Új hozzászólás Aktív témák

  • AnTigy

    tag

    válasz nortol #1850 üzenetére

    Kedves nortol!

    Rendes dolog, hogy a saját hostodon létrehoztál egy alternativ defy/defy+ fórumot. Bitosan meglehet találni hozzá a megfelelő funkciót is.
    De...... IMHO/SzVSz nem lenne szerencsés, ha a PH konkurrenciája akarna lenni, mert itt a Defy MÉLYVIZES guruk is olvassák a Defy+-os posztokat és nagyon sok segítséget kapunk tőlük. Az viszont algha elvárható, hogy a kedvünkért egy másik fórumot is figyelemmel kísérjenek. Hozzá tenném még, hogy ez idő szerint a PH olyan magasszintű supportot ad számos népszerű - és nem feltétlen igen drága pl. ZTE Bade - típusnak, amit a gyártók is elismeréssel emlegetnek, nem beszélve az XDA és MoDaCo fejlesztő csapatairól.
    Kérlek ne érts félre NEM a felajánlásod ELLEN ágálok, csak fontosnak tartanám, hogy az általad biztosított fórumhoz jól definiált extra szolgáltatást lenne jó hozzárendelni.
    Szeretném tovább ismételten jelezni, hogy amit írtam, az pusztán az én MAGÁNVÉLEMÉNYEM, ami az enyém és nem célom senki döntését befolyásolni. Mindössze ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem ebben a témában.

    [ Szerkesztve ]

    Minél többet megismersz, annál világosabbá válik milyen keveset is tudsz

Új hozzászólás Aktív témák