Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
redstar447
csendes tag
Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A hangszóró hibás készülékeknél lehet hiba az, hogy a másik fél telefonálásnál visszhangozva hall engem? Vagy lehet ez problémája a nem gyári rom miatt is? ( Nem tudom milyen van rajta, venni szeretném a telefont.)
Köszönöm!Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
repvez
addikt
Tud valaki nekem egy jó töltőt ajánlani ? Jó lenne ami egybe autós hálózati és USB töltöként is tudom használni és nem drága , és nem utolsó sorban nem teszi tönkre az akksiját a telefonnak.
Egyáltalán miyen értékeket kell nézni egy töltönél ami azt szavatolja hogy nem lesz baja a telefonnak töle.
-
Quent1n
senior tag
Üdv mindenkinek!
Közel három éves a telefonom mindene gyári, a hiba az üzemidőben van..
100->lassan merül->~70->leesik->50->lassan merül->40->leesik->20->lassan merül->15->leesik->5->lassan merül->0
Nos erre mi lehet a megoldás? Akksi csere vagy szoftveres gond vajon? 2G-n Facebookon nulla fényerővel max 2 óra és vége ez vicc állandóan cserbenhagy. Teleonoros hálózaton vagyok. Ha nem nyúlok a géphez tehát egész nap áll az asztalon Wifin akkor 24 óra de akkor tényleg hozzá sem értem. Az akksit megnéztem és van benne egy enyhe ív, nem tudom, hogy ez már púp e vagy mindenkinek ilyen. Gondoltam, hogy venni kéne újat de 5k az 5k és kidobni nem akarom feleslegesen a pénzt az ablakon.
Amúgy tartós teszt során kiderült, hogy a headset kb. 1 évre van tervezve most szállt el a második darabom (kábeltörés). Illetve az USB csatija megkopott így töltéshez kicsit alá kell támasztani az usb csatlakozót, hogy töltsön.. Amúgy elég strapa telefon, kár, hogy bütykölés nélkül csak 2.2 van rajta.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
RootRulez
félisten
válasz Quent1n #48505 üzenetére
Anno nekem is hasonló akkueséseket produkált, akárhogy varázsoltam a szoftverrel, nem oldódott meg, aksicsere megoldotta, speedshopban volt ~10-ért és ~5K-ért ugyanaz csak a csomagolásuk különbözött, megvettem az olcsóbbat és frankó lett.
Bütykölni meg kötelező!!
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Sanzaa
senior tag
válasz Quent1n #48505 üzenetére
Szia!
Én a wifi hot spottal nyírtam ki az akkumat másfél év használat után.
Defy+-hoz való akkumulátort rendeltem hozzá ebayről, ami 1650mAh. Nagyobb kapacitású, mint az eredeti akku.
HF5X a típusjele, úgy keress rá!
2000Ft volt kb szállítással együtt Amerikából. Motorola akksit néztem, nem a kínait. Egy hete használom vele, összehasonlítva, egy picit, mintha nagyobb lenne az előzőnél, de tökéletesen belemegy a Defybe. Két napot kibírja. A batterystatot esetleg érdemes törölni a leírások alapján. Remélem újabb két évig bírja, mert szeretem a kis testit[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
csabi94
őstag
Sziasztok, pont ilyet kérdeztem ezelőtt egy évvel kb., de nem tudtam visszakeresni. Felkerült a telefonra egy 2.3.7., és ez a Gmail alkalmazás sehogy sem jelez ha e-mail jött. Tudnátok egyet linkelni, ami jó?
-
szoke12
őstag
Próbálnám wifi hotspotnak használni, de nem akarja...
rányomok, hogy legyen hotspot, de nem kezd el sugározni jelet. csak kiírja alatta kisbetűvel, hogy "Wifi bekapcsolása?"
sevenrock van fent.Elnéztem a topicot... a defy plus topikba akart menni...
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
törölt tag
válasz #35104512 #48500 üzenetére
Csak most olvasom vissza az utóbbi két hetet, de ha aktuális még a problémád, akkor megjegyzem, hogy két dolog miatt szokott ez így lenni. Az alapvető ok általában az in pocket detection bekapcsolt állapota, amely nem csak a nadrágzseb és/vagy a tok sötétsége hatására oltja ki a képernyőt, hanem akkor is, ha a telefon függőleges közeli helyzetben van, vagy az ujjad a proximity sensor közelébe kerül. Mivel nálad a jelek szerint elég sűrűn jelentkezik a hiba, valószínűbb, hogy a mate0314 által említett csavar túlzott megszorítása a felelős, azt kell kilazítani, ha kikapcsolt in pocket detection mellett is megvan a hiba.
-
R19
senior tag
válasz kakukkmarci #48513 üzenetére
Próbáld ki ezt a battery fix-et.
Így már fel kell töltenie 100%-ra az akksit és az üzemidő is javulni fog.
Én is akksi csere előtt állok, így kíváncsian várom az eredményt. -
Multi13
tag
Sziasztok!
Az egyik kollégám megbízott azzal, hogy az MB525-ös telefonján lévő 2.1-es rendszert frissítsem fel és ha lehet legyen benne magyar nyelv (2.1-ben nem volt). Az első hozzászólásban találtam egy linket, amit még w333 írt a 2.2-es frissítésről. Ezen leírás alapján végighaladva az imént sikerült 2.2.2-re frissíteni a rendszert, de a magyar nyelv továbbra sem elérhető. Kérdésem az lenne, hogy miként tudnék magyar nyelvet varázsolni rá ill. ha esetleg létezik vmi jobb és megbízható custom ROM, akkor az is érdekelne (persze magyar nyelvvel). Holnapra ígértem neki a telefont, így előre is megköszönöm ha tudnátok segíteni!
[ Szerkesztve ]
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
R19
senior tag
válasz kakukkmarci #48519 üzenetére
Sajnálom, hogy nem jött be a tipp, van egy másik XDA-s battery fix is, remélem ez működni fog.
-
törölt tag
Jó hasonlat, ilyen alapon a Froyo kb. megfelel a Windows Xp-nek. Bár mindkettő kissé elavultnak és fapadosnak számít már, azért minden funkciót ellátnak, amire szükségem van, és eddig még kurrens oprendszernek számítottak. Mostanában kezdek találkozni az első szoftverekkel, amelyeket esetleg használnék, de már XP-re nem telepíthetőek, és hamarosan majd megszűnik a terméktámogatás, feltehetően a Froyo esetében is hamarosan szembetalálkozom ezzel a problémával, de míg a Windows esetében ugyebár találok újabb "gyári" oprendszert a számítógépemre, addig a Defy-ra nem. Legalább ezt figyelembe vehetné a Motorola. Vagy legalább a bootloader-t kinyithatná, akkor lehetnének valódi főzött Jelly Bean-ek, akkor talán én is belevágnék a cserébe.
-
vornia
senior tag
Hát gondoltam ma megdícsérem az új CM10.1-et hazaérve..
Erre újra indult..aztán mintha egy full wipe-ot hajtott volna végre magán, újra be akarta állíttatni a felhasználót..lebeszéltem róla, most meg olyan felemás állapotban van..
az alap alkalmazások benne vannak, meg kb a szokásos 20%-a..Aq...f..át!!
-
Balázzs
senior tag
Ha van valakinek működésképtelen defy-je, kérem írjon privit, magára a készülékházra lenne szükségem.
köszi
Balázs
-
Multi13
tag
Hát igen, nem mindenki mer belevágni ilyenbe, de jelen esetben a tulajnak nem is volt szüksége korábban a frissítésre. Vannak akik ugyan úgy hagyományos telefontként használják ezeket a kütyüket is, a lényeg, hogy tudjanak telefonálni, sms-ezni és ha már lehet rajta netezni ill. emailezni, az már külön öröm.
Viszont a gyári rendszerek is idővel belassulnak (itt is ez volt) és ezért kért meg rá, hogy ha lehet rajta vmit frissíteni, akkor tegyem meg + ha lehetséges akkor legyen magyar nyelvű.Mikor rátaláltam a Mélyvíz topikra gondolkodóba estem, hogy vmi expertebb cuccot teszek rá, de igazából felesleges lett volna. Inkább legyen stabil és műűűködjön.
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Nemsokára Defy tulaj leszek. Erre a telefonra van hivatalos ICS frissítés?
-
-
student
őstag
olyat lehet valahogy beállitani hogy ne kelljen a gombokat használnom csak kétszer rábökök a kijelzőre és feléled/lezárja?
-
sipigyerek
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos off-olnom kell viszont nem találok választ a kérdésemre hogy mi lehetne az amugy tökéletesen működő defym utódja! Ütésálló legyen, meg érintős és persze a fejlődés hardveresen.
Ti miben gondolkodtok? Néztem a galaxy xcover2-őt de nem írnak róla jókat.
Tipp? -
student
őstag
válasz sipigyerek #48532 üzenetére
galaxy s4 active
200rugo
-
Balázzs
senior tag
En sony Z-t valasztanam, csak hat az ara
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Turbobacsi
senior tag
válasz CoolBoy323 #48535 üzenetére
+1
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
peter077
aktív tag
Lenovo A660
vagy az új Lenovo S750:
specs:
Model: Lenovo S750
Band : 2G: GSM 900/1800MHz 3G: WCDMA 2100MHz
Sim Card Dual Card Dual Standby
Service Provide Unlocked
Style Bar
Color Black
Shell Material Plastic
System
OS Android 4.2
CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU: PowerVR SGX544MP
ROM 4GB
RAM 1GB
Screen
Display Size 4.5 Inch
Type IPS screen, capacitive touch screen
Resolution 960 x 540 pixels
Screen Color 16000K Colors
Support Format
Ringtones Type Polyphonic/MP3
Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB
Video File Format 3GP/MPEG4
Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF
E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML
FM Radio Yes, earphone needed
Earphone Port 3.5mm
Card Extend Support TF card up to 32GB extended
Data Transfer & Connectivity
Data transfer USB/Bluetooth
Mobile internet WAP/WIFI
General
Camera/Picture Resolution
Dual Camera
Back 8.0 mega pixel / Auto Focus / Flash Light
Front 0.3 mega pixel, supports Skype Video Calls
Support to shoot 720P (1280x720) with sound
GPS Yes, built in
JAVA No
WIFI Yes, 802.11 b/g/n
Bluetooth Bluetooth 2.0
Gravity Sensor Yes
Multi-Touch Yes , 5 point touch
Dimensions 135 x 68.2 x 9.9mm/5.19 x 2.62 x 0.38 inch
Net Weight(Including battery) 145g
Standby Time About 2~3 days
Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging,
wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, etc
Mindez csak ~ 70000 Ft.[ Szerkesztve ]
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
R19
senior tag
válasz kakukkmarci #48538 üzenetére
Nincs több ötletem, így sajnos a nagyobb akksi kapacitását nem lehet teljes mértékben kihasználni.
Köszi az infókat! -
törölt tag
telenor mms beállításokban tud valaki segíteni? elvileg minden be van állítva de mégsem megy el az mms, azt mondja jelenleg ne tudja elküldeni majd ha elérhető lesz a szolgáltatás. cm7.2 van a telefonon. köszi
-
x.pet
tag
Telenor MMS beállítások:
Name: Telenor MMS
APN: mms
Proxy: not set
Port: not set
Username: not set
Password: not set
Server: not set
MMSC: http://mmsc.telenor.hu
MMS proxy: 84.225.255.1
MMS port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Authentication type: CHAP
APN type: mms
APN protocol: IPv4Telenor Online beállítások (ez a default):
Name: Telenor Online
APN: online
Proxy: not set
Port: not set
Username: not set
Password: not set
Server: not set
MMSC: not set
MMS proxy: not set
MMS port: not set
MCC: 216
MNC: 01
Authentication type: CHAP
APN type: default
APN protocol: IPv4[ Szerkesztve ]
-
sz.l
csendes tag
Sziasztok
Most került a kezembe ez a telefon, mint első okostelefon az életembe. Ez egy vadonat új darab, sosem volt használva. Hogyan tudom a simkártyám tartalmát láthatóvá tenni, ha rá kattintok a contakt gombra akkor csak nagy ürességet mutat. Elnézést ha túl silly a kérdés.
Köszönöm -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Valamiert nem akar mukodni az offline maps. Nem tudja bemerni a gps a helyzetemet, sportstrackerrel pl minden okes. Wifivel megy a maps is. Otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs