Új hozzászólás Aktív témák

  • Geryson

    addikt

    Na megvan ez a rohadt dög, iszonyat meló volt hazavinni (nem kevésbé, anno vadul megtalálni). Szerencsémre visszamentem ahhoz a részhez, ahol találtam és ott volt 100 blokkon belül, ahogy elindultam azon az útvonalon, ahol anno meghaltam. Hát hazavinni sem volt gyenge, egy halált (szakadékot) éppen hogy megúsztam. Kb. 4.000 blokk volt a spawn pont (hú, de megörültem Black építménye látványának és az "emberek" fáklyáinak.

    Aztán beszálltam a minecartba és nyomás haza. A dög jött is, de az út 1/2-nél megállt, nem jött tovább, hiába vártam rá (lehet unloadolt az a chunk, annyival túlmentem). Minecarftba vissza, elindultam vissza, ott állt egy ponton. Kiugrottam, beugrott ő és száguldott úgy, hogy nem értem útól (ugye az üres minecartot útóléred, ezek szerint a mobosat nem). Basszus, gyalog vissza a spawnhoz, ott állt a cart, macska kivesz és irány gyalog az alagúton haza. Szerencsére így már nem volt semmi gond. Az egész út jó 5.500 blokk volt és közben sajnos farkast nem leltem, pedig gondoltam akkor már "vadászom" egyet. :(

    Ha újból építkeznék, tuti itt lenne a kéglim!

    Gomez, ezt meg Neked! Azt hiszem valami gond lehet a kéglidnél, mert a portalod környékén (a nether oldalon) van vagy kb. 200-300 malacember! :)

    Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák