Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nem vicc. Tudod hány droidos készülékem indult újra magától? Kettő. Navon M400, akksi gondjai voltak (ki kellett támasztani) és Voda Smárt 3 Mini: ha beletekertem ebbe a fórumba, lefagyott a telefon, de csak első belegörgetésnél. Ez a kettő már rég nincs meg.
Vannak alsó-, közép- és felső kategóriás droidosaim, egyik sem indult soha újra és nem is fagytak le (a fenti kettő kivétel). Pláne magától nem. Nos, a WP készülékeim viszont igen. Ráadásul csak úgy maguktól, az asztalra letéve rebootoltak. (Tehát nem app hiba, nem akksi gond.)
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Tessék, itt a bizonyíték...
(#351) janeszgol: +1 összes WP felhasználó ismerősöm erre panaszkodik. Láttam is már 640-est SMS írás közben reboot-olni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
janeszgol
félisten
Bizony. Oké hozzá tenném, hogy a WP is az utóbbi kb egy évben csinálja ezt. Máig sem értem, mi történhetett.
A 640 jó volt a tavaszi, nyitó WP 8.1 GDR2-vel. Kivettem a dobozból, bekapcsoltam, elkezdtem beállítani, majd reboot. Nem baj. Bootolás után további beállításokat csináltam, majd fel a netre és reboot. Mivel az újra indulásokra háklis vagyok, mérges lettem. (Egy telefon maximum egyszer indulhat újra az irányításom nélkül.)Aztán a frissítésekkel ezt javították, legalábbis nálam nem indult újra (viszont bugos lett), majd decemberben eladtam. Amúgy hardveresen imádtam a 640-et. Androiddal BEST BUY lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hagyjad már ezt a régi és egyben hülye videót! Most tényleg nem akarom védeni a 950 XL-t, nem azért, mert van olyan is a családban, de amikor ez a videó készült, akkor olyan kicseszett bugos volt a rendszer még (most sem tökéletes), de azóta rengeteget optimalizálták.
A páromnak 6s plus van és még mindig kenterbe veri gyorsaságban az összeset, de ekkora eltérések már koránt sincsenek.
Ettől függetlenül az IOS és a 6s plus a rondasága ellenére is, "körberöhög mindenkit körülötte" még mindig! Az S7-et is, ami hetente egyszer újraindul csak úgy. Három hete van meg, de ez valami kiakasztó! -
kondás
tag
Kijön egy új Windows telefon cikk, mindig jönnek az android hívők szidalmazni .
Ezért várni kell pár napot amíg megunják és eltűnnek, utána csak a készülék igazi barátai maradnak itt -
Dalai Láma
őstag
Ez az újraindulás dolog és Win vs. android elég szubjektív. Nekem a 7.8-asom (ami 10 szempontjából nagyon nem releváns) atomstabil. Androidból jóval több van a közelemben, ezért arról sokkal többet is hallom, hogy szarakodik, nem lehet hívást felvenni, nem reagál, stb. Ezek persze egyedi esetek, 3 ilyenből nem vonnék le messzemenő következtetést.
iOS-en is láttam már olyat, hogy nem működött a képernyő feloldás, újra kellett indítani.
És itt az is belejátszik, hogy a több, mint 2 hónapja kiadott win10 mobile még nem volt elég stabil, és az akkor olvasottakat/látottakat az ember megjegyzi, és ma hiába jobb, sokakban ugyanaz a kép él. Androidról dettó.
Nehéz így ojektív véleméynt alkotni, az biztos.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
janeszgol
félisten
válasz Lacielvtárs #358 üzenetére
Csak vicceltem, nehogy valaki komolyan vegye.
Amint megbízható lesz a WP (fagyás, restart nélkül újra használható, apphiány nem érdekel engem), veszek is egy Lumiat.
-
A Zéé
addikt
válasz janeszgol #360 üzenetére
nekem 3 éve van WP-s telefonom, az 520 csinált egyedül párszor random újraindulást, de ott az akksi volt a hisztis. Befagyogatni néha szokott mindegyik, de általában mindig a Messenger appnál. Akksi kiszedős lefagyást a 620 produkált egyedül, még a GDR1 előtt 1x-2x.
A 650 ugyan csak egy hete van meg, és én nem vagyok power user, de eddig ennél se volt random újraindulásom. Egyszer állt be az Áruház, amikor 98 appot állt neki frissíteni, de akkor se kellett kiszedni az akksit, úgy hagytam, had kínlódjon egy kicsit, és egy 5 perc után helyreállt. Tegnap egyszer újraindítottam, mert a visszanyíl hosszan nyomkodásánál dadogott amikor "ki akartam dobni" a nem kellő appokat. De ennyi.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A 650 ugyan csak egy hete van meg, és én nem vagyok power user, de eddig ennél se volt random újraindulásom.
Nálam sem volt újraindulás, fürgén teszi a dolgát, ugyan néha elgondolkozik, ha több mindent akarok megnyitni, de ilyen volt a 640 is, annál meg gyorsabb érezhetően w10 alatt, majd fél évig volt olyan is, tehát van hasonlítási alapom, ha már ahhoz kell(ene) viszonyítani.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
csongi
veterán
Mondjuk már ki az igazat! Ez a rendszer is csak addig tűnik stabilnak, amíg telefonként használjuk, amint okos készülékként kezdjük nyüstölni bugok halmaza instabil fertő lesz. Felesleges a hájpolás a szépítés, mennyire simán megy egy kis hardveren, mert nem igaz. Szenved, töltöget futkároznak kis pöttyök, de ettől nem lesz szépen futó rendszer. Ez egy ön hitegetés csupán.
Navigálni kell vele, mobilnet használni telefonálni folyamatosan, és nyitva lenni pár alkalmazásnak Viber, messenger, és máris össze foss@ magát az egész. Ennyi, ez kevés 2016-ba. Ennyi pénzért meg a totális felejtős kategória.
Ha annyira egyszerű rendszer kell, akkor egy fapad alap droid egy hulladéknak nevezett MTK SOC-vel sokkal jobb választás. Ez a vonat elment, és a gödörből sokkal nehezebb kitolni, viszont sokkal nagyobb dicsőség ha sikerül, bár az elmúlt egy év alatt mutatott dolgok, nem abban erősítenek meg, hogy sikerülni fog. Volt már ilyen a Samunak a BAdába tört bele a foga. Ez van,...[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Csak abból indultam ki, hogy nekem az M7, ami 2 éves soha az életben nem fagyott le, pláne nem indult újra. 3000 órás uptime-om volt rajta egészen tegnapig, amíg is enyhén illuminált állapotom miatt szegénykém csutkára merült. Szóval, ha egy régi, 2 éves telefon képes 3000 órát futni mindenféle hülye hiba nélkül, akkor egy 2016-os elég komoly csúcsmodellről nem tudom elhinni, hogy egy hetet nem képes működni.
-
kenwood
veterán
Neked olyat nem csinalt,hogy :
jon az eresites messenger uzirol, rakattintasz a fokepernyon a messenger csempere,4-5 masodperc loading, ezutan betolt a messenger,de meg az elozo uzenet lathatob az adott szemelynel ,majd 4-5 masodperc utan betolti azt az uzit is,amirol az ertesites jott?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
FoLey-v
addikt
Azt megszeretném kérdezni,hogy majd telekomnál is megfog jelenni ez a készülék?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
no more
veterán
-
scbb
tag
válasz Gyurekkk #338 üzenetére
Én magát a tokozást nem értem, ezek fogyóeszközök. Ha csak nem valami extrém helyen melózik az emberek teljesen felesleges tokozni, ezek a telefonok max 2 évre vannak tervezve azután kuka. Aki ilyen szupermódon vigyáz valami cuccára, mindig az jut eszembe, hogy kb fele ekkora értékűt kellet volna vennie. Igaz ez telefonra kocsira laptopra. Ezek vannak az emberért nem mi értük.
nincsbéhúsz és szarazakksi
-
szupermacs
veterán
válasz Dalai Láma #320 üzenetére
Nagyon sok dologban különbözhetnek, de mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy melyiket választja.
Én droidon voltam mindig, mert vannak alkalmazásaim amiket megvásároltam és voltak, amiket amazon áruházon keresztül ingyen meg tudtam szerezni.
HERE maps szerencsére van droidra is, de az iGo Szülinapp ingyenessé tételekor már nem volt rá szükségem.
Mindkét rendszerre vannak office programok, MS és altenratív megoldások is, ami csak kell.
Igazából neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél. Sajnos sok droidos telefon már a kiadás után nem nagyon kap frissítéseket, tehát maradnak azon a verzión, amin kiadták őket.
Viszont azt is fontos megnézni, hogy melyik gyártónál milyen plusz funkciókat tettek bele szoftveresen extraként. 4.4-en kevesebb funkció volt stock változatban, mint a Samu TouchWiz-ében.Én 50K-ért vettem egy Galaxy S3 Neot, de gondolkozom, hogy majd ha olcsóbban lehet ezt kapni, akkor ki kéne mellé próbálni. 640 is tetszik nekem.
Azt viszont nem tudom, hogy van-e valamilyen cast kütyü WP-hez is amivel ki lehetne lőni a telefon képernyőjét és tartalmát a TV-re, vagy pedig nincs. Droidnak ott a Chromecast és haverjai.
(#372) scbb: Egy tokban tartott, aránylag teljesen karcmentes telefonért többet kérhetsz el használtan, mint egy olyat, amin azért le van kopva a hátlap/oldala. Nem? Én mindig tokban tartom a telefonjaimat, az első okostelefonom volt amit nem hordtam abban. Meg is lett az eredménye, olyan karcos volt a hátlap, hogy nem igaz. Pedig én is szívesebben veszem kézbe tok nélkül a telefont, mert kisebb és kényelmesebb. Így lettek ugye megtervezve, de vannak helyzetek, amikor a földre kell letennem és le is ejthetem. Egy szilikon tokban kisebb eséllyel lesz pókhálós a kijelző, ha pottyan a betonra. Az megy ugye a pénztárcának is csak jó, ha nem 40K-t kell kifizetni, csak 2-3K-t egy szilikon tokra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nálam az utóbbi időben olyat csinált a 920 hogy miután PC-n beszélgettem valakivel FB-on órákkal később randomra elkezdte jelezni a telefon hogy új FB üzenetem jött amik természetesen az előbb említett jóval korábbi üzenetek voltak.
De ez csak az elmúlt pár hétben néha fordult elő vele. Amúgy nagyon stabil volt a telefon WP8-cal én szerettem, meg is tartom amolyan tartaléknak.Més que un club!
-
szupermacs
veterán
válasz Napfénysüti #375 üzenetére
Ez nem a FB app hibája? Nálam is csinált ilyeneket régebben, most meg nem sorrendben szokta néha mutatni és elküldeni az üzeneteket, hanem ahogy kedve van. Néha többször is ugyan azt.
-
kenwood
veterán
En havonta egyszer leejtem a telomat.
Ha nem tokban hordanam,akkor fel ev utan tobb helyen is karcos,horpadt lenne.
Erdemes megnezni a hasznalt telo hirdeteseket,nemelyiket meg a kukamba sem lennek hajlando beledobni,ugy le van harcolva.
Vannak igenytelen emberek,akiknek belefer,hogy nem makulatlan a telefonjuk kulseje,de en nem tartozom kozejuk.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
scbb
tag
válasz szupermacs #373 üzenetére
Értem én, de ez annyira elenyésző összeg, hogy ezért én nem szarakodnék 2 évig valami vastag tokkal. Tegyük fel használsz egy Lumia 650-et. Az általam használt előfizetéssel megkapom 25e hufért mondjuk. ansználom 2 évig tokkal , vigyázok rá patika állapotban van. 2 év múlva mennyiért tudom így eladni? kb 12 e forintért? ha karcos, akkor mennyiért 8?
[ Szerkesztve ]
nincsbéhúsz és szarazakksi
-
szupermacs
veterán
Én sem szeretem a tokokat, de annál jobban nem szeretem a kezemben fogni a karcos/törött kijelzős telefont.
Régebbi telefonom is leejtettem és az alsó részén oldalt végigrepedt a műanyag. Rossz volt ránézni és féltem, hogy teljesen le fog törni. Tokban volt pedig, de nem akartam szenvedni a szervizzel, vagy azzal, hogy kínából rendelek hozzá alkatrészt és keresek valakit a fórumon, aki segít kicserélni.
Sajnos a Samum zongoralakk hátlapja meg olyan kegyetlen mód gyűjti az ujjlenyomatokat és a karcokat, hogy nem igaz. Nyáron meg csúszik is a felülete miatt. A tokom matt hátlapi része meg ad neki fogást, a gumis oldalsó szintén jobban tapad a kezemhez.
Próbálom magam sokszor meggyőzni, hogy nem kell nekem a tok, van biztosítás a telefonra, bármikor kicserélik az egészet ha kell, de sajnos sokat utazok és olyan helyeken dolgozok, hogy féltem így is. -
nagyúr
válasz szupermacs #376 üzenetére
De valószínűleg azé lesz, más furcsaságot is művel ez az app.
A rendszerrel sose volt bajom nem véletlen hogy jópár évig kitartottam a WP mellett sőt többeknek ajánlottam is a környezetemben.Més que un club!
-
BobTail
őstag
-
szupermacs
veterán
válasz Napfénysüti #380 üzenetére
Én is váltottam volna rá, ha minden megvásárolt droidos appom elérhető lenne WP-n is amiket használtam.
Sajnos kevesebb van WP-n és nem akarok újra pénzt kiadni értük.Ha már itt tartunk akkor nekem a FxOS is bejött még, csak sajnos ott sem nagyon támogatják a legtöbb telefont (Alcatel Magyarország). Mondjuk az kifejezetten csak böngészésre, e-mailezésre és telefonálásra, üzetnetek küldésére, multimédiára jó. Appok sajnos nincsenek, mindent böngészőben kell elintézni. Ha van rá lehetőség.
-
zolya1973
aktív tag
Nem tudjátok,hogy a blokkolás és szűrést miként lehet beállítani?Nincs ikonja se.Számokat se tudok beleszerkeszteni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
2016-os elég komoly csúcsmodellről nem tudom elhinni, hogy egy hetet nem képes működni.
Hogy a rendszer nem elég optimalizált, mint általában? nem olyan rég cseréltem erre a note 5-öt, két update kellett hozzá, hogy normálisan működjön, de mindegy, az előbb kapott egy FR-t.
Új telefonként lassan belaktam, ha nem fordul elő többet, akkor nyilván valami nagyon "beakadt" a háttérben...
Majd kiderül... -
Gyurekkk
csendes tag
Kénytelen voltam tokozni, mert nagyon csúszik a hátlap. Kb. egy hét alatt kinyírnám, akkor már inkább a tok. Ha két évente veszek egy tokot az még mindig olcsóbb mint havonta egy új teló. A kijelzőt pedig szintén érdemes védeni. A másfél éves S4-em gg kijelzőjét nem védtem, szép mikro karcos is lett .. Majd eladásnál is sokat számít ha szép állapotú.
-
no more
veterán
Hát... nem kell rá vírusirtó (nincs vírus telefonra), task killer, memória "optimalizáló" appok, meg battery manager meg a jó isten tudja, milyen hülyeségek léteznek még! Ezek mind kamu appok és igazából tönkreteszik a rendszert, nem pedig segítenek bármit is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a sok okosság, csak úgy süt ki a fejedből!
És ki az lófütyi írt neked ilyeneket, hogy van ilyen rajta? Szállj már le a témáról, mert a diliházba jutsz emiatt. Nem mindegy neked, hogy működik más telefonja? Nem a te problémád, én meg nem ma kezdtem, majd megoldódik, ha meg nem, visszaküldöm a g...be.[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Olyan vagy, mint valami hisztis óvodás... Egyáltalán nem kioktatni akartalak, csak jótanács volt, mivel az Androidos hibák 99%-a a felhasználó faszsága, és nagy részben az olyan appok miatt történnek, amiket felsoroltam. De, akkor szenvedj vele.
-
A Zéé
addikt
a hőkezelt üveg amúgy miben több, jobb, mint a sima fólia? Én is néztem az üveget is, de végül maradtam a fóliánál az ára miatt. 2k volt 2 fólia, az üveg duplája lett volna.
Valami kemény tok is kellene, mert néha járok olyan helyeken (építkezés), ahol félteném a külsejét. Öcsémnek van az iPhonejára ilyen nagyon vékony, kb 1 millis felpattintható átlátszó kemény bigyó, olyant én is lőnék, ha találnék.
Just a simple Lineman...
-
shteer
titán
elnyeli egy ütés energiáját, tehát bizonyos kereteken belül az üvegfólia törik a digitizer/kijelző helyett. csájnából olcsó, a jobb minőségű is megvan 500Ft-ból és többször megmentheti a telefonodat egy drága szerviztől
ha törik, lekapod a pókhálósat és felteszel egy újat - szerintem felhelyezni is egyszerűbb mint a fóliát
mindemellett a gyári üveg érintés-érzetét adja, sokkal kényelmesebb mint egy műanyag fólia tapintása. karcállóbb is.
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
A Zéé
addikt
kicsit olvasgattam csak utána, de mindenhol azt írták, hogy az olcsó kínai az vacak, azt nem éri meg, nekem meg elég gyorsan kellett valami, így német fóliát vettem. Erre is azt írja, hogy ütésálló, bár nem akarom kipróbálni Érintésre egész kellemes amúgy ez is, érzésre jobb, mint a kínaiak.
De ha ez csere érett lesz, akkor lehet, hogy egy üvegre cserélemJust a simple Lineman...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Valahol leírtam már, hogy a 9H keménységű edzett üveg és a silány közt mi a különbség.
Fogod a szikét és erősebben belehúzol többször az üvegfóliára, ha az minőségi, akkor azon mikroszkóppal sem fogsz találni karcot. ha viszont karcos lesz, akkor le is szedheted, mert feleslegesen van rajta és egy leejtésnél semmit nem fog védeni. -
zsozsa74
őstag
válasz tomboy0013 #11 üzenetére
Pontosan így érzem én is. Ez alapján a teszt alapján biztosan nem vettem volna meg, azonban megnéztem több külföldi tesztet is, ahol egyáltalán nem húzták le és az azért biztató volt. Tudtam, hogy nem egy erőgép, de nem is akartam azt. Viszont jó ránézni, gyönyörű a kijelző, könnyű. Meglepően jó az aksi, pontosabban az energiakezelése. A fényképező is elég jó. Nyilván ha van fény, de ha nincs, akkor a mobilok úgyis elvéreznek. Van egy két bug a rendszerben, de a frissítések elég sűrűn jönnek. Együtt lehet velük élni. Nekem a legfőbb bajom, hogy fullos Chrome nincs rá (feltehetően érthető okokból nem is lesz), az Edge-t meg asztalin nem szeretem, de itt mobilon jól hasít. Csak így ugye nincs egy egységes környezet.. De ettől függetlenül is csak ajánlani tudom. Nekem ez az első 5 colos telóm, mindig a kisebbet preferáltam, lévén, hogy nincs péklapát méretű kezem, de egész jól elvagyok vele.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsozsa74 #398 üzenetére
Pontos megfogalmazás, a teszt alapján én sem vettem volna meg, de nekem már szinte megjelenése napján megvolt és egyáltalán nem bántam meg, imádom ezt a telefont, pedig vannak ennél drágább telók is a családban.
Ergo ez a teszt semmit nem ér. És egyáltalán nem értek egyet vele, pedig mindig sokat adtam az MA tesztekre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések