Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz janaman01 #794 üzenetére
Nagyon imádom ezt a sikamlós tepsit, de most én is szólok róla egy-két rossz szót:
1. Nem lesz stúdió kellék:
Minimumra véve a fényerőt (bár ez lehet, hogy irreleváns) és viszonylag halkan hallgatva fülessel, a képernyőn történt változások behallatszanak a fülesbe. Konkrétan tegnap éjjel néztem rajta egy filmet minimum fényerőn fülessel és ahogy az MX Playeren hozzárve a kijelzőhöz megjelent a vezérlő sáv, cicergést hallottam a fülesből. Xperia acro S-en ez nem jelentkezik.2. Gőze nincs róla, mekkora:
Írtam egy alkalmazást, ami a rendszerből kiolvasott képernyőméret-adatok alapján lövi be a saját méretezését, hogy az egyes elemek minden képernyőn ugyanakkorák legyenek (felbontástól és képernyőmérettől függetlenül). A minap, amikor beindítottam, furcsán minden nagyobbnak tűnt. Ma megnéztem Developer Tools-szal a képernyő adatokat, és ezt láttam:Konkrétan ő azt hiszi magáról, hogy 4,6"-es a kijelzője. Vajon lesz ennek javítása, vagy lehet ezt jelezni valahol a Meizunak?
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz cinemazealot #804 üzenetére
nekem ma playról való telepités közben kifagyott az egész....a power gomb megoldotta attól félek mi lesz ha a power se oldja meg...akkut ugye meg nem lehet kivenni..
a cpu z is 4,6 nak látja, de a jiayut is...nem tudom miért[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz AllTheBest #806 üzenetére
nem is tudom honnan lehet olyan kis "hozzávaló csavarhúzót" vagy mit beszerezni
-
AllTheBest
őstag
válasz janaman01 #807 üzenetére
iPhone-hez vetem anno ebay-en kb 400ft-ért szerelőkészletet és abban van olyan csavarhúzó, ami pont passzol a meizuba
Persze teljesen véletlen egybeesés....
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
janaman01
addikt
válasz AllTheBest #808 üzenetére
Há mondom én h Te leszel az én emberem ha lesz valami
-
purpledonkey
tag
válasz AllTheBest #810 üzenetére
Akkor akár kezet is foghatunk
Nekem 3GS-ből van kb 3 db a telefonos fiókban, azokat szerelgettem én is eleget. Még az ebay-es készletem is megvan hozzájuk. -
janaman01
addikt
Sajnos gyerekek csináltam egy apró tesztet 3 telon...jiayus3, meizu, és lenovo s920 (régi soc al)....ramot kitakaritottam, és a youtube ot inditottam el milyen gyorsan tölti be....sajnos a meizu vesztett.....jiayu1 lenovo2 meizu3....remélem optimalizálják azért még ezt a rendszert...egy ilyen vasnak sűvitenie kellene , nem kullognia
-
AllTheBest
őstag
válasz janaman01 #812 üzenetére
Hát igen, nálam is kb 1-1,5 sec mire elindítja, bár engem annyira nem zavar, az előző Sony Z-mhez képest(3-4sec...)
A lollipop-ra leszek kíváncsi, remélem jól összehozzák majd a materiallal a mostani UI-tEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
janaman01
addikt
válasz AllTheBest #813 üzenetére
mondjuk arra én is kiváncsi leszek , a loli már ki tudja akázni a 64 bit lehetőségeit a 4.4 még nem...
purpledonkey: lassan a végére érek
-
janaman01
addikt
válasz purpledonkey #816 üzenetére
Dehogy, de ha komolyan mondtad volna, akkor is lenne benne realitás
Egy nagy bánatom van, nem tudom mókolgatni , bár ez a flyme nekem is tetszik, a jiayura is felraktam, csak bugos volt még akkor a custom rom..[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Szerintem aktuális lenne egy összefoglaló írása... Az összes észlelt hibát is bele lehetne írni.
Van ötletetek, hogy tudnánk összefoglalót csinálni a topicnak?Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
purpledonkey
tag
válasz AllTheBest #818 üzenetére
Nagyon jó ötlet, magam is foglalkozom a témával. Olvasom a Meizu és a Meizufan fórumokat is rendszeresen, hogy minél több infó legyen. Azt valamikor neki kéne állni összegyűjteni a linkeket a gyakran felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Ezen kívül nem ártana összefoglalni, hogy milyen romok vannak, mik a különbségek köztük, stb.. Mintának meg jók a már meglévő összefoglalók más készülékekről.
-
AllTheBest
őstag
válasz purpledonkey #819 üzenetére
Tudom, szerintem most, hogy egyre több helyen kezdik el forgalmazni a telefont elég sok új ember fog majd érdeklődni a hibák és pozitívumok iránt
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
janaman01
addikt
válasz AllTheBest #820 üzenetére
Benne vagyok
Lehet ujabb hiba?
Nézzétek már meg ti is...hallgatok zenét vagy youtube ot elkezdem levenni a hangot a gomb al...ugye halad a folyamatjelző lefelé 3s a közepéhez érve hopp hangosabb lesz , majd halkitom tovább és egyre halkabb...visszafelé ugyanaz , hangositom...majd a közepénél megint hangosabb,
Kiváncsi vagyok nalatok milyenLe kell irni az összefoglalót, van ennek egy próba topkha is, majd szópni egy modinak hogs rakja bele
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz AllTheBest #822 üzenetére
És a teló hangszóraja?
Fülesen nekem is egyenletes, megnéztem mérnökiben de egyenketesen van elosztva a media mindenhol...hmm furi...az nvram ban meg még nem merem lecserélni az audió részt[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz AllTheBest #824 üzenetére
Na backi....ez nem jó hir, melyik rom van fent neked?
-
janaman01
addikt
válasz AllTheBest #827 üzenetére
Nekem A...hmm ez furi egyfeszt engem találnak meg ilyen gondok
-
janaman01
addikt
válasz purpledonkey #829 üzenetére
Köszi neked is, kiváncsi lennék egy A ra is , közben a mérnökiben csak megtaláltam a media level 6 235 ön tuti nem én állitottam, ráadásul 2 helyen is...nah mindegy beállitottam vettem egy kötztes értéket level 5 és level 7 között..most jó ehh
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #831 üzenetére
Hopp most olvastam vissza , az előző hozzászólásaimban mellé ütöttem egy két betűt, bocsánat...
Az U romban mennyi kinai kolonc van ? Lehet feltolom holnap azt rá...elvileg kompatibilis..lehet jobb ....fene tudja
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
válasz janaman01 #832 üzenetére
Nekem első indításnál, amikor kibontottam a telefont, elég sok dzsuva volt rajta de gond nélkül mind letöröltem
Nyugi... én is elég sokat félregépelek, bár nem figyelmetlenség miatt (blogomban olvashatod az okát... )
-
janaman01
addikt
válasz AllTheBest #833 üzenetére
Uhh durva sztori....a képet is megnéztem...hát ...no comment
-
janaman01
addikt
válasz purpledonkey #835 üzenetére
Jahogy nem láttad a telót a borosüvegtől rendesen?
Mindenképp megér egy próbát ugyanis most nyomkodom stb egyszercsak bedobja hogy a zseblámpa alkalmazás leállt..ehehe...jó van ájjá le ha jólesik/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz purpledonkey #837 üzenetére
Tudok, milyen hibát, vagy nem is látod a telót? Win 8.1 van nálam, de ha drivereket akarod telepiteni alá, akkor az macerásabb , aláriatlan driverek telepitését engedélyezni kell. Majd leirom hogyan...
-
janaman01
addikt
válasz purpledonkey #839 üzenetére
Hmm ez furi....nálam most előjött a melegedés, ment a 4g gps, és hót meleg az eleje hátulja....furi ez is....
-
seven7
aktív tag
Honorbuy-ról rendelte már valaki a telefont?
-
TheGerike
tag
Sziasztok!
Kérdés, bár tudom, hogy volt már téma.
Szolgáltatónál alapból be van állítva a hívószám küldése.
De miért nem jelzi ki, ha átrakom a Meizuba a simemet?
Oké, hogy nincsen ilyen opció a Flyme-ban, de ha egyszer szolgáltató oldalon be van állítva, akkor miért nem jelzi ki?
Esetleg mert két kártyával használom?
Ötlet?
Hasonló probléma?*---- There are no porblems, only solutions. ----*
-
Matutitu
csendes tag
válasz TheGerike #843 üzenetére
Szia! Nálam ugyanez a probléma tegnap jött elő, tegnap költöztem át a Meizuba. T-mobile-s vagyok, alapból engedélyezve volt a kártyán a hívószám küldése, mégis magánként csörögtem mindenkinél. Felhívtam a 1430-at, ahol először letiltottam a hívószám küldését, aztán pedig újra engedélyeztem (ezt amúgy lehet sms-ben is, ha gondolom leírom a menetét), újraindítottam a telefont és most már kijelzi. Ezt még megpróbálnám a helyedben.
-
janaman01
addikt
AllTheBest: na még ezt ki kell nyomozni mitől van, lehet tényleg az U s romot kell rá fellökni,
nálam se küldi el a hivószámot a 2. simben lévő kártyásról, viszont az 1 simben lévő előfizetésest elküldi...
ja és én rendeltem a honorbuyról
-
janaman01
addikt
-
Matutitu
csendes tag
válasz janaman01 #847 üzenetére
Én is így jártam... és nagy meglepetésemre azonnal be is jelentkezett egy ügyfélszolgálatos, ő mondta el a további teendőket (megjegyzem rosszul, de az már más kérdés)
SMS 1430-ra (díjmentes): negatív jel, aztán csupa nagybetűvel, ékezet nélkül számtiltás, szóköz és a jelszavad.
Tehát: -SZAMTILTAS 12345
Ezután újraindítás és jónak kell lennie[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest