Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Xbox Series X|S
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Horizon: Zero Dawn
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Tiszta szerencse, hogy be vannak zárva egy szigetre.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
tlac
nagyúr
és az évfordulón sem akarnak sikeresek lenni?
-
GodGamer5
addikt
Szerencse, hogy még megvan az eredeti Game Gear-em és nem vagyok ezekre a kis fosokra korlátozva. Az még poén, hogy kicsi, de ennyi játékkal vicc kategória. Egyszerűen nem értem miért nem lehet kiadni egy fullos játékpakkal az egészet, -akár több színben is.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
törölt tag
Nintendo régebben szintén adott ki apró méretű Gameboy Mini Classic Games kvarcjátékokat. A teljesség igénye nélkül pár ilyen játék:
Super Mario és Donkey Kong Junior, a Mario’s Cement Factory és az Octopus.
Az eredeti marad az igazi játékélmény...
Azért ez igy sem lenne rossz, de a Nintendo ehez képest olcsóbban elérhető volt.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Micsoda szerencse, hogy extra 50 USDért adnak hozzá nagyítót is! És fizetik majd a szemüveget is, amikor szétmegy a szemem tőle?
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
carl18
addikt
Ha utánam dobnák se kéne, 4 játékkal 50 dolcsiért? A hülyének pont hogy megéri de másnak nem. 1,5 colos kijelző 4 játék.... Erre vágytak az emberek 2020-ban.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
félisten
na ki sokkalja még mindig a Nitendo Switch mini 199 dolláros árát :?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Plague666
tag
Agyam eldobom komolyan, hogy gyerekkorom egyik nagy kedvencét, a nyálcsorgatva figyelt árkád gépek egyik sztárját, az outrunt erre a vitrintöltelékre ráteszik, a mega drive minire pedig nem. Jó tudom utóbbi hekkelhető meg minden, de na.
-
koby11h
őstag
Ebben nagyon benne van a retro faktor. Mivel mindegyiken más-más játék van így messziről bűzlik, hogy gyűjthetőnek tervezték... Náluk talán még lehet is forgalma, de értelmesebb vidéken szerintem kizárt.
Egyébként igen, 10-ből 10 szemüveg forgalmazó ezt ajánlja!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
joey04
titán
szent szar...
-
arty
veterán
az ázsiain volt Outrun 2019! (ráadásul ahoz 6 gombos a kontroller)
egyébként meg abszolut igazad van... a szviccseseken kívül a szega lesz*rja a "rajongóit", 60. évforduló ide vagy oda (ez az apró kacat zéró használati értékkel bír, márpedig tippre van aki azért játszana is a segajátékkal, amit megvesz...)
komolyan, mintha nem akarnának pénzt keresni... 5 évente kihozzák a szokásos megadrive kollekciót és várják a csodát... (igen, szerintem a minikonzoljuk is felért egy arculcsapással: összevissza játékkínálat, kontrollermizéria, az emulátor is kicsit meh' volt...)
persze nagy kérdés, hogy vajon egy system32/model2-3 emulátoros gyűjtemény visszahozná-e az árát, azokután hogy így leépítették a brandjüket... nademajd az epic kliens exkluziv, ingyentotalwar megmenti őket!
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
addikt
Már nem azért, de ki a fene akar 2020-ban ilyen kis képernyőn játszani? Lehet először egyedi ötletnek tűnik meg minden, de szerintem 15 perc után raknám azonnal félre és lőném fel inkább a telefonomon a Playstoreot meg a Sega emulátort.
Egyébként meg a Nintendo ellen ennek (újra) esélye sincs. Ez egy pénzlehúzás a SEGAtól, semmi más.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Armagedown
őstag
15 dollárért már használható NES játékokat futtató kézikonzolt lehet rendelni az Aliról, akár több 100 játékkal.
Egérmozi rajongóknak viszont kötelező darab[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Tetsuo
őstag
Ez nagyobb poén szerintem.
-
Padree
senior tag
Termeljünk még több ipari hulladékot!
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
jerry311
nagyúr
Már a Retropie-os GameBoy utánzat is fájdalmasan kicsi. Legalábbis nekem. Ezek meg...
-
ElEvEn11
senior tag
A nagyítós opción nagyon vigyorogtam. ...és tudom, hogy imádni fogják a japánok.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
ElEvEn11
senior tag
Mennyire rühelltem, amikor az összes MDF-piacon ezt akarták letolni a torkodon "komoly kvarcjáték" néven. Meg, hogy több száz játék. Hja.... Ez nekem még a nosztaligából is a legalja, bocs. Akkoriban a C64 és az Amiga mellett ez inkább volt a közröhej közöttünk, ősgamerek között. Az összes haverom, aki nem volt képes egy Run parancsot, vagy egy Kickstart-ot felfogni és kezelni, ezzel jött, hogy ez milyen jó, meg hordozható stb. Azóta is ott maradtak, ezen a szinten a számítástechnikával kb.
-
K0vasz
aktív tag
szerintem poén, ilyen kulcstartó+mini kézi konzol pár működő játékkal egyben, dehát ennyi pénzt nyilván nem adnék ki érte
-
-
lenoma
aktív tag
Ekkora kijelző ráfért volna egy karórára és úgy poén lenne, természetesen az összes játékkal egyben 99 USD árban több színben és angol nyelven. Hülyére keresnék vele magukat.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Én gyűjtő vagyok, de ezt a terméket a "Game Gear" és a játékosok megcsúfolásának tartom.
A "SEGA Genesis (MD) Mini" méltó tisztelgés az alapjául szolgáló régi konzol előtt.
A "Game Gear" is megérdemelt volna egy hasonlót! Az új technológia (beépített aksi, USB töltés) adja a lehetőséget ehhez... erre a SEGA előáll egy ilyen semmire nem jó aprósággal.
Pedig egy eredeti méretű, ~40-50 játékkal együtt adott "Game Gear remake" igazán frappáns lett volna. Azt még biztosan sokan meg is vásárolnák."Aquila non captat muscas."
-
félisten
Lite, bocsánat
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Solten
őstag
Saor Alba
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tetszik, várom továbbra is inkább a kurblis Playdate-et.
Live-Die-Respawn
-
veterán
Ha április elsején olvasom elhiszem ez egy jó vicc, de most június van és nem vicc.Egy ekkora kijelzö gyakorlatilag semmire se jó, érthetetlen.
duree54
-
Silεncε
őstag
250$ dollár a 4 db Így a Switch Lite-om nem is tűnik olyan rossz befektetésnek...
Szerk: látom, vótmá'
[ Szerkesztve ]
-
ElEvEn11
senior tag
Hát a 48-ról nekem se csak a Szabadságharc jut már eszembe idén.
#34 Zsébernardo
Ez is pont annyira japán akkor, amennyire elsőre gondoltam, de ettől még nagyon vicces számomra.[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
Nekem is itt van egy a fiókban, még gyerekkoromból. Nem sokkal ezelőttig még működött is, aztán most költözéskor a kezembe került és fájdalmasan ismertem fel hogy már nem megy
Ha kiadták volna azt újra ahogy mondod, abban a méretben, kijelzővel, ilyesmi én vettem volna egyet kitölteni a nosztalgiát.
Telefonomon most is sonic egyes részei meg Kid Cameleon van. Kézikonzolra tökéletes címek
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
ceia
őstag
A japánok ezt el fogják kapkodni. Nagy elektronika imádók, imádják a kicsi dolgokat, kütyüket, a retrót, nagy bennük a nemzeti büszkeség és pénzük is van bőven. Náluk ez szinte folklór cucc. Ott a mulatós az, ha videójáték zenéket ad elő egy együttes. I my moko
it's more fun to compute
-
Teasüti
nagyúr
Úgy tűnik felvárásárolták a 1"-os kínai OLED kijelzőket ami nem kell a kutyának se, aláraktak vmi legolcsóbb szar mikrokontrollert pár KB memóriával, fröccsöntöttek hozzá egy csini kis házikót és árulják 50 dollárért. Végülis igazuk van.
-
törölt tag
Globális szinten ezt teszi a HMD a Nokia telefonokkal. Kinai handheld konzolok nagy részében szintén faék egyszerűségű SOC van, amit a PSX és a N64 emuláció erősen megfektet. Lehetőség szerint ez a SEGA Game Gear Mini konzol nem sűrűn fog nálunk megjelenni, ami talán nem is olyan nagy kár.
2-4magos, 1GB RAM kinai handheld konzol fogja az érdeklődésemet felkelteni, ha ezt majd 80$-os árban megkapjuk. Q400, Retroid Pocket vagy RetroPi konzolok...
Vagy a Nintendo végre rászánhatná magát a N64 Mini konzolra, ha már a Hyperkin szépen kitaposta az ősvényt a számára.[ Szerkesztve ]
-
c64fanhun
tag
Most én vagyok a hülye matekból, vagy tényleg 50 dollárral drágább ha a 4-et egyben szeretném? Vagy 50 dodó az a nagyító szerűség is?
50 dollárért (jó esetleg picit több) inkább keresnék egy használt kis raspberry pi-t kijelzővel a régebbi generációval, ehhez szigszalaggal egy powerbank, aztán akár netezni is tudnék ha mazochista lennék.
Ötletnek alapvetően nem lenne rossz, de akkor 4 szín, és mindegyikre 30 játék minimum. Akkor már picit reálisabb lenne az ár (mondom picikét), mert mégiscsak a Sega adja ki, és nem egy aliexpresses cég... -
Cooper911
senior tag
Hú bázz. Ezt a hisztit, hogy kinek kell ilyen grafika 2020-ban. Hát kinek kellett ilyen grafika 19-ben amikor kijött a C64 mini? Sokaknak. Ugyanezt a retro mini hullámot lovagolják meg. Nyilván azért csak japánban jön, mert ott a legtöbb gyereknek volt, itt meg azt sem tudták, hogy eszik e vagy isszák.
Igen lehetne rajta több játék, de akkor csak egyet venne mindenki, a japók meg szeretnek gyüjtögetni. Meg lehet ez a kis hardver nem is tudna többet. Mondjuk a nagyitót tényleg adhatnák ajándékba vagy max 5$ al többért.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Crus
őstag
Nem is értem mit csodálkoztak, amikor az amcsik atomot dobtak rájuk. De ahogy látom, csak tovább mutálódtak a színtiszta őrületre hajlamosító génjeik. Béka söreikre.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
ElEvEn11
senior tag
Igen-igen, gratulálok! Ezt a demagóg szart hol lehet megtanulni? Csak hogy tudjam merre ne menjek a büdös életben.
Csak, hogy értsed is, amit írtál:
Van japán ismerősöd?
Beszélgettél valaha japán emberrel?
Voltál japánban valaha?
Ismered legalább a felszínesnél kicsikével jobban a japán kultúrát?
Ismered a japán popkultúra sajátságait és hogy miért alakult olyanra amilyen?Olyan szép, amikor valakiből ilyen tisztán felbuggyan az előítélet és/vagy gyűlölet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest