Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz eventus #18811 üzenetére

    Igen, errol hallottam, meg meg az elado is emlitette, hogy az akksikijelzes pl. eleg hektikusan mukodik (pl. csak sajat toltovel lehet normalisan tolteni, 30% korul mar toltore kell tenni, mert gondol egyet es lemerul, stb.). Nincs bajom az 1-es varianssal, viszont ez a SoC az egyik oka, hogy szeretnem tudni konkretan mennyit volt hasznalva, milyen hosszu elettartamra szamithatok a telefonnal. Mert ha van benne 500 ora hivas, nagyobb a hibalehetoseg mint egy fel orat hasznalt cuccnal.
    Te sem tudod, egy HR nullazza az osszesitett hivas opciot a szervizmenuben?

    lugosi: nem, sajnos adasvetelit nem irtunk, viszont szerintem azzal se adnanak ki adatot (letiltott telefon eseten se adnak ki infot a tartozasrol egy adasveteli papirral). En az adasvetelinek semmi ertelmet nem latom, mac bizonyitani tudom vele hogy nem lopott.
    Na mindegy. 25 penzt ezzel a par kis szepseghibaval mindenkepp megert. Most felneztem 1-2 oldalra, ugyanazokkal a feltetelekkel mint az enyem vettem, van aki egesz pofatlan modon 40-ert kinalja. 25-ert ez szerintem teljesen korrekt vetel volt (1-2 karc az egesz telefonon, az akksi a forumok es tesztek alapjan ugy birja mint az uj, minden funkcioja tokeletesen mukodik, full tartozekos, hozza tartozo dobozos).
    Mar csak tokot kene ra talalnom. :)

    [ Szerkesztve ]

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák