy bírja az ilyet. Írták már korábban(valaki, nem emlékszem), hogy kulcs mellé rakta, és semmi baja. A Spicara kell, de arra sem volt feltétlenül szükséges.
Persze, mint írtam, megértem. Én is vigyázok rá, sőt, tokba is rakom, mikor dolgozni megyek. -
rum-cajsz
őstag
1. A Talk téma engem is zavar kicsit, de sajnos csak egy lehetőséget ismerek, ha a telefonon kilépsz. Viszont ezzel az volt a baj, hogy ettől előfordult néha, hogy a Market nem működött.
2. Én ezt a naptárat használom: [link], számomra ez a legátláthatóbb.
Korábban kipróbáltam a Jorte-t is, az is tud Goggle Naptárral szinkronizálni, és könnyen kezelhető volt.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
zsirfecske
addikt
válasz DeadMeat #6503 üzenetére
köszi a válaszokat, de auto sync termsézetesen kikapcsolva és apn switch is értelmetlen hiszen ilyenkor wifin vagyok. azt sem kapcsolnám ki, hisz az a lényeg hogy egyéb online szolgáltatások menjenek rajta, csak a gmail/talk ne (juteszembe email érkezésénél is jelez..), hiszen azokat pc-ről kezelem.
amúgy lehet nem szarozok vele, egyszerűen lelövöm melóban a wifit és a mobilnetet is, de akkor meg minek van az egész
-
zsirfecske
addikt
köszönöm a naptáros válaszokat külön, ha ennyiből nem tudok választani akkor úgy kell nekem.
(amúgy watchdog nekem is csak a blur calendarra jelzett eddig, eddig 2 alkalommal volt 57-65% cpu használat khm..)
-
Hakkuuuh
tag
válasz johnnyjungle #6481 üzenetére
Félreolvastam, úgyhogy vedd az inverzét annak amit írtam .. sorry.
gombsadi:
Megnyugtatlak, megkarcolódik zsebben is ... bizonyos feltételek mellett . Ez mondjuk másik teló/kulccsomót jelent az én esetemben. (mondjuk teljesen minimálisan) Azért kell rá fólia hogy ne aggódjak amiatt hogyha belecsúsztatos spontán a zsebembe és van ott még valami ami nem pzs. akkor ne karcolódjon. A fólia nem árt rá, ha nem külön tokban hordod, nah az a hímestojásozás.Üdv
Hardcore4Life
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok lesz telenornál defy? -
Rav3n02
senior tag
Sziasztok!
Vodánál nem sok infót találtam, Vitamax-ban lehet már újból kapni a Defy-t vagy még mindig be van fagyasztva a készlet
-
DeadMeat
nagyúr
válasz gombsadi #6506 üzenetére
Szeretnék én vigyázni rá,de nem tudok.Azért vettem ilyet,mert volt már kijelzőtörésem is a melóban,elfelejtettem,hogy a mell zsebben van,kicsit összenyünyörgettem Spicát ezért nem is hordtam magammal melóban.Aztán jött ez,felcsillant a szemem,megvettem.Majd 1 év múlva kiderül mennyire strapafon.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
ABE
őstag
- a tovább bootolás egyik oka, hogy ez blur alapú ROM, és tele van minden fossal
- alapból rossz a sebessége, csak gyomlálás után gyorsul be (ehhez rootolni kell)
- a vaku bug csak a superoneclick módszerrel rootolt telefonoknál jön elő
- ha van Google accountod, azzal elég szinkronizálni 2.1 alatt a névjegyeidet, a kínai ROM-ra utólag felrakhatóak a Google szolgáltatások, így a szinkronizáció is megoldott -
ABE
őstag
Két lehetőség van alapvetően:
- alapból rootolt nandroid backup ROM, a fene se emlékszik már, hogy mi volt ezzel a gebasz, írtam róla valamikor, XDA-n van fóruma
- hivatalos, módosítatlan ROM, amit utólag kell rootolni. Én ez utóbbit használom egyelőre, Titaniummal sokmindent ki lehet nyírni, erről is írtam már, közzétettem egy listát. A legkevésbé macerás módszer jelenleg ez: [link] (alapból gyomlált nandroid backup, tehát nem kell annyit módosítani rajta utólag)[ Szerkesztve ]
-
-
gombsadi
aktív tag
válasz DeadMeat #6516 üzenetére
Na látod, melohely mell zseb, pont ezert hordom oda tokba. Szerintem a folia nem ved az erős behatas ellen.
hakkuuuh:
Látod, most megnyugtattal. Mert zsebben hordom, és nincs karc Viszont, amit Deadmeat írt, arra kell tok, a folia az ellen nem véd! Amúgy megértem, ha te így veded, csak az jön le, a forumban, hogy mennyire kényes a kijelzoje.
[ Szerkesztve ]
-
Kofetto
tag
Sziasztok!
Nagyobb mem.karival hogy viselkedik a telefon? Most az alap 2GB-s van benne, de szeretnék egy 8GB-at kingston class4es. Régen olvastam ilyen olyan lassulást nagyobb kártyánál. Ennél a telefonnál is fennál, vagy a 8GB-at simán megeszi?Másik, néha jól jött az a jópofa fm transmitter a nokiámba. Ebbe ha jól tudom nincs, igaz? Vagy csak szoftverileg nem támogatott?
-
Trabby
aktív tag
válasz wiggen123 #6520 üzenetére
Én ilyet használok.
"pár" bejegyzéssel ezelőtt írtam is róla. Íme: [link]
Jah.. és annyi hibája van a cuccnak, hogy ha egyik oldalról át akarok húzni egy ikont a másik oldalra, akkor nehézkes, a tok oldala miatt. (nem lóg rá a kijelzőre, de mégis.. hál Istennek, nem cserélgetem az ikonokat nap mint nap )
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Más is észrevette már, hogy a settings/data manager data meter-e mindig össze-vissza jelez? Nekem ma 13 mb-ot írt ki, ki-bekapcs után, (mert a mototorch nálam is eltüntette a csúszkát!) meg 5,4 mb-ot, dec 20 óta, amikor még meg sem volt a telefon?!
My name is Bond, James... Dean.
-
Trabby
aktív tag
válasz wiggen123 #6531 üzenetére
jajaj De azon csodálkozok, hogy még most is elég jól tart. (közel sem annyira mint az elején, de jó)
Régen E51-hez rendeltem előlapot, és ahhoz küldtek "szerelő készletet", abban volt egy műanyag cucc, amivel az előlapot le lehet pattintani. Nah az tökéletes ehhez is.Amúgy nekem 2 héten belül ide szoktak érni a rendeléseim, Hongkongból.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
A részletes keresővel megtalálod a pontos leírásomat, hogyan raktam fel, rootoltam és gyomláltam a 2.2-t. Bocsi, de nem kezdem el újból leírni. Ha lesz tökéletes 2.2, azt meg fogom osztani pontos instrukciókkal, de addig úgy gondolom, hogy aki tényleg érdeklődik, az megtalálja itt, illetve az XDA fórumon a megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Gabernier
tag
tudom , hogy itt mindenki gyűlöli a T-t de a gödöllői T- pontnál van, én voltam eddig az egyetlen aki itt vásárolt, még decemberben.. de azóta sem kereste senki..
-
kano
nagyúr
válasz rum-cajsz #6535 üzenetére
Vagy a Netsentry.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Edge
veterán
válasz Auratech #6540 üzenetére
Én is fogok mivel észrevettem egy mikrokarcot rajta és qrvára nem emlékszem mikor került rá pedig eléggé vigyáztam rá(flanelingzsebekben hordtam eddig, a vicces hogy csak akkor látszik ha össze van tapizva a képernyő ha letisztítom eltűnik, de megint előjön ha koszos lesz...(a fólia ezt pont szépen eltakarná és nem idegelne legalább ) Mondjuk amikor vettem a defy-t fólia meg tok se volt hozzá kapható szinte, bár akkor úgy gondoltam fólia minek is rá ha GG van... (vitatkoztam is erről Tel Elek-el akit megkövetek ezúttal )
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
schmo07
tag
Te jó ég, mennyit írtatok...
Gyakrabban kéne benéznemSzilikon tok: megjött végre a tok (kék) és az autós töltő, elég lassan, majd 2 hétbe telt. A töltőt még nem próbáltam, a tokot feltettem, hát, elég vicces kinézete van (mondjuk az volt a cél, hogy vidám legyen, ne sima fekete, szóval végülis erre jó)... nekem folyton az jut eszembe, hogy olyan, mintha szappantartóba tettem volna Tapintásra kicsit furcsa, és a bal alsó gombnál kicsit útban van, de lehet, hogy csak meg kell szokni.
Kérdés: Az appl managerben láttam, hogy a programoknál van olyan, hogy Clear cache. Van valahol egy nagy "Clear all cache" gomb is, vagy időnként végig kell(ene) menni a programokon és egyesével törölgetni?
Karc: hát bevallom én eddig nem nagyon figyeltem, de az első "karc-riadónál" megnéztem, és sikerült nekem is begyűjteni, nem is kicsit (napersze mihez képest). Pedig vigyáztam rá - amennyire tudtam. Nem esett le, valószinüleg "csak" összetalálkozott a táskában egy kulccsal... Szóval én is megyek fóliát szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Ma voltam Siófokon a T-Pontban. Bátorkodtam megkérdezni van-e náluk Defy. Mondta a hölgy , hogy még talán van. Kihozta megnéztem. Eléggé meglepődtem. Nagyon jól néz ki. Hihetetlenül jól. Teljesen jól feküdt a kezemben. Alig akarom elhinni még mindig hogy 3,7"-es a kijelző. Már ideje volt megnézem. Itt már elolvastam mindent már csak megkellett tekintenem. Már nem is a telefontól félek, nem is az angoltól ( bár nem tudok) hanem az Androidtól. Még nem volt okostelefonom...
-
Halo
senior tag
születésnapok - naptár - riasztás
a kapcsolatoknál megadható, hogy kinek mikor van szülinapja. Nos, ezek a szülinapok, hogyan kerülnek át naptárba, és/vagy hogyan lehet ezekkel az időkkel riasztatni magam, ne feledkezzek meg szülinapról.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
kano
nagyúr
Attól ne félj. Nagyon könnyen megszokható és határtalanul bővíthető.
Halo
Szerintem sehogy. Nem riaszt.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest