Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
válasz -Zola0808- #34299 üzenetére
a kör két nyilacskával a szinkronizálást jelenti...
felhasználói kézikönyv is csodákra képes
الغريبة في هذا الكوكب
-
-Zola0808-
tag
ott kerestem de nem találtam benne meg. hogy tudom kikapcsolni?
" A hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa!" (Hofi)
-
denorbi
tag
Sziasztok!
Lenne valakinek tippe hogy mért nem mehetnek nálam a 3D játékok?
Többel is próbálkoztam de vagy csak a Játék logójáig jutott és leállt, vagy letöltötte az adatokat és utána nem indultja: CM7 1.5 használok
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz -Zola0808- #34303 üzenetére
azt jelenti hogy épp az adataid, maileket szinkronizál. kapcsold le az adatforgalmat és nem lesz.
(#34304) denorbi: kérd vissza a pénzed akkor ha nem megy, mármint akitől megvásároltad a játékot.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
denorbi
tag
-
denorbi
tag
válasz Heimdallr75 #34307 üzenetére
CM7 1,5 használok próbáltam többel is. Most pl a NFS shift raktam fel utoljára. Addig eljutott hogy wifin letöltötte a fájljait de utána kilépet
-
denorbi
tag
válasz Heimdallr75 #34309 üzenetére
persze
-
-
Mauzes
addikt
Nem fogalmaztam elég pontosan.
Tehát a számítógépen az Android mappát osztottam meg hálózaton Win7 alatt, így az ES LAN-módban ezt látja, és látja a benne lévő mappákat. Ha letöltök egy XYZ mappát (amiben 1 apk fájl van) mondjuk a gépem Downloads mappájába, és onnan átrakom az Android mappába, akkor az ES frissítés után egyből látja az XYZ mappát, de nincs benne apk fájl, üresnek mutatja.
Ha nem az apk-t tartalmazó XYZ-t rakom át az Android mappába, hanem az XYZ-ben lévő apk-t másolom az Android-ba, akkor azt érdekes módon látja az ES.Egyszerűen nem értem, mert csakis akkor csinálja ezt, ha apk-t tartalmazó mappát másolok a megosztott mappámba, ha mondjuk jpg vagy mp3 van benne, akkor az ES-nek nem lesz vele semmi baja... Arra lennék kíváncsi, hogy nálad is így van-e.
Köszi!
-
chab7
addikt
válasz Mauzes #34313 üzenetére
Nálam nincs ilyen. Én egy Letöltések nevű mappát osztok meg és azt böngészem a telefonról. A Letöltéseken belül számtalanszor van még más mappa is (pl nekem kifejezetten van egy apk mappa is.)
Még eddig minden fájlt látott a telefon. Cm7 és walter féle romokkal is próbáltam, mindig jó.
Esetleg próbáld törölni az ES cache-t a programok kezelése részben.
Ez a módszer már sok mindent megoldott sok mindenkinek.
Nekem most a legújabb az volt, hogy a Defy+ romon az FM rádióban ha a presetből akartam csatornát választani FC-zett. Pedig megvolt ez a törlés is, meg recoveryben is a szokásos wipeok. Többször is. Most az előbb mégiscsak rápróbáltam még egy program data törlést, és jó lett
Vannak érdekességek. Ezennel a Defy+ romban már a headset értesítés ikon hiánya a legnagyobb bug.
Esetleg esetedben még a Win7 beállításait nézném meg. Én linuxot használok, tehát ez is különbség a kettőnk esetében.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy egy bluetooth headsetben bejövő híváskor hallani kellene-e a teló csörgését?? Vagy csak a telefonból szól a csengőhang?
Motorola HT820 stereo headset.
És esetleg milyen beállítástól függ hogy szóljon a csengőhang a fejhallgatóban is??A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
marcitp
őstag
válasz szabof1 #34315 üzenetére
Alarm Clock Tokiko Free
Én meg ezt szerettem volna felrakni, de nem megy, mintha a Defy nem lenne támogatott. Nem tudom installálni. Ötlet valakinek esetleg? Jó programjai vannak a fejlesztőnek, kíváncsi lettem volna rá, meg sok a poz. visszajelzése ennek is.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
fordmaster
tag
Haverral beszéltem nemrég, akinek szintén Defyje van, a beszélgetésben a + én vagyok - pedig ő.
+csá helyzet?
-nem sok. a Defym megkapta az első pofont az élettől...
+micsodát?
-ráborult egy pohár kóla...
+úúha... és mi baj lett? :S
-kólás lett a zsepi amivel megtörölgettem...Old Volkswagens never die... They just get lower. || OnePlus 5T ||
-
tombike
aktív tag
hogy tudom a nevjegyzekbe importalni a facebookot koszonom
-
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Szeretném húzni a procit, de előtte a rootlásnál SuperOneClick-et kell használni ugye? Gyári 2.2.2 van fent és a mélyvíz első hozzászólását olvasva akadtam erre a SOC-ra. -
tombike
aktív tag
nem ajanlja fel a szinkronizaciot megoldas?
-
ndlx
aktív tag
Üdv,
és erre a problémára valaki? tudom nem annyira izgató, mint az új romok, de talán volt már valakinek hasonló...
"Valaki észlelt-e már olyat, hogy egy 160 karaktert nem meghaladó SMS-t mégis több sms-ként küldött el. És nem volt benne ő/í/ű/ö/ü betűk, csak éáóú magánhangzók (régen a nokia arra volt érzékeny). GO SMS PRO-t használok."
kösz
-
ndlx
aktív tag
-
törölt tag
Gügye a betűket konvertáló szabvány, ezért az a félmegoldás működik, hogy bizonyos SMS appok képesek a magyar, jobbra dőlő ékezetekkel megírt szöveg ékezetes betűit balra dőlő ékezetűvé konvertálni akkor, amikor küldöd az SMS-t, - így tud működni az egy betű egy karakter elv a küldéskor. Többször volt erről szó mostanában, érdemes visszaolvasnod néhány napot.
-
Gemil
tag
-
MTomi
csendes tag
Sziasztok
Más is tapasztalt olyat, hogy néha használhatatlanra lassul a billentyűzet?
Vagy csak nagyon lassan reagál, vagy semennyire sem, majd észbe kap és amit addig bepötyögtem megjeleníti.
Lehet nem a billentyűzettel van a gond, de máshol nem tapasztalok ilyen szintű haldoklást.Froyo van rajta, 2.1 el nem emlékszem volt-e ilyen, szinte azonnal lecseréltem.
Ötlet?
Köszi
TomiElőző életemben sem hittem a reinkarnációban.
-
Wajk
addikt
1. Nyomj egy WipeCache-t Recovery-ben
2. vagy a Settings-ben töröld a billentyűzet cache-ét.
3. óder irány a market szedj le egy billentyűzetet és nézd meg azzal is lassul-e.
(ugyanis az is lehet, hogy a billen veszed észre, de nem az hanem másvalami lassítja a rendszert...)iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
szabof1
őstag
válasz kasaf1 #34339 üzenetére
Én már 2-3 hónapja használok a gyári mellett 2 Andida akksit és egy külső töltőt. Rotálom őket és mindig van velem egy töltött akksi, így sosem fogyok ki a szuflából.
Sajnos kb. 1-2 hete furcsa újraindulások és kikapcsolások jöttek elő (link1 és link2) és végül próbálgatások után arra jutottam, hogy az egyik Andidám kipurcant. Tegnap tesztből újra ki akartam próbálni, hogy visszajönnek-e az akksi hanyagolása óta nem jelentkező problémák és már nem is érzi a telefon. Azt hiszem ez kuka. (Persze szelektív! )
Csak azért írom, hogy ha valaki belefut ilyenbe és Andida van a telefonban, akkor gondoljon erre a lehetőségre is.
Egyébként nekem a két Andida hozta a gyári akksi tudását és más bajom nem volt velük.[ Szerkesztve ]
-
sec0nd
tag
Tudja valaki, hogy a Defy működik e a Nokia WH-701 fülhallgatójával?
Ti milyet használtok? Én "agybadugósat" szeretnék. -
azigazimoris
aktív tag
Szeretnék beruházni egy fekvő övtokra, de ami tetszik, az mágneszáras.
Használ valaki mágneses tokot? És ha igen, akkor nem jelentkezik a dokkoló érzékelő bekapcsolódása ?
Én ugyan tesztelgettem egy mágnessal, de úgy vettem észre, hogy csak a bal alsó sarok közelében érzékeny rá a telefon. A tok csatok pedig általában középtájon vagy a teló széle felé szoktak lenni, tehát gondolom nem okozhat gondot. Elvileg nem olyan izmos mágneseket használnak.
Kedvező tapasztalata valakinek ?Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
mira72
őstag
válasz azigazimoris #34344 üzenetére
Topic, jobb felső sarok " gyorskeresés itt" .. értelemszerűen beírod amire kíváncsi vagy...
Elég sok találat lesz, és nem jó hírekkel...(#34346) Heimdallr75 : gyorsabb voltam, de Te kedvesebb
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Heimdallr75
őstag
-
szabof1
őstag
válasz kasaf1 #34341 üzenetére
Az Andida nem tud többet, de legalább nem is rosszabb!
Ezt a tapasztalatomat egyébként már megírtam itt (vagy a Mélyvízben).
Csodák - úgy látszik - nincsennek. Olcsó, ezért nem bánkódtam, de azért az, hogy 2-3 hónap után beadja a kulcsot, már nálam is kezdi kiverni a biztosítékot.
Remélem, a másik Andidám még sokáig bírja.Most majd egy Defy+ akksit akarok venni. Remélem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz mira72 #34345 üzenetére
Kösz a tanítást :-) Olvastam a negatívumokat,ezért is lennék kíváncsi esetleges pozitív esetekre. Ezek szerint nem lesz.
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
chab7
addikt
válasz azigazimoris #34349 üzenetére
Nem is arról van szó, hanem - mint már erről is írtam egy szösszenetet itt - azért van a mágnesre induló cardock benne, mert a gyári autós tartójában azzal indul automatán a menü, ha beleteszed a telefont a tartóba.
Ha már kikísérletezted, hogy hol van benne ez a mágnes, akkor már csak egy olyan tokot kell aminek elég gyenge mágnese van ahhoz hogy bekapcsolja ezt a funkciót, és minél távolabb van a telefonban bemért mágnestől.
Bár lehet nincs ilyen, mert az nem fogná a tok fedelét.
Lényeg a lényeg, azért indul be az ilyen tokokban a cardock, mert a tokba téve azt hiszi a teló hogy autós tartóba tetted.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Kupon kunyeráló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest