Új hozzászólás Aktív témák

  • Sweet Lou 6

    addikt

    Kis info annak, akinek független készüléke van, mégsem ajánlja fel a frissítést win10-re (UK illetve PL Country Variant Lumia 640), wincentral fórumról:

    For those with a 640, the 640 is awaiting carrier certification of a firmware change related IMS registration over wifi. Although the problem really only impacts T-Mobile and EE the change impacts VoLTE and therefore has to go to the carriers for certification. The carriers have had this fix since early Feb according to the thread over at MS, but the fix hasn't even been pushed to the insiders yet so don't hold your breath.

    Szóval hiába kártyafüggetlen a készülék, mégis szolgáltatói jóváhagyásra vár a frissítés, mivel a VoLTE szabványban módosítást tartalmaz. A módosítás már kész van, viszont még nem lett kiküldve az Insidereknek, úgyhogy én tippre hónapokban mérném a várakozási időt.

    szvsz nagyon idegesítő, hogy utánakereséssel kell megtudnom és hogy a hivatalos MS Answer fórumon az MVP-k csak ugyanazt a sablonszöveget szajkózzák (,,a frissítés szolgálatóként és régióként is eltérő, várjál 'oszt szevasz, ez van"). másrészt amilyen bugok még vannak a 10-ben egyelőre annyira nem is bánom a jelenlegi késleltetést.

    sweetlou6.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák