Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Nooeca #15332 üzenetére

    Nem tudom eldönteni, hogy ez most megerősítés, vagy ellenérv akarna lenni Mtomi-nak.
    Ezek szerint, mint maga az okos telefon megnevezés nálad vajmi keveset van (ki)használva, de ez szubjektív, kinek mire kell egy smartphone megnevezésű készülék.

    Ehhez kapcsolódik az is, ha kihasználnád rendesen, úgy lemerülne nem egész 1 nap alatt, hogy öröm lenne nézni.
    Ha feltöltöm a telefont teljesen, majd bekapcsolom a repülő üzemmódot és bekúrom a vitrinbe, majd le is zárom, akár 10 napot, vagy többet is vígan elmegy!
    Az okostelefon része az, hogy otthon/irodában PC-vel kommunikáljanak egymással és ez így is van rendjén, ezért okostelefon. Ami miatt muszáj menni a wifi-nek, BT-nek és minden olyan funkciónak, amivel a kettő hatásosan tud együtt dolgozni. Hiszen ez a MS bullshit szövege is, de egyelőre nem igazán működik. Az okos rélsze meg nem az, hogy van rajta viber, meg skype/face, mert manapság ezt egy ótvar nyomógombos hulladékba is belerakják.

    Ha te csak arra használod a telefont, hogy otthon néha beszélsz rajta (minden más kilőve, ahogy írod, mert felesleges), máshol meg egy kis net, fotó, zenehallgatás, akkor talán nem kellene azt hangoztatni, hogy Nálad akár 3 napot is elmegy, jah csak épp használva nincs a készülék...
    Mtomi, nagyon is jól látja, ha IGAZÁN használva van a készülék, estére megdöglik, de még előbb is, ha sokat pofázom rajta közben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák