Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tzsolesz #22139 üzenetére
Valami linket tudsz adni hogy miről beszélünk? Mert így elég nehéz megmondani hogy hol akadsz el
Ha valóban mod, és nem csak egy pálya, akkor jellemzően le kell írják hogy melyik minecraft verzióval megy, azt a verziószámú mc-t kell a launcherből feltenni, majd feltelepíteni a szintén verzióra azonos forge-ot, elindítani a játékot, majd leállítani, és az automatikusan elkészült mod mappába betenni a .jar-t.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz tzsolesz #22139 üzenetére
Közben megnéztem az első hozzászólásban lévő EndyGaming videóját. Hát írtam jó sok hülyeséget. Mind1 legalább most már rálátok a játék lényegére. Bányászás, Építés, fejlődés, kreativitás, túlélés. Ettől függetlenül jöhetnek építőjellegű hozzászólások.
blackrulz:
Húhh, mindjárt megnézem hogy miket töltöttem le hozzá. Van 4 mentés mappa, meg egy Spongebob nevű jar file.
Ez az a mod. A többi az csak játékmentés, ahol a felhasználó, gondolom szépen megépítette a különleges vízalatti lakásokat, objektumokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest