Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vornia
senior tag
válasz andris1602 #45491 üzenetére
Szia!
Sajna semmit nem találtam, és csak annyi történt hogy ráfrissítettem az RC1-re semmi,de semmi több..
Pl most van 8óra 27 perce töltőről lehúzva és..74%-on áll, a stati szerint ebből
Megjelenítés 35%
Telefon -tétlen 22 %szóval ennyi...hát ..vagy csak "be kell állnia" az aksinak?
-
baal-amiga
senior tag
-
M_AND_Ms
veterán
Egyszerűen az app tartalmazza az aktuális GPS assziszt adatokat (amit amúgy netről kérdezget le - gondolom, majd az app frissítésével fogja folyamatosan naprakészen tartja magát).
Ugyanezt játssza el a fényképezőm, amely amikor rákapcsolom a számítógépemre, azonnal azon keresztül frissíti a GPS adatait.Ezen adatok nélkül azért lassabb, mert mindent a műholdakról kell lekérdeznie, így viszont csak egy-két azonosító infót, amihez a saját kis adatbázisából már elő tudja keresni az adott műhold minden szükséges adatát.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Sommi
aktív tag
Fasterfix-et én is kipróbálom, mert nekem is kb 4 perc mire gps kapcsolat beáll. Ti milyen szervert választottatok az elején ? Ahogy néztem poland van a legközelebb hozzánk. Vagy csak simán europe ?
[ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok
Vennék egy telefont de van egy kis hibája...a töltőablak gumija az idő folyamán már kicsit megsérült.Ezt Garanciába cserélik vagy lehet hozzá kapni,ki lehet-e cserélni?
picit nagyobb kép[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
R19
senior tag
válasz baal-amiga #45502 üzenetére
baal-amiga: Örülök, hogy Neked is ilyen jól működik!
M_AND_Ms: Köszi az infót, így már érthető, hogy honnan nyeri az adatokat!
Sommi: A europe.pool.ntp.org szerverre állítottam, de Custom szerver-ként elvileg beállítható a hu.pool.ntp.org is, ezt még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
lesaux
veterán
Hú, gyerekek, nem tudom, mi állítódott el, de ha akármelyik home screenen arrább viszek egy ikont, akkor eltűnik. Ha létrehozok egy új parancsikont, az megmarad egész addig, amíg arrább nem próbálom húzni.
Ha lent azt a középső karikát nyomom meg, hogy egy programnak parancsikont gyártsak, pl. a Flightradarnak, megkeresem, megnyomom hosszan, kirakja az asztalra, de ahogy elengedem, eltűnik. -
tgtom
tag
Hello!
Tudja valaki, hogy mi a megoldás arra, hogy ha bluetooth-al telefonálok, akkor hívás után egyből inaktív legyen a kijelző? Mert nem zárja le, így meg volt hogy felhívott valakit a zsebemben... -
-
Sommi
aktív tag
Ez a gps fixelő kis app ez nálam is elég jónak bizonyult. Máskor mindig kb 4 perc volt mire jelet talált az igo. Most 1-2 perc alatt talál. Érden belül, az első után, már fél percen belül is. Volt már 6-7 másodperc is. Szóval köszi a tippet, elég hasznos !!
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
freeknight
őstag
Nekem nem igazán változott semmi a fasterfix-el.. . Habár észrevettem azt is, hogy 06. 27.-ei CM9 nightlyval elég rossz a GPS (ha megtalálta a pozíciómat, dobál össze-vissza, mintha egyszer itt, máskor ott lennék...). Kipróbálom majd más rommal is mindenképp!
-
Endorfin
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: A telefon nem enged belépni még a beállítások menübe sem.Ezenkívúl nem engedi használni a böngészőt,meg egy csomó mindent.Viszont az Index mobilos oldala símán fut.Inditáskor annyit ír ki,hogy "AL started", ezt régebben nem csinálta,akkor működött is minden.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
Szombó
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.Eltűnt a billentyűzáram,és a home gombnak megszűnt a funkciója.Nem reagál semmire.Most joe30 magyar romja van rajta.Mi lehet a baja,mit csináljak?Rakjam újra?Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Kbali
nagyúr
válasz Szombó #45524 üzenetére
Launchert nem cseréltél? Esetleg a mélyvízben hátha tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Sommi
aktív tag
válasz Szombó #45526 üzenetére
Nekem is volt ilyen egy rom felrakása után. Nem volt funkciója a home gombnak. Újra felraktam, nem oldotta meg. Szóval másik romot kellett tennem rá. Az tutira megoldja
Ha a wipe dalvik se orvosság akkor húzd újra, ha az sem akkor másik rom.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Sommi
aktív tag
Lehet, hogy lenne lehetőségem egy Iphone 4-re cserélni a defy-t. Maga a készülék jobban tetszik, és van benne valami minőségi elegancia, de ugyanakkor elég sznobság is.
Ettől függetlenül megérné leváltani a defy-t iphone 4-re ? Specifikációkat meg stb-t tekintve ?
Az a baj, hogy tartok tőle, hogy az Itunes meg a többi marhaság engem irtózatosan felbosszantana. Van esetleg itt olyan akinek volt szerencséje már iphonehoz és el tudná mondani milyen ios ?Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
freeknight
őstag
Ha meg tudsz barátkozni az iOS-sal, akkor szerintem mindenképp cseréld. Szebb kijelző, minőségibb anyaghasználat, jobb képeket és HD videót készít. A specifikáción nem érdemes vitatkozni, egy Apple eszköznél ez nem nyom olyan sokat a latban mint egy droidnál (de, hogy válaszoljak a kérdésre, hasonló hardverrel rendelkezik, mint a DEFY: 1 GHZ egymagos cpu, 512 MB ram, a grafikus gyorsító meg hirtelen nem jut eszembe )
És igen, az iTunes valszeg nagyon felbosszantana . Használtam egy idegig 4S-t, a kijelzője tényleg gyönyőrű, de minden más nem tetszett benne, pont az iOS miatt. Sok funkcióról lemondhatsz, ami van, az is foghíjas. Nincs főmenü, statusbar már igen , én nem tudtam google címtárral szinkronizálni, úgyhogy sim kártyán kellett a neveket költöztetni, ha már sim-kártya: microSIM-et is be kell majd szerezned. Azonkívül a jailbreaket kivéve lemondhatsz a mókolásról, pedig én kifejezetten szeretek romokat cserélni, próbálgatni. tehát ezeket negatívumokat kell megszoknod. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
-
Sommi
aktív tag
válasz freeknight #45529 üzenetére
Közben letettem róla, elolvasva egy részletes tesztet róla. Nincs rádió, micro sim, tokkal kell használni, hogy ne árnyékoljam az antennát, stb ...
Ha nagyon olcsón hozzájutnék, vagy nyernék egyet akkor talán. Hiába, az a rendszer sem tökéletes ...Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
VMatteo
őstag
Ma a Defy rajta volt a díszkútunkon és úgy csiszoltam le. A Defyt teljesen beborította a finom por, semmit se lehetett belőle látni. Behoztam, csap alatt lemostam, semmi baja, szép tiszta!
Tisztelet a Gépésznek!
-
törölt tag
-
gyuszmó
őstag
Vettem egy 16 gb c4 es kártyát
Leformáztam,de nem akarja felmásolni a cuccokat,hiba üzenettel kidob
Lefuttattam rajta egy tesztet is semmi error nincs rajtaötlet
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
böce
csendes tag
helló,
a zöld led állandóan ég, mi lehet a probléma.,hogy lehet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
feca
-
jolti05
őstag
Üdv mindenkinek
Láttam eBay-en Defy-hoz 3500mAh-ás extended aksit. Érdemes ilyesmibe beruházni?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
törölt tag
válasz jolti05 #45545 üzenetére
Nem trágya, de a dupla vastagsága és az ehhez alkalmazkodó hátlapja miatt elhízik tőle a telefonod, elveszti a víz- és porállóságát... Néhányan vettek már ilyet, nem jelezték, hogy hamar megadta volna magát az akksi, és úgy becsülték, hogy kb. 2800mAh-t tudhat, tehát annyit nem tud, mint amennyi rá van írva.
(#45546) hokins: Én úgy emlékszem, hogy olyan panaszt nem nagyon jeleztek, hogy hamar megadná magát, tehát a tartósságával talán nincs baj, pedig majdnem egy éve vették az első példányokat belőle. Vagy te emlékszel ilyen panaszokra is?
[ Szerkesztve ]
-
jolti05
őstag
Hm, azt nem sejtettem, hogy vastagabb.
Jobban ajánlanátok, hogy vegyek egy olyan szettet, ami két 1500mAh-ás aksit tartalmaz plusz egy dokkolót?
Mik a tapasztalatok ezzel?(köszönöm!)
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
törölt tag
válasz jolti05 #45549 üzenetére
Szerintem az jobb ötlet. Vagy csak simán egy tartalék akkut.
Egyébként persze, hogy vastagabb az emlegetett akku, mint az eredeti, hiszen az adott méretbe a mai technológiai szinten annyi kapacitást lehet belezsúfolni, mint amennyi a Defy+ 1700mAh-ja. Úgyhogy, ha eredeti méretű akksit látsz ennél nagyobb kapacitással, azt ne hidd el, az csak egyszerű átcímkézés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Posta, csomagküldés
- Filmvilág
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- SkyShowtime
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest